Moda & Stil Merhaba öncelikle kıyafet konusunda kararsız kaldım yatdım edermisiniz? Fathy56 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba öncelikle ben bayan değilim ama dışarısı için kombin yapmak istiyorum sizce hangi kombinle dışarıya çıkmalıyım? Merhaba öncelikle kıyafet konusunda kararsız kaldım yatdım edermisiniz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Birincisi güzel ama üst güzel değil pantolon hoşmuş 0 1 Yorumla Fathy56 +1 yıl Birincisimi dıyosun Yorumla
Makseli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl En altta ki çok güzel 0 3 Yorumla Fathy56 +1 yıl Evet bende onu düşünüypdum ama bunlarda olabilir diye fikir istedım Yorumla Makseli34 +1 yıl Sen en alttaki olanları giy kuzum bakma bu canilere Yorumla Fathy56 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Güll1234 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Güzel değiller 0 2 Yorumla Fathy56 +1 yıl Neee Yorumla Fathy56 +1 yıl Sen geç yazdığın için soruyu senin için şöyle güncelliyorum sence ben hangisini giymişimdir Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Gafayı yediniz ha 0 10 Yorumla Fathy56 +1 yıl Yedikte söylemedin Yorumla _Han_ +1 yıl madem erkeksin sana em iyi gidebilcek en alttaki Yorumla Fathy56 +1 yıl Evet benimde aklımdaki en altaki ve kırmızı olan aslında Yorumla _Han_ +1 yıl sende göğüs varmıda yoksa çirkin durur kırmızı Yorumla Fathy56 +1 yıl Yani azda olsa var ilaçlar falan derken var yani eskiden yoktu şimdi var Yorumla _Han_ +1 yıl en alttakini al Yorumla Fathy56 +1 yıl Tamamdır onu alıyorum Yorumla _Han_ +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Fathy56 +1 yıl Sağol teşekkür ederim Yorumla _Han_ +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birincisi güzel ama üst güzel değil pantolon hoşmuş
Birincisimi dıyosun
En altta ki çok güzel
Evet bende onu düşünüypdum ama bunlarda olabilir diye fikir istedım
Sen en alttaki olanları giy kuzum bakma bu canilere
Teşekkür ederim
Güzel değiller
Neee
Sen geç yazdığın için soruyu senin için şöyle güncelliyorum sence ben hangisini giymişimdir
Gafayı yediniz ha
Yedikte söylemedin
madem erkeksin sana em iyi gidebilcek en alttaki
Evet benimde aklımdaki en altaki ve kırmızı olan aslında
sende göğüs varmıda yoksa çirkin durur kırmızı
Yani azda olsa var ilaçlar falan derken var yani eskiden yoktu şimdi var
en alttakini al
Tamamdır onu alıyorum
Hayırlı olsun
Sağol teşekkür ederim
rica ederim