Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkes merak ettiklerini sormak için burada neden kendinize yapılmış bi hakaret gibi davranıyorsunuz soru gayet açık rahatsız olan cevaplamayabilir
Antmstf sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ne mal adamsın ya millete soru sorabilirmiyim yazıp durmuş. Kim bilir ne gibi sapıklık yapıcaktın.
Lan sizene bundan
Ahh hemde ne rahatsızlık eve girer girmez çıkae o
Çalışıyor musun 😊
Evet
Ne soracaksın ki
Yazarsan öğreneceksin 🤣
Rahatsız ettim sanırım kusura bakma
Bazen veriyor
Bazen derken ne zamanlar mesela ya da hangi durumda
Ruh hali ile alakalı bir durum. Daral getiriyor bazen sütyen takmak falan
Burdan yazsan daha iyi olur abi
Abi deme lazım olur 🤣🤣🤣🤣 yok yaaa burdan olmaz teşekkür ederim yine de yorumun için kusura bakma rahatsız ettim
Erkek arkadaşım biraz kıskanç hoş olmaz yani yoksa cevaplardim sen kusura bakma abi
Erkek arkadaşınla beraber mi giriyosunuz siteye görüyor mu yani
Hayır ama görse kendi kendine triplere girer yanlış anlar. Guvenini kırmak istemiyorum onun
Yok yok görmez sen rahat ol ama yine de zorlamak istemem nasıl istersen yani
Hadi lütfen yaaa bişey olmaz
Lütfen diyorum yaaa bişey olmaz bi kaç soru soracağım sadece
Neyse kusura bakma rahatsızlık verdiysem özür dilerim merak ettiğim bi kaç soru vardı ama neyse hakkını helal et
Sanane birader bugün kaçıncı sütyen sorusu milletin sütyeni size mi dert oldu?
Yorum yapmak zorunda değilsiniz beğenmiyorsanız geçin soruyu niye bu kadar takıntı yapıyorsunuz
Siz de her şeyi merak etmek zorunda değilsiniz böyle herkese açık sorarsanız alacağınız cevaplara da hazır olun. Kalkip ananiza soramayacaginiz seyelri burda soruyorsunuz ne manaa?
Burda insanlar birbirini tanımadıkları için merak ettikleri konuları rahatça sorabilirler ayrıca kimin ne soracağı kimseyi ilgilendirmez burda tartışma yaratmaya gerek yok bişey söylemek istiyorsan özelden yaz
Tamam da merak edecek konu kadınların iç çamaşıri mı? Git özelden sor o zaman bu soruları ıssız misiniz nesiniz ben kalkıp birinin iç çamaşırıni sormam mesela
Tartışmayı burdan yapmayalım kusura bakmayın rahatsız ettiyse soru sizi bişey söylemek istiyorsanız özelden yazabilirsiniz
EEvet
Sürekli mi yoksa arada mı rahatsız ediyor
Sürekli
Hayır
İlk kez rahatsız olmayan birisi 😃
Çok merak ettiysen dene dayı yarın sabah
Kardeşim düzgün yorum yapmayacaksanız konuşmak için yorum yapmanıza gerek yok hoşuna gitmediyse soru yapma yorum
Canımın istediğini yaparım sana soracak değilim