Moda & Stil Çorap çekmecemin bir kısmı böyle, beyaz çorap takıntım çok mu garip? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Genelde beyaz çorap ya da ince siyah ve ten giyiyorum, arkadaşlarımın bile hep beyaz giymeme şaşırıyor 🙈 Çorap çekmecemin bir kısmı böyle, beyaz çorap takıntım çok mu garip? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bisküviiliipastaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bu ne saçma bir soru. Çorap çekmecesini niye paylaşır ki bir insan? Beyaz çorap takıntın çok kötü ve saçma desek napıcan? 0 1 Yorumla azrahanımm +1 yıl Konuş bee👏🏻 Yorumla
Meleksonmez41 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tam benim zevkim normal çorap giyersem beyaz diğerlerini ince siyah ten giyerim bende cidden zevklisin garip falanda değil bence 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahh çok teşekkür ederim canım aynı ben Yorumla Meleksonmez41 +1 yıl Takipleselim istersen Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
BenHep20 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl İnce çoraplarınıı özellikle göstermek için mi çektin fotoyu :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır neden öyle düşündün 😀 Yorumla BenHep25 +1 yıl Bende de çok var severim ondan sordum :D Yorumla
Fifidiyorlar Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bende hep beyaz giyiyorum çünkü canım ne isterse onu giyerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle bende öyle Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Beyaz çorap kızlara seksi oluyor 2 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. benim bile maks 15 çorabım var 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana yakısani giy herzaman 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Moda & Stil konusunda 629 cevap paylaştı. Gayet iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu ne saçma bir soru. Çorap çekmecesini niye paylaşır ki bir insan? Beyaz çorap takıntın çok kötü ve saçma desek napıcan?
Konuş bee👏🏻
Tam benim zevkim normal çorap giyersem beyaz diğerlerini ince siyah ten giyerim bende cidden zevklisin garip falanda değil bence
Ahh çok teşekkür ederim canım aynı ben
Takipleselim istersen
Tamam
İnce çoraplarınıı özellikle göstermek için mi çektin fotoyu :D
Hayır neden öyle düşündün 😀
Bende de çok var severim ondan sordum :D
Bende hep beyaz giyiyorum çünkü canım ne isterse onu giyerim
Kesinlikle bende öyle
Beyaz çorap kızlara seksi oluyor
Takıntı değil ki bu. Giyilir tabii👍
benim bile maks 15 çorabım var
Ten çoraplarını sevdim. Soket mi onlar?