Normalde düğünlere pek gitmem. Giyinmeyi felan bilmiyorum. Düğün de ne giyilir sade birşeyler önerir misiniz?
Yaş 24
Yaş 24

Eğer çok yakın birinin düğününe gidecek siyah takım elbise kurtarıcı olur. Sıfır risk almış olursun :) Kaliteli beyaz şık bir gömlek, siyah ceket ve pantolon kurtarıcın olur.

Daha uzaktan akraba birinin düğününe gideceksen gri takım elbise tercih edebilirsin. Gri ceketin altına açık mavi bir gömlek tercih edebilirsin. Gayet şık olacaktır.

Böyle bir kombin yaşına da uygun olacaktır. Casual bir pantolon, üzerine yazlık bir gömlek ve şık bir ayakkabı ile gayet düğüne gidebilirsin. Aksesuar olarak saat takabilirsin.
Eğer çok yakın biri değilse kot pantolon gömlek kombini de yapabilirsin. Artık dolabında ne varsa onları birleştirip giyebilirsin.
3 numara harika
Demi benim de çok hoşuma gidiyor :)
3 numara hoşuma gitti sade ve şık çok sagol
Rica ederim beğenmene sevindim
Düğünde ki yakınlık derecesine göre değişir. En azından Ankara 'da öyle. Öylesine uğrayacaksan eşofmanı çıkarıp herhangi bir pantolon giyip gidebilirsin. Arkadaşının düğünüyse spor takım, daha yakının düğünüyse klasik takım giy gitsin.
Cevap
2Cevap
Ciao🍀🦇
Gömlek pantolan veya takım elbise.

Çok yakının değilse normalde nasılsan öyle git.
Pamuk saten güzel bir gömlek ve bir pantolon yeterli olur. Fabrika veya sarar interview den bakabilirsin, yaşına uygun ve spor klasik ve şık şeyler bulabilirsin...
düğünleri sevmem ama giden genelde beyaz yakası açık gömlek ve ceketle gidiyor.
Abi abla kuzen vs. ise sen sen takım elbise
2. Derece ise tişört pantolon ve ceket olabilir
Daha uzaksa beyaz değil ama gömlek pantolon olabilir
2. Dediğimi her yerde giyinebilirsin ne sade ne de abartı
Beyaz gömlek sıyah pantolon
Siyah t-shirt, sandalet.
çıplak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?