Kendisi arkadaşımın arkadaşı, onun vasıtasıyla tanıştık yani sosyal medyadan ekledik biribirimizi. Konuştuk, falan derken buluşmaya karar verdik. Bende genelde bu tarz, crop giyinen biriyim. O şekilde gitme kararı aldım. Fakat buluştuğumuz andan itibaren değişik baktı bana, hep süzdü. Mekana geldiğimde hoşgeldinden sonraki ilk söylediği şey, değişik bi tarzın varmiş dedi. Ayrılırken, ararım seni 1 saate dedi. Fakat 3 saat geçti aramadı. Sizce beni beğenmedi mi, kombinim çok mu kötü anlamadım şimdi?
Fikrimce söylüyorum yoksa kıyafetine karışmak haddimize değil ama ilk buluşma için daha standart şeyler ile gidebilirdin bence. Sonradan karşındakinin düşüncelerini öğrenirdin zaten. Onun için değişmeye değecekse değişirdin, değmeyecekse değişmezdin hepsi senin kararın. Reddedilmekten, kabul edecek böyle etsin diyorsan ve memnunsan hiç sorun yok.
kombin güzel bence herkesin kendi tarzı vardır başka sebebi vardır onun bence ben bir buluşmaya gidince kendim nasılsam öyle giyiniyorum resmi giyiniyorum tuhaf tuhaf bakıyorlar herkes nasıl isterse öyle giyinmeli diye düşünüyorum eğer ki gerçekten kombindense saçma yaptığı herkesin kendi tarzı vardır benim karşıma farklı tarzda herkesin alışık olmadığı tarzda bir insan görünce daha çok mutlu oluyorum 5 parmağın 5 i de aynı mı değil insanlar da öyle karakteri ve giyimi ile yargılanmaz bence davranışları ve karakterinde ki kötü olan kısımları yok ediyorsa bu insan tamamdır bence bana sorucak olursanız karşımda ki kişide ilk önce konuşmaya bakarım kendim küfür eden bir insan değilim karşımda ki kadın dan da bunu beklerim ederse de onu kalkıp yargılamam öyle bir hakkım yok kombin ile hiç hakkım yok ilk buluşmaysa ama saygısızca tavır takılıyorsa mesela örnek soru sorup bende yanıtlayıp ondan sonra sende çok değişiksin gibi demesi gibi bir yargıya varıyorsa boş bir yargıya karşı tarafın yaşantısını bilmeden şahsen uzaklaşırım saygılı bir biçimde tabi dediğim gibi kalkıp gitmem önce rahatsız olduğumu dile getiririm aynısı devam ederse o günden sonra bir daha konuşmam ben bir soru sorarken en az 5 kez düşünürüm bir soruyu nasıl anlar diye (sizin için demiyorum aranızda ne yaşandı bilemem burada demek istediğim kombinden yargıladıysa saçmalık yapmış diğer konular daha önemli saygılı olma üslüp vs)
Yanii fazla açık gelmiş olabilir onun için demiştir. Belki de ilk önce ararım dedi ama sonra ben bu kızı yanımda taşıyamam demiş olabilir. Bilemeyiz zaman gösterir.
Dahaaa sade ya da doğal görünümlü olabilirdi böyle biraz tehlike sezdim nedense 😅 parçalar da birbirine uymamış belki farklı parçalarla kombinlenseydi daha iyi olabilirdi. Detaya gelecek olursaaak tek sebep bu değildir belki...
Ben olsam ilk buluşmaya daha hanım hanım giderdim. Bi kalem elbise olur, kalem etek olur üzerine ona uygun güzel bir bluz VS. Bu bustiyerin altına kesinlikle bir kalem etek giymelisin
Bu ne ya biraz edepli giyinin bozulmuşsunuz resmen kadın dediğin giyimine dikkat etmeli o ne öyle göbek görünüyor giyiceksen miniyi giyip kısa askılı giyceksin bide dekolte biz mi öğretelim
@defnekaya277 haklısın tabi öyle anlaşılmasın diye edepli giyinin bozulmuşsunuz dedikten sonra miniyi giyip kısa askılı giyin diyen bi görüş yani bence ironi olduğu belli ahahahha çekmeye gerek yok sanırsam
Yani o kadar kötü değill altındaki hoşuma gitmedi sadece yani üstündekine göre altına daha güzel bişey giyebilirdin bence giyimle alakalı değilde hoşuna gitmemiştir
Bence dolabını aç ne istiyorsan onu giy ve karşısına çık en azından seni sewerse sen olduğun için sewer sewmesse de boşuna uğraşna seni sen olduğun için sewen biri elbet karşına çıkar