3'ünün de arasında kaldım. Sizce bu üç abiyeden hangisi daha iyi? Yakın arkadaşım abartı bunlar biraz dedi. Sizcede abartı mı? Abimin düğününde abartmayacağım da kimin düğününde abartacağım?😄
Dekoltesi aşırı olmuş. Mankende böyle durduğuna bakma, normal vücutlu biri giysin direkt pavyon karısı gibi görünür. Göğüs dekoltesi aşırı. Bacak dekoltesi basit durmuş. Daha hanım hanımcık çıtı pıtı abiyeler var. boğazdan bağlı, diz hizasında , heryeri işlemeli boncuklu falan, Pastel renklerde. Bişey, Saçını da iri dalgalı salık bırakırsın. Ten rengi bir de stiletto
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ten rengi stiletto bacağını ve boyunu oldupundan daha uzun ve zarif gösterir.
Benimde gündemim bu bu ara. Bir sürü elbise denedim üzerinde iyi duran rahat ettiğim bir elbise bulamadım. Dün bir elbise satın aldım bakalım o nasıl olacak.
Mavi olan çok iyi duruyor ama taşıyıp taşıyamayacağın önemli olan, kırmızı olan arkadaşının da dediği gibi fazla abartı dilerim üstüne yakışanı alırsın iyi eğlenceler şimdiden.
Siyah olan hoşmuş ama abisinin düğününe siyah giyiyor meselesi olur mu bilmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kırmızi hem iddali hem de mükemmel bir fizik istiyor taşımak için.1 ve 3iyi ama bir düğün konseptinde şu bacak yirtmacin asiriligini sevmedim sonuçta bir mezuniyet ya da davet değil düğün için yirtmac fazla hiç olmasa daha iyiymis