Moda & Stil En çok tercih ettiğiniz renkler neler? Mrsgadget Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor En çok tercih ettiklerim mavi, siyah, kırmızı ve beyaz ya sizin 😅Kiremit ve yeşil de severim 😅 En çok tercih ettiğiniz renkler neler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Maviyi çok severim şahsen mesela başörtündeki mavi gayet güzel ve sade. Sadelik kadar güzel bir şey olamaz 😇👍 2 2 Yorumla Mrsgadget +1 yıl Saol çok teşekkür ederim ♥️ Yorumla aimPediatrician +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
EddaY Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bi şey diyimmi daha demin siman aklıma geldi bu kız nerdeydi ya diye.. şimdi karşıma çıktın😁 1 2 Yorumla Mrsgadget +1 yıl Yaa kalbin temizmis minnoss Yorumla EddaY +1 yıl ❤️ Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl "En çok" diye sınıflandırabileceğim renk hastalığım yok. Çoğu rengi tercih ediyorum. Tek bir renge yoğunlaşmıyorum. 1 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Bende hepsi karışık, genelde çirkin kadınların sevmediği her rengi severim. 1 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Kırmızı, bordo, patlıcan moru, mor, haki, lacivert ve siyah 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl En çok kırmızı ama geri kalan tüm renkleri de giyerim seçmem hiç😊 1 1 Yorumla bilinmeyenxxxyyyzzz +1 yıl Sana kirmizi cok yakisir bence Yorumla
mp0815 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Bayanlar üzerinde genelde kırmızı ve çicekler olursaki, açık renkler Pastel Renkler.Siyah ve Gri Renkler veya koyu mavi benim tercihim.Kapalı renkleri Bayanlar a bir türlü yakıştıramıyorum derken.Biliyorsunuz Renk bir zevk seçimidir, ve Göze hitap eder. 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Mavi siyah ve kırmızı vazgeçilmez renklerim 👍👍💙🖤♥️ 0 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tarzınız güzel, ben siyah, hardal rengi, beyaz ve bulut mavisi tercih ediyorum. ✂️ 0 0 Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Vizon rengi siyah bordo lacivert ve beyaz.. bı kaç tanede öyle yeşil pembe felan var. 0 0 Yorumla
gokhanncesur Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Ben koyu rengi severim kadınlarada koyu rengi her türlü şeye yakıştırıyom çok beğeniyom 😊 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu ara senin başındaki rengi çok beğeniyorum 1 1 Yorumla Mrsgadget +1 yıl İnsanın içi açılıyor Yorumla
damnparanoia Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Siyah, kırmızı tonları, mavi tonları, beyaz vs.(nerdeyse her renk ama en çok siyah) 1 0 Yorumla
knksen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Yazın mavi tonlar pembe soğukta daha çok siyah 1 0 Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Giyim olarak koyu renkler tercih eder genel siyah 1 0 Yorumla
aşkın_nişanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu aralar kırık beyaz çok giyiyorum 0 4 Yorumla Mrsgadget +1 yıl Ayyy o da çok güzel Yorumla aşkın_nişanesi +1 yıl Evet yazın insanı açıyor güneş de çekmiyor iyi oluyo Yorumla Mrsgadget +1 yıl Evet ya bugün siyah giydigime bin pisman oldum sonrada yağmur yağdı 😅 Yorumla aşkın_nişanesi +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Maşallah yaş 24 ama fotoya bakınca 30 35 🙈 0 14 Yorumla Mrsgadget +1 yıl O kadar mii Yorumla edaplt0 +1 yıl Niye kalbini kiriyosun kadının gorile benziyosun sende Allah yaratı hepimizi Yorumla Mrsgadget +1 yıl Ayy kahkaha attım 😅 @edaplt0 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Ben 🦍 benziyorum evett 😂 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl şu an emniyette işteyim seninle hiç uğraşamam ne dersen o olsun :) Yorumla Mrsgadget +1 yıl Kiminle uğrasamayacakmissin? Yorumla Şekkibari +1 yıl Emniyet diyerek te dikkat çekmeye çalışıyor bak bak havalara 😂😂 Yorumla Mrsgadget +1 yıl Polis olduğumu belle etmeue çalışırken me Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl 4 de gelmiş hoş gelmiş Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Başka kimse yok mu? Yorumla Mrsgadget +1 yıl Yetmez mi Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl 1 deste olsun ya düzinede olabilir Yorumla Mrsgadget +1 yıl Peki sen nasıl istersen Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Saolunn Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beyaz, mavinin bütün tonları :) 0 0 Yorumla
caydakidem Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Siyah, beyaz, kırmızı ve hakiyi seviyorum. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah mavi gri kırmızı karışımı. 0 0 Yorumla
BenimAdımLeylaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Tarzını beğendim 1 2 Yorumla Mrsgadget +1 yıl Yaa teşekkür ederim ♥️ Yorumla BenimAdımLeylaaa +1 yıl ❤️ Yorumla
Lupeninsherlocku Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yaş 24 mü🤔 0 6 Yorumla Mrsgadget +1 yıl Neden herkes bu soruyu soruyor 24 işte of baydiniz Yorumla Lupeninsherlocku +1 yıl Çok daha büyük duruyorsun da meraktan sordum. Sakiiinnn Yorumla Mrsgadget +1 yıl Kaç kisye cevap verdim aslında minyonum herkes bana küçük gosteriyorsun derrrr Yorumla Lupeninsherlocku +1 yıl Doğrudur. Işıktan, açıdan kaynaklı olabilir o zaman. Yorumla Mrsgadget +1 yıl Kusura bakma kuzum herkes birden sormaya başlayınca sinirlendim fotolarda büyük ciikiyorum galiba 🙂 Yorumla Lupeninsherlocku +1 yıl Önemli değil ya milletin sorduğunu bilsem sormazdım bende. Fazla gelmişiz üstüne sorry 🙃 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. Mavi siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Maviyi çok severim şahsen mesela başörtündeki mavi gayet güzel ve sade. Sadelik kadar güzel bir şey olamaz 😇👍
Saol çok teşekkür ederim ♥️
Rica ederim 😊
Bi şey diyimmi daha demin siman aklıma geldi bu kız nerdeydi ya diye.. şimdi karşıma çıktın😁
Yaa kalbin temizmis minnoss
❤️
"En çok" diye sınıflandırabileceğim renk hastalığım yok. Çoğu rengi tercih ediyorum. Tek bir renge yoğunlaşmıyorum.
