Gelip burada teşhirci falan demeyin, bütün sene siz evde cipsleri gömerken ben spor yaptım tabii ki karın kaslarımı göstereceğim :D Sizce bikini mi, mayo mu daha şık duruyor?
Bu sene dikkatler üstümde olsun istiyorum. Bikini mi mayo mu daha tarz duruyor?
Yerinde bikini, yerinde mayo. Tüm kadınlardan özür diliyorum. Beni tanıyanlar bilir. Ben bütün kadınların güzel olduğuna, çirkin kadının olmadığına bakımsız ve pis (tekrar özür diliyorum bu bir istisnadır) kadın olduğuna inanıyorum.
♥️ Yani temiz, bakımlı ve güzel bir bedene sahip hele bir de spor yapıyorsa bikini 👙 o kadında daha tarz olur. Ha isterse tabiki mayo da giymelerinde hiç bir sakınca yoktur o da tarzdır onlara.
Ama biraz daha kendisine bakmayan kadınlara mayo hiç yakışmıyor, onlar sadece mayo giyseler daha tarz olur.
Bir kadın olarak neden bu kadar kendinizi küçük düşürdüğünü hala anlamıyorum, aylarca spor yaptım fiziğimi korudum diyorsunuz gayet güzel bikini ya da mayo giymek istiyorum diyorsunuz Bu da sizin tercihiniz kimse kimsenin giyim kuşamına hiçbir şekilde karışamaz, Ama dikkatler üzerinde olsun derken peki bikini ya da mayo giyen insanlara karşı nasıl bir dikkat içinde olunduğunun farkında mısınız?
Birçok erkek proje elalemin karısını kızının orasına burasına bakmak için gidiyor siz oradan geçerken belki arkanızdan O kızdaki mala bak şeklinde görüntüler, ya da siz önünden geçip gittikten sonra herhangi bir duşa kabin içinde ya da gizli bir yerde sizi düşünerek bir insanın tatmin olmasına gözünüzde görmek sizi mutlu eder mi elbette mutlu etmez hatta bunu sapıklık olarak görerek O kişiden mahkeme kanalıyla dava bile açabilirsiniz, ama bunu imkanları ses sağlıyorsunuz insanlara malzeme olmayı siz sağlıyorsunuz Evet bir insanın içinde öyle bir zihniyeti varsa bugün tesettürlü kadın hakkında bile böyle bir şey düşünebilir onları ayrı tutuyorum, ama siz bir kadın olarak kendinizi teşhir ederek amacım dikkatleri üzerine çekmek diyorsanız kusura bakmayın insanlar sizinle ilgili her şeyi düşünmek ve kendini tatmin etmekte haklıdır.
Şimdi gelsin bana eksiler ve kötü yorumlar teşekkürler...
Bu yazınız çok saptırılabilir bir yazı sanki kadınlar bikini giyince teşhirci oluyor gibi bir yazı olmuş dikkatsizce okunduğunda. Demeye çalıştığınız şeyi çok iyi anladım , gerçekten haklısınız insanlar artık dikkat çekmeye çalışıyor ne gerek varsa?
Bir insanın gerek giydikleriyle gerekse vücuduyla dikkat çekmek istemesi gayet normaldir. Beğenilmek herkesi cezbeder. Plajda bikinili bir kadın görüp vücudunu beğendin, bu da gayet normal bir durum. Anormal olan şey o insanı gözle veya başka türlü taciz etmektir. Soruyu soran kişinin nasıl bir niyetle sorduğu gayet de anlaşılıyor, spor yapan insan o emeğini saklamak istemez. Bu fitnessa giden bir erkeğin karın kaslarını, adonislerini çekip paylaşmasıyla da tamamen aynı şeydir.
Demek istediğim, beğenilmek istemek, dikkat çekmek istemek tacize davetiye değildir. Kimsenin de kesinlikle böyle bir hakkı yoktur. İsterse olduğunu düşünsün, ömrü mahkemelerde geçer, ki bu da bir alternatif tabii. Umarım bu düşünceni değiştirecek şeyler yaşarsın hayatında. Aldığın eksiklerden biri ben değilim bunu da ekleyeyim.
Bizde bütün sene abur cuburdan uzak durduk. Spor yaptık. Ne olmuş yani :) Merak etme herkesin kendi tercihi sana teşhis demeyiz. Sadece bana ait olsun, başka kimsede olmasın diyorsan o zaman tek üretilen tasarım tarzı pahalı bir şey almalısın. Yani anlayacağın paraya kıyacaksın.
Cips yiyenleri niye gömdün şimdi bayan. Hem cips yiyip hem sağlıklı bir kalori hesabıyla ve kontrollü bir spor programıyla da karın kası yapabilirsin bari bir şey yapıyorsan bunu bilinçli yap lütfen insanları da bu şekilde yargılayıp kırma
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İkiside hiç sana yakışmamış eğer dikkatleri üzerine çekmek istiyorsan kendine uygun birazdaha açık ve seni seksi gösteren şeyler giy havuzdasın veya denizdesin. Bu zamanda senin o giydiklerini sokakta giyiyorlar anlayacağın çok kapalılar her tarafını sarmışlar.
Sorudaki saçmalığa bak.. Tüm sene spor yaptınsa kaslarını, bilmem neylerini göstermek için mayo giymenin ne gereği var? Git haşema giy bari bu kadar tereddütteysen
G.. t gostermeye ne meraklisiniz. Tabi artik orsplk dnaya islemis. 31malzemesi verirsinuz millete baska da bi skkkm olmaz sizden zaten. Not:Milli yuzucuspor
Normal zamanlarda vücut yapınıza uygun her türden mayo giyebilirsiniz. Ama spor yapacağınız zaman ve sporsal sonuçları görmek için bikini giyebilirsiniz.
Karın kaslarını göstermek istiyorsan, bikini daha ideal bir seçim olabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
5 kiloluk dambıllarımla çalıştığım kiloya ulaş öyle konuşuruz Fiziğin idare eder ama 1 litrelik su şişeleriyle çalıştığın belli sjsghj hoş 5 kilo dambılı kaldırabilir misin o da ayrı paradox xdxdfgh
Ben yaklaşık 1-1,5 senedir spor yapıyorum bunun 10 ayını diyet ➕ spor olarak sürdürdüm ve 24 kilo verdim ama dikkat çekme gibi bir amacım hiç olmadı. illa dikkat çekmek zorunda mısınız?
Sabahları aç karnınıza bir bardak içme suyuna 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp için. Sonra kahvaltınızı yapın. Pirinç, makarna, hamur işi, tatlı gibi kilo yapan besinlerden uzak durun. En geç 6 da akşam yemeğinizi yiyin günde 10 bin adım atın tamamdır bu iş. ☺️
Suya yarın sabah ama diğerlerine hemen başlayayım diyeveğim ama En iyisi hepsine yarın başlamak sanırım. Akşama makarna var imiş 😀 ben bugün sadece adım atayım yani 10 bini
Karın kasları için brazilian kesim bikini, vücudunu uzatmak için de brazilian kesim mayokini tercih edebilirsin. Ben hem bikini hem de mayo severim, vücudun sıkıysa hepsi güzel duruyor zaten😁
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kasin varsa ve göstermek istiyorsan sence mayo ile gösterebilir misin bi düşün bakalim?