Moda & Stil Bunun bu rengimi yoksa kırmızısımı daha güzel? aybükebrck Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Resim aşağıda arkadaşlar... Bunun bu rengimi yoksa kırmızısımı daha güzel? Görüş Yaz 81 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Ms26MsFenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Siyahı çok hoş duruyor eğer açık tenliysen kırmızısı da hoş duracaktır. Bronz tende de kırmızı hoş durur.🤷♀️ 2 1 Yorumla aybükebrck 1 yıl Siyahı efsane duruyor Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 95% 1 yıl Esmer kadın, Beyaz ten, Kırmızısı yanar-yakar, kavurur. Sarışın kadın, Beyaz ten, Siyahı deli eder. Bronzlaşmış vücut için, beyaz her daim mükemmel durur… 0 0 Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 39 , eig 51% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b görüş paylaştı. Ten rengine göre değişir bu durumTen rengin beyaz ise bu elbette.. 2 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Yoda Yaş: 38 , eig 89% 1 yıl Bu rengi bide bordo rengi bide gece mavisi parlementsana çok yakışır teninlede uyumlu 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 36 , eig 88% 1 yıl Ten rengine gore değişir Kimine siyah yakışır Kimine beyaz Kimine kırmızı Ben kırmızı isterdim ama ne yakışır bilemem 1 0 Yorumla
a KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 28 , eig 69% 1 yıl Moda & Stil konusunda 606 görüş paylaştı. Ay siyahı efsane güzel 😍 3 1 Yorumla aybükebrck 1 yıl Demi bende bayıldım kuzum ya acayip yakıyor Yorumla
BurbieFenomen Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl Moda & Stil konusunda 307 görüş paylaştı. Ben her zaman siyahçıyım 3 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 99% 1 yıl Tenin beyazsa ikisi de çok güzel olur yoksa kırmızıyı al 3 0 Yorumla
Jiggo01 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Bence bu güzel ama varsa koyu patlıcanda olabilir. Yen rengin beyazsa tabii. 0 0 Yorumla
ICEBOYZ35l Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 93% 1 yıl Bir tek ben mi böyle iç çamaşırlarını itici buluyorum ak. 0 0 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 100% 1 yıl İkisi de güzel ama kırmızı içimden geçti. 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 37 , eig 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b görüş paylaştı. Çingene kırmızısı olsun 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 43 , eig 67% 1 yıl Siyah iç giyim işi bilen kadınların tarzıdır 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Guru Yaş: 42 , eig 65% 1 yıl Beyaz tenliysen siyah ama bugday tenliysen 0 0 Yorumla
ButNowTakeMeHome Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eig 98% 1 yıl Bu rengi güzel. Kırmızısı çok kötü durabilir... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
62Görüş
Siyahı çok hoş duruyor eğer açık tenliysen kırmızısı da hoş duracaktır. Bronz tende de kırmızı hoş durur.🤷♀️
Siyahı efsane duruyor
Esmer kadın, Beyaz ten, Kırmızısı yanar-yakar, kavurur.
Sarışın kadın, Beyaz ten, Siyahı deli eder.
Bronzlaşmış vücut için, beyaz her daim mükemmel durur…
Ten rengine göre değişir bu durum
Ten rengin beyaz ise bu elbette..
Bu rengi bide bordo rengi bide gece mavisi parlementsana çok yakışır teninlede uyumlu
Ten rengine gore değişir
Kimine siyah yakışır
Kimine beyaz
Kimine kırmızı
Ben kırmızı isterdim ama ne yakışır bilemem
İkiside hoş olur. ten de önemli bnce.
Fena bi model😈
Ay siyahı efsane güzel 😍
Demi bende bayıldım kuzum ya acayip yakıyor
Ben her zaman siyahçıyım
Tenin beyazsa ikisi de çok güzel olur yoksa kırmızıyı al
Bence bu güzel ama varsa koyu patlıcanda olabilir. Yen rengin beyazsa tabii.
Bir tek ben mi böyle iç çamaşırlarını itici buluyorum ak.
Altına siyah jartiyer güzel olur
İkisi de güzel ama kırmızı içimden geçti.
Çingene kırmızısı olsun
Siyah iç giyim işi bilen kadınların tarzıdır
kırmızısının resmi yok
Beyaz tenliysen siyah ama bugday tenliysen
Bu rengi güzel. Kırmızısı çok kötü durabilir...
Siyah iyidir her zaman 👍
Esmer ten varsa kirmizi