Erkekler çanta takmasını sevmiyor hepimiz biliyoruz. Ama anlamadığım bir şey var ulan o kadar şeyleri sadece cebinize mi sığdırıyorsunuz? :D Halbuki vizyon sahibi erkekler çanta kullanır :D Sizce erkekler için çanta üretsem batar mıyım ya? Beyler siz çanta takar mısınız?Şöyle olmak çok mu zor beyler?
Zaten batarsın orasını konuşmuyorum bile ama şöyle net cümleler kurmayın zevk meselesi. Biz desek ki vizyonlu kadın, kadın dediğin kadın topuklu ayakkabı giyer hoş değil. Seven var sevmeyen var. Ki attığın fotoğraflarda ne kadar itici görünüyor bir bakar mısın? Cepler bana yeter almayayım, en fazla spora veya bir yere giderken doğrudüzgün sırt çantam var yeter o.
Çanta kullanmayı seviyorum çünkü; sarj aletim, cüzdanım, gözlüğüm, parfümüm ve çakmak gibi eşyalarımı bir arada tutuyor. Ama hiç bir zaman aradığım çantayı bulamadım... ayrıca günümüz beylerinde sürekli çanta taşıyan görüyorum ve bence tutacak bir sektör olup, sizi utandıracağını düşünmüyorum. Bol şans, kolay gelsin✂️
Oldu bitti çanta kullanırım ve kadın çantasından aşağı kalır yanı yoktur En az bir kitap su şişesi sığacak büyüklüktedir Ve evet bende çanta kullanmayan hemcinslerimin üstlerinde taşıdıkları cüzdan sigara çakmak anahtarlık vs ile nasıl rahat ettiklerini merak ederim
Mevcut iktidar kendi kendine yeten Turkiye'yi samanda bile disariya muhtac olacak duruma getirdi. Bunlar bilerek yapildi. Turkiyede uretime dayalicyapilacsk butun tesebbuslerin onu kapalidir. Bu ulkede krizler dolandiricilar rusvetci siyasetciler, ceteler bitmez. Bu ulkede yapilabilecek 2 is var. 1. Insaat (Imar yolsuzlugu ile once rusvet verilir sonra sirtlan usulu paylasilir) 2. faiz (Bu da karli degildir kur atagindan hemen sonra dolardan cikip 2,3 ay faizde durabilirsiniz) Devlet bankasi ziraat bile demiroren ve panama besliyor ben guvenmem. Kizilay bile kanlari yurtdisinda satiyor bu ulkede ne isi yapacaksiniz? Insanlarin 20tl (2,3$) icin olduruldugu, kadinlarin 150tl (17$) a bedenini sattigi bir ulkede ne isi? Alin avrupadan birkac daire euro olarak kira getirsin. En guzeli bu.
Batmazsın Çıraklığını bilmediğin işin ustalığını yapamazsın Kendi markanın oluştur Basit ama çekici reklam yap Fason üretim sağla Özellikle göğüs çantası yaparsan ilk müşterim ben bile olurum, (istediğim modeli yaparsan) Deri, imitasyon, kumaş aynı modelden 3 farklı malzeme çeşidi, bir kaç renk ile zenginleştirebilirsin. (maliyetin daha düşük olur) Ticaret risktir, gözün korkuyorsa hiç bulaşma. İleride en ufak aksilikte pes edebilirsin çünkü. Kolay gelsin
11 yıl kanvas postacı çantası kullandım nedense bi zamandan sonra kullanmayı bıraktım. 3 yıldır sırt çantası kullanıyorum. Tahmin edilenden fazla şekilde erkekler çanta kullanıyor. Çanta ve cüzdan satan biri batmaz kolay kolay özellikle online satış yapıyorsa.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Vizyon sahibi olmakla ne ilgisi var? Biz erkekler dışarı çıktığımızda yanımıza kaç parça eşya alıyoruz ki çanta taşıma gereği duyalım ev anahtarı cüzdan ve telefon için mi taşıyalım ya da çanta taşımak için makyaj yapmaya mı başlayalım arka cebime sığabilecek bir cüzdan yerine buyuk bir cuzdan mı tercih edelim Ya da senin bakış açınla vizyon sahibi olmak için iki günde bir sarj ettigim telefonum icin adaptör sürekli gölgede olduğumuz halde güneş gözlüğü mü taşımalıyız araç kullanan birinden bahsetmiyorum bile Çanta kullanmayan biri değilim ancak okuyacağım bir kitap varsa yanıma çanta alırım bunu göze alarak kaç kadının çantasında kitap var bunu düşünmen gerek bence... Batarsin !
Ben seyahat edecegim zamanlarda mutlaka alirim. cunku sarj aleti powerbank telefon cuzdan bazi aksesuarlar vs hepsini cebe koyamam. kucuk bir el cantasi muthis islevsel olabiliyor. bence batmazsin iyi bir reklam vebtanitim calismasi gerek
Ben zengin ederim seni ya! :D Her alışverişte sızlandığım yegane konu "Bana göre çanta neden yok?" Kalıp dışına çıkarak yaratıcılığını konuşturacaksan cidden, hiç vakit kaybetme.
Görseldekilere bakarken koptum. Bu ne ayol :) Ben bile taşımam o çantayı öyle. Yani erkekler nadir de olsa çanta tercih ediyor. Ama daha erkeksi bir tarzda olursa neden olmasın derim ben.
Kesinlikle erkekler de çanta kullanmalı ya abime bakiyorum cüzdan telefon ev araba anahtarları ne varsa ceplerine koyuyo 5 kilo daha fazla görünüyor 😀 aşırı saçma gerçekten. Resimdekiler gibi olmasa bile küçük kare sportif el çantası kullanabilirsiniz. Cantasiz dışarı ciktigimi hayal dahi edemiyorum ben
Cok ihtiyaç olmuyor, bir sürü sey taşımam gerekirse kullanırım, anahtarlik telefon kartlik... hepsi için çantaya ihtiyacim yok... oyle klas erkek cahta tasir lafi yalan, is ile ilgili olunca zaten tasiyoruz...
En İyi Görüş