aile bireylerin kıyafetlerini mi giyersiniz yoksa pazardan carşıdan yeni bi kıyafet mi giyersiniz?
aile bireyinin kıyafetini giyerim
yeni kıyafet alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi kıyafetlerimi giyerim ama ihtiyaç halinde abimin olanları da giyerim ki başıma da geldi. İş çıkışı bi yere davetliydik eve gitsem geç kalıcaz direkt abimin evine gittim orada duş aldım abimden giydim temizleri öyle gittik davete. Bu gibi durumlarda işte ayrıca akıllı saatlerimiz hariç normal saatlerimizi değişimli kullanırız hep Casio G-shock ve Protrek serisi 16 saatimiz var :D
Hangisini seçeceğimi bilemedim alışverişi çok severim spor giyinirim yerine göre abiye giyinirim ama babamın deri ceketi çok hoşuma gittiği için salaş diye giyip okula gitmişliğim de var erkek kardeşimin sweatshirt lerini kaçırmak da çok eğlenceli sjsjsja iki dolap kıyafetin olsada bazen aile bireylerinin kıyafetlerini çarpmak eğlenceli oluyor
Yani aslında bu birazda yakıştırma meselesi ben yeni kıyafet alıyorum ama babamın ceketlerini bile giydiğim oluyor çok beğeniyorum ama zaten bana aileden kıyafeti olacak olmadıği için yeni aliniyor
işte ikisindende
Teşekkürlerr
Bazen abilerimin eski giysileri hoşuma giderse giyorum eğer büyük olmazsa yani. Genelde yenisini alırım, çünkü kız kardeşim yok)))
Cevap
54Cevap
Aile bireylerinin nasıl giyecez
Mesela. çocuk babasının vesaire biraz mantıksız gibi
Ha abla kardeş abi kardeş tamam
Memur çocuğu olarak büyüdüm. Bu benim için bir yaşam tarzı. Abimin kıyafetleri hatta komşu komsuya da kuculenleri verirdi. Böyle böyle büyüdük simdi de ayırt etmem. Abim kilo alir verir daralanlari bana verir. :)
Yani nasıl desem sevdiğim birinin giyerim vefat etmiş sevenlerimi anısı için yani her bir insanın değil hayata olan sevdiğim insanların da öyle kardeşime veya aneme misafirliğe gittiğim zaman yanıma kıyafet almadan gidersem giyerim
Alırım da aldırımda onlarınkini giyerim de erkek kardeşimin ceketlerini ve tişörtlerini çalıyorum 😎 anlamlara gidince dolaplarını açıyorum bu benim şu benim diye eve getiriyorum bir kaç defa giyip geri veriyorum hahahah
Sürekli alışveriş yaptığım doğru. Ablamda bana benzer. Ama arada birbirimizin dolabından giyiniriz.
Ablamın dolabı hoşuma gidiyor tarzımız neredeyse aynı. 3 ablam olunca her kombin değişrek giyiyoruz. Ablalarımda benden giyiniyor.
Etkelerim elbiselerim ayakkabı ve takılarım çanta ve aksesuarlarım hep beraber kullanmaya mahkum gibi. Onlar benden ben onalrdan.
Yani annemin bazı kıyafetleri bana elbise şeklinde olduğundan dolayı giymeyi severim. Hoşuma giden birşey olursa da alırım ama şu sıralar bir şeyler almamaya karar verdim dolabımda yer kalmayınca..
ben titiz adamım. günde 2-3 kez duş alır her duşta çamaşır değiştirirm. her şeyim bana özeldir. asla banyoda ortak lif falan kullanmam.
çamaşırlarımı da başkasının giymem.
Ben hep abimin kiyafetlerin giyerdim küçükken. Yakışıyordu hemde.😀
Eğer yakışıyorsa neden olmasın?
