Kız arkadaşımla buluşmaya gideceğim. Nasıl bir kombin yapmalıyım?

Abartıya kaçma, ilişkiye aç olduğunu ve onu elde etmek etkilemek için elinden geleni yapmış gibi düşüne bilir. Çok rahatta olma bu defa umursamaz olsa da olur olmasa da olur özensiz gibi düşünmesini sağlama. Sadece kendin ol abartıya kaçmadan giyin ama özeni göster. Parfümü ihmal etme... Başarılar bro 😊
Direkt olarak şunu söyleyeyim, gömlek tshirt olayından uzak dur. Bana fazlası ile ciddiyetsiz geldi buluşma için. Özendiğine göre de alelade buluşma olmayacak bu. Fikir edinmelik bir iki öneri bırakıyorum alta.
Kamuflaj meretinin modası hiç geçmez kim ne derse desin, her daim karizmadır bu, ama tavsiyem görsele uyarak çok da katlamaman, stabil duruşu sağlaması kafi.
Burada da gömleği biraz elden geçirerek daha sevimli bir şey elde edebilirsin kanımca, yaka kısmını eli ile kapattığından mıdır nedir, boğdu biraz beni, ancak renkler klasiktir, her koşulda gider.
Ve geldik hayat kurtaran renkler ve can kurtaran simidimize "SADELİK"
Umarım yardımı dokunur.
Buluşmamda karşımda görmek isteyeceğim erkek tipini yazıyorum şimdi sana;
Diş bakımı ağız bakımı önemli. Saçın nasıl durduğu önemli. İnek yalamış gibi jöle olmayacak tabi. Uyumlu renklerde bir giyim tarzı. Çantası varsa soğurum yakıstırmıyorum genç erkeklere çantayı. Elinde telefon yeterli. Eşofmanla falan da gelirse beğenmeyebilirim beyaz veya siyah gömlek altına uygun bi pantolon olmalı. Kolye küpe hoşuma gidiyor ama güzel bi küpe lazım. Yüzük beğenmiyorum. Kesinlikle parfüm sıkmış olmalı.
Soruyu soruş şeklinden insanlar ilk buluşma zannediyor. Ama değil. 3 - 5 kere buluşmuşsun hatta bir çok kez sabahlamalar vs... Şimdi mi aklına geldi ne giyeyim buluşken diye sormak? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Bir soğukluk girdi aramıza bir aydır görüşmüyoruz. O sebepten sordum
Yani soğukluk girdi diye ilk buluşma gibi hımmm.. Burada bir çok erkek sorsan ilk buluşmaya şortla gitmez. Karşı taraf hoş karşılamaz çünkü. Ama sen rahatlıkla giderim demişsin. Yani sen kızın ne düşüneceğini önemsemiyorsun ki neyse.
Arkadaşım ilk buluşma değil diyorum ya 3-4 aydır görüşüyoruz. Ayrıca önemsemesem niye böyle bir soru yönelteyim kafama göre giyer gidereim
Görüş
18Görüş
Erkeklere en çok yakışan pantolonlardan biri casual pantolonlar. İyi bir kombinle gerçekten çok şık duruyor. Casual pantolon + gömlek kombini yapabilirsin. Altına uyumlu bir spor ayakkabı giyersen gayet şık durur.
Ya da yukarıdaki gibi casual pantolon ve polo yaka tercih edebilirsin. Hiçbiri olmazsa jean ve tişört kombini de günü kurtarır diye düşünüyorum. :)
Şort giymeyi düşünüyorum. Malum havalar sıcak. Nasıl olur sizce
Olur tabii ki neden olmasın. Şort tişört kombini de yapabilirsiniz.
Oğlum sen kız mısın şort giyiyorsun?
Denizde miyiz, pilajda mıyız?
Saçma bence şort giymek..
Ben evde bile şort giymem. Kapri giyerim en fazla. Sahilde, plajda bile şort yerine kaptığı tercih ederim
Erkeksi olmalısın. Gömlek giymek güzeldir ama sadece olmalı. Çiçekli böcekli olmamalı..
Kot pantolon ya da keten pantolon giyilebilir. Casual pantolondan bahsetmiş yorum yapanlardan birisi.. eğer tarz ölüyüm diyorsan yiyebilirsin ama bence onada gerek yok.
Ben gömlek kot pantolon, tercih ederdim
Normalde ben de öyle giyiyorum zaten. Şort giymem bulunduğum şehirde. Zaten başka bir şehirde görüşücez. Ayrıca diz boyu şort kısa değil
İlle şort giyerim diyorsan, kapri giy.. şort hem fakir işi bro. Kalitesiz gösterir seni 😎 kapri daha iyi
Farkı ne
Birisi diz üstü. Bacaklar meydanda. İtici.
Diğeri diz altı daha tarz daha rahat ve salaş.
sakın polo tarzı tişörtler giyinme, gömlek giyeceksende çiçekli böcekli hiç giyinme. düz şile bezi tarzında gömlekler var ya da hakim yaka gömlekler tercih edebilirsin buna o baya bir asil durur emanet durmaz üstünde
Kardeşim tek renk düz tişört. Polo yaka olursa hem spor hem klasik gösterir. Daha olgun duruş katıyor. Altına düz renk mümkünse siyah kot ve saat ekle. Altına da sadece bir spor ayakkabısı.
Kız arkadaşının seni giyiminle degerlendirmemesi gerekiyor. Normal zamanda ne giyiyorsan aynı şekilde giyinebilirsin.
En güzeli kendine yakışanı giyerek gitmen çünkü o beğensin diye giyinirsen, yarın öbür gün kendi tarzınla gittiğin zaman da beğenmeyebilir. Kendine yakıştırdıklarınla git derim.
Kız hangi renk sevio
Ona göre olabilir mesela spor giyinmen jean ağırlık iyi olur
Kız genelde diz üstü etek giyiyo
Diz üstü ile senin giyinmen alakasız değil mi peki?
Etekle jean bağdastiramadm da neyse
İlk önce şu uyduruk kombin lafını bi bırak. Kombin nedir olm hangi beyinsiz uydurmuş bunu?
Bilmem
T-shirt giy şortunun üstüne, beyaz olabilir
Fazla seçenek yok zaten ne giyebilirsin başka
Normal şartlarda da beyaz tişörtü fazla giyerim
Onu ilk buluşmamızda gitmiştim :)
Cevapları okumaya geldim malûm yakında ilk buluşma var Allah nasip ederse☺
Şık sade bir tişört çoğu gömlekten daha şık durur bence
Kendini beğendirecek diye değil
Kendin ne beğeniyorsan onu giy 😏
Ne tavsiye edersek edelim, olmayacak. Zira ilk buluşma olacaksa şort olmaz.
Resim de ki gibi giyinme de 😊 gerçi herkesin farklıdır tarzı ama onun daha çok nasıl giyimden hoşlandığını biliyorsan sorun olmaz. Ben sevmem bu tarz erkeklere yakıştırmıyorum
Aldigin kot şort cok iyi uzerine dar bir tişört giy koluna saat altina spor ayakkabi
Üstüne yakışan renk ve modelde rahat ama şık bir şeyler giyebilirsin. Buluşacağınız ortama uygun olsun.
Bence bu sicak havada şortla da gidebilirsin. Ve kimse bunu değisik algilamaz. Yani algiliyorsa da ne bileyim yani, salla gitsin. Paspal gitmedigin sürece, istediğini giyebilirsin
Siyah kumaş pantolon, kırmızı tişört, kor ceket spor ayyakkabı. Saat şapka bileklik, gözlük.
Siyah gömlek, beyaz tişört, jeans pantolon spor ayakkabı. Saat, gözlük, şapka..
Bir erkeğin giyim seçeneği daha kısıtlıdır ama bunu kombinlemek de eğlenceli😌
Çiçekli beyaz bir polo usnn tişört Altına siyah kot ama paçadan dar muazzam olur
Fotodaki kombini yaparsan ilk ve son defa buluşur senle bi saha yüzüne bakmaz :D normal kıyafetlerle git
En İyi Görüş