Evet konunun çıkış noktası göbek :D neden göbeğinizi gösterme gibi bir ihtiyaç duyuyorsunuz kısaca bahseder misiniz? kapatın demiyorum tabi ki göze hitap etmeyenler yapmasın o ayrı bir konu :D sütun gibi kızlar yapıyor. Siz göbek açık modası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ondan sonra bütün erkekler abaza. Giymeyin gardesim o zaman siz bakılması için giyiyonuz bizde bakıyoz bunda garip olan ne var? Adam akıllı kapandinizda biz zorla bakmak mı istedik? Şimdi hepiniz de bundan giyin ondan sonra vay efendim tecavüz ediliyoz vay efendim kadın hakları deme sen kadinsan kizