Moda & Stil Cıvıl cıvıl renkler mi, soft renkler mi sizin yaz stilinizi hangisi yansıtıyor? pembepanterFenomen Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Benim tarzımı kesinlikle renkli kıyafetler yansıtıyor, çok soft renk kullanmıyorum ben. Sizi yansıtan tarz hangisi? Daha renkli cıvıl cıvıl kıyafetler tam benim tarzım! Ben sade insanım, soft renkler beni yansıtır! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cıvıl cıvıl renkler mi, soft renkler mi sizin yaz stilinizi hangisi yansıtıyor? Görüş Yaz 37 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
birbukreFenomen Takip Et Master Yaş: 21 1 yıl Selam, Beni yaz kış hep siyah renk yansıtır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 1 yorumu gör pembepanter 1 yıl Siyahın asaleti <3 Yorumla
vampir_girl222 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 74% 1 yıl İçim hep cıvıl cıvıl giyinmek istiyor ama tenim koyu esmerim yakışmaz diye giymiyorum en fazla fıstık yeşili o da o renge aşığım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör pembepanter 1 yıl Esmerlere cıvıl cıvıl renkler daha fazla yakışıyor bence :) Yorumla vampir_girl222 1 yıl Ama böyle Hintli esmerim yani Hande Erçel gibi falan değil Yorumla vampir_girl222 1 yıl Hintliler gibi koyu tenim Yorumla
Sarıkanatlımelek Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Renkli cıvıl cıvıl Renkli giyinmeyeceksem renkler niye var mı Mavi ve kırmızı favori ve gardrobumda en çok olan renkler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 3 yorumu gör Sarıkanatlımelek 1 yıl Millet sade giyiyormuş ya😭 Yorumla Sarıkanatlımelek 1 yıl Bitmişiz milletce Yorumla pembepanter 1 yıl Gerçekten öyle :D Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 68% 1 yıl 20 li yaşlarda cıvıl cıvıl giyinmeyi çok severdim yaş ilerledikçe soft renkleri tercih eder oldum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
şurimşine06 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eig 95% 1 yıl Kesinlikle cıvıl cıvıl renkler. Canlı parlak ve rengarenk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
1189gizli Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Asla renkli giyinemiyorum hatta giymek için renkli şeyler alıyorum ama yok olmuyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
peros12 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Cıvıl cıvıl renkler ama kırmızı en güzeli bence yaz için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 382 görüş paylaştı. Renkli olsun benim olsun👍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 2 yorumu gör ikizterazi 1 yıl Hahaha %100 Yorumla peros12 1 yıl AYNEN 😂😂😃😄 Yorumla
tecrubebılgı Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eig 66% 1 yıl Cıvıl cıvıl bize göre değil. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 1 yorumu gör peros12 1 yıl 😂😂 Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 yıl Bazen renkli bazen de soft ama her zaman hard😎 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Sıla-RuTr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 95% 1 yıl Her fenge yer veriyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Sıla-RuTr 1 yıl Renge* Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 99 , eig 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 391 görüş paylaştı. Cıvıl cıvıl renkler daha hoş bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Pqkdksksjd Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 68% 1 yıl Ben sadece siyah severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Delimineel Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eig 96% 1 yıl Cıvıl cıvıl'ı seçip her daim siyah giyen ben 🖤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AdanaLiii_ks Takip Et Guru Yaş: 36 , eig 46% 1 yıl Renkli en çok tercihim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
wiosnna Takip Et Bilge Yaş: 38 , eig 90% 1 yıl Soft renkler her zaman Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Lyisnna Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eig 87% 1 yıl Ortaya karışık benimki ruh haline bağlı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 97% 1 yıl Soft renkleri tercih ederim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 90% 1 yıl Cıvıl cıvıl renkleri pek sevmiyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Soft renkler daha çok hoşuma gidiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Selam,
Beni yaz kış hep siyah renk yansıtır.
Siyahın asaleti <3
İçim hep cıvıl cıvıl giyinmek istiyor ama tenim koyu esmerim yakışmaz diye giymiyorum en fazla fıstık yeşili o da o renge aşığım
Esmerlere cıvıl cıvıl renkler daha fazla yakışıyor bence :)
Ama böyle Hintli esmerim yani Hande Erçel gibi falan değil
Hintliler gibi koyu tenim
Renkli cıvıl cıvıl
Renkli giyinmeyeceksem renkler niye var mı
Mavi ve kırmızı favori ve gardrobumda en çok olan renkler
Millet sade giyiyormuş ya😭
Bitmişiz milletce
Gerçekten öyle :D
20 li yaşlarda cıvıl cıvıl giyinmeyi çok severdim yaş ilerledikçe soft renkleri tercih eder oldum
Kesinlikle cıvıl cıvıl renkler. Canlı parlak ve rengarenk
Asla renkli giyinemiyorum hatta giymek için renkli şeyler alıyorum ama yok olmuyor.
Cıvıl cıvıl renkler ama kırmızı en güzeli bence yaz için
Renkli olsun benim olsun👍
Hahaha %100
AYNEN 😂😂😃😄
Cıvıl cıvıl bize göre değil.
😂😂
Bazen renkli bazen de soft ama her zaman hard😎
Her fenge yer veriyorum
Renge*
Cıvıl cıvıl renkler daha hoş bence
Ben sadece siyah severim
Cıvıl cıvıl'ı seçip her daim siyah giyen ben 🖤