Size tarzınızı sorsak övüne övüne Nişantaşı'nda simitçinin önünde bile fular bile takarım mı dersiniz yoksa ben modadan anlamam elime ne geçerse giyerim mi dersiniz? Sizin tarzınız hangisi?
Her yerde fular takan bir moda stilistiyim
Ben modadan anlamam bir pantolon bir tişört yeter.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tarzınız Nişantaşı'nda simitçinin önünde bile fular takan birini mi yansıtıyor, Bağcılar’da bir kekoyu mu?
Beni beynimle düşüncelerimle insanlara faydalarınla değil de kılık kıyafetimle giyin tarzımla kullandığım aksesuarlar ile değerlendirecek insanlar gitsin kumda oynasın. zaten anlamış değilim nedir bu Nişantaşı Teşvikiye taksim Osmanbey elmadan takıntıları? siz hiç Karadeniz’de yayalalara çıktınızmı? doğuda keçi çobanı ile bağdaş kurup azık yedinizmi? angara bebeleriyle seymen zeybeği oynadınızmı? Eminim hiç birisini bilmiyorsunuz bile, size varsa yosma Nişantaşı Teşvikiye komiksiniz çok komik
Yakışanı giyerim, trend diye markaların dayattığı popüler kültürün şırıngaladığı zehirli moda saçmalığına asla pirim vermem. Tabii ki trendi takip edip bunu da ikon olarak yaşayanlara da ayrı saygı duyarım. Ben sıradan bir vatandaş olarak standart yurdum insanı mantığındayım…
Modaya ayak uydurmak önemli, günümüzde ki kızların kriterleri değişiyor nasıl olsa. Şaka maka modayı kendim isteyerek takip ediyorum ve metroseksüel olmak insanı bakımlı hissettiriyor.
En İyi Görüş