Bende hepsi karışık, genelde çirkin kadınların sevmediği her rengi severim.
Kırmızı, bordo, patlıcan moru, mor, haki, lacivert ve siyah
En çok kırmızı ama geri kalan tüm renkleri de giyerim seçmem hiç😊
Sana kirmizi cok yakisir bence
Bayanlar üzerinde genelde kırmızı ve çicekler olursaki, açık renkler Pastel Renkler.
Siyah ve Gri Renkler veya koyu mavi benim tercihim.
Kapalı renkleri Bayanlar a bir türlü yakıştıramıyorum derken.
Biliyorsunuz Renk bir zevk seçimidir, ve Göze hitap eder.
Mavi siyah ve kırmızı vazgeçilmez renklerim 👍👍💙🖤♥️
Tarzınız güzel, ben siyah, hardal rengi, beyaz ve bulut mavisi tercih ediyorum. ✂️
Vizon rengi siyah bordo lacivert ve beyaz.. bı kaç tanede öyle yeşil pembe felan var.
Ben koyu rengi severim kadınlarada koyu rengi her türlü şeye yakıştırıyom çok beğeniyom 😊
Bu ara senin başındaki rengi çok beğeniyorum
İnsanın içi açılıyor
Siyah, kırmızı tonları, mavi tonları, beyaz vs.(nerdeyse her renk ama en çok siyah)
Siyah, beyaz ve mor sanırım.
Her renk
Hele yazın cıvıl cıvılım😅
Yazın mavi tonlar pembe soğukta daha çok siyah
Siyah, koyu renkler, turkuaz.
Uçuk renkler hariç hepsini severim
Siyah , bordo , beyaz
Siyah
Mavi
Beyaz
Açık renkler
Giyim olarak koyu renkler tercih eder genel siyah
Kırmızı Beyaz gönüllerde
Bu aralar kırık beyaz çok giyiyorum
Ayyy o da çok güzel
Evet yazın insanı açıyor güneş de çekmiyor iyi oluyo
Evet ya bugün siyah giydigime bin pisman oldum sonrada yağmur yağdı 😅
Nerde yaşıyorsun
Maşallah yaş 24 ama fotoya bakınca 30 35 🙈
O kadar mii
Niye kalbini kiriyosun kadının gorile benziyosun sende Allah yaratı hepimizi
Ayy kahkaha attım 😅 @edaplt0
Ben 🦍 benziyorum evett 😂
şu an emniyette işteyim seninle hiç uğraşamam ne dersen o olsun :)
Kiminle uğrasamayacakmissin?
Emniyet diyerek te dikkat çekmeye çalışıyor bak bak havalara 😂😂
Polis olduğumu belle etmeue çalışırken me
4 de gelmiş hoş gelmiş
Başka kimse yok mu?
Yetmez mi
1 deste olsun ya düzinede olabilir
Peki sen nasıl istersen
Saolunn
Beyaz, mavinin bütün tonları :)
Bej rengi ve asil olan siyah
Siyah, beyaz, kırmızı ve hakiyi seviyorum.
Siyah ve yeşil tonları
Genelde siyan beni yansıtıyor.
Siyah beyaz gri
Siyah beyaz
Pastel renkler
siyah ve gri.
Yesil cnmm
Siyah
Nude tonları ek olarak beyaz
Siyah.
Siyah ve beyaz renkler.
Siyah mavi gri kırmızı karışımı.
Siyah mavi gri lacivert
Tarzını beğendim
Yaa teşekkür ederim ♥️
❤️
Yaş 24 mü🤔
Neden herkes bu soruyu soruyor 24 işte of baydiniz
Çok daha büyük duruyorsun da meraktan sordum. Sakiiinnn
Kaç kisye cevap verdim aslında minyonum herkes bana küçük gosteriyorsun derrrr
Doğrudur. Işıktan, açıdan kaynaklı olabilir o zaman.
Kusura bakma kuzum herkes birden sormaya başlayınca sinirlendim fotolarda büyük ciikiyorum galiba 🙂
Önemli değil ya milletin sorduğunu bilsem sormazdım bende. Fazla gelmişiz üstüne sorry 🙃
Bordo
Siyah, mavi.
Siyah
Yeşil, siyah
Beyaz ağırlıklı.
Pudra krem siyah
Siyahi ve de beyazi severim
Beyaz, siyah, gri
Mavi siyah
Siyah, kahve, yeşil
Tabiki siyah
Siyah beyaz mavi