Yeni kıyafetler almayı severim. Ama aile bireylerimin hoşuma giden kıyafetleri varsa onları da alırım
aile bireylerinin giyerim zaten pahalı marka alıyorlar hiç eskimiyor ayrıca kendi paramı kefenime saklıyorum ben
Cok eski degilse aileden birininkini de giyerim ama aileme göre kalipli biriyim o yuzden yeni alıyorum 😅
Yani yeni kıyafetler giyerim hep ama annemin bazen bana uygun ona olmayan yeni kıyafetleri oluyor Bana veriyor giy diye
Bana annem eskici der abim giymediğini ben giyerim kendimede alırım ama annem beni öyle büyütmüş bu durumdan da mutluyum canım annem iyki varsın:)
Malesef bana uyan yok bizde şansım yok beleşe hasret kaldık
Evde annem ve kız kardeşim vardı hiç tarzım değil kıyafetleri 😁😁
Aile bireyleriminkini 1 2 defa giydim ama haricinde kim yanlızca bana ait olan kıyafetleri giyerim
Eşim ile çıktığımızda o alır benim için o yüzden yeni alıyorum denebilir
Kendime pazardan yeni bir kıyafet alırım daha uygun fiyata.
En büyük kardeş olunca başkasının kıyafetini giymem mümkün değil 😊
Ablamın kıyafetlerini giyiyorum çoğu zaman kardeş terörü😂😂
evlenmeden önce abilerimin kıyafetlerini çok giydim
evlenince o günleri ardım hep
Çocukken ablamın kıyafetlerini giydiğim olmuştu da şu an yaparsam bi dikkat çeker 😅
tabiki yeni kıyafet alırım niye onu kıyafeti giyim saçmalık asla olmaz
Aile bireyleri benim kıyafeti giyiyormu ki ben onların giydiklerini giyeyim.
Her ikisinide vitamin ikisi birleşince ortaya çıkıyor
Ablam yok. Annemle de beden uyuşmuyor yenisini alirım.
Elbette yeni kıyafet alırım eşimin kızımın kıyafeti bana nasıl olsun 😄😄
Aile bireylerinin olan kıyafetlerini giyerim. genelde kendim alırım yeni
Babamın bir iki kazağı dışında pek tarzımız tutmazdı. Hep kendim alıp giydim.
Küçükken abilerimin kıyafetlerini giyerim. Ancak şimdi yeni giyiyorum yeni alıyorum artık.
Hem yeni alıyorum hemde evdeki herkesin beğendim kıyafetlerini giymeyi çok seviyorum yaa
Aile bireylerinin kıyafetleri bana çok küçük geliyor
Evet tükçemizi düzgün okumak ve yazmak için dikkat ederim.
Aileden kimin kıyafeti bana olur ki zaten annemle yaşıyorum onunda bedeni aynı değil benle
Abimin dolabını tecavüz ediyorum genelde
babamın kıyafetleri aşırı güzel oluo onları giyerşm arada
Beüenirsem geçici süreli takılırım ama yeni birşey almayıda ihmal etmem
Değişiyor Onalarda hoşuma giden bişey olursa giyiyorum Ama alışveriş de yapıyorum
Kız kardeşlerim kıyafetlerimi alırlar hep oyuzden çok kıyafetim var birisi eşyami giyince bidaha giyemiyorum
Evde bi Tek Ben 192 yim Bana nen yakin olan 178. Boy farki olmasaydi giyermiydim 🤔🤔 evet giyerdim 😄
valla kiz kardesimde veriyor komsumuzda veriyor pazardanda magazadanda alıyorum
Zor durumda kalmadığım müddetçe giymem yenisini almayı tercih ederim
bana ait nadir kıyafetim var o kadar kişi her seferinde kıyafet alamaz ki :)
Onlarınkinde bana olanları giyerim artık benden bıkarlarsa çarşı yolu gözükür
Genelde kendi eşyalarımı giyerim ama bazen kardeşimin tişörtlerini giyerim daha rahat
Mecbur kalmadığım sürece yeni kıyafet alırım
Bazen abileriminkini çalıyom
Erkeklerin elbisesini giymen tuhaf ama sevimli geldi
Mağazadan yeni kıyafet neden başkasının şeylerini giyiyim
Aile bireylerinin kıyafetlerini niye giyelim yahu
Kendim hep satın aldım
boş yere para harcemanın kimseye faydası yok
hem giyerim hem alırım
kanka yeni her zaman iyidir :)
Yeni kıyafetler alıp uzun süre kullanırım
anlamadım ama
yenı kendme aıt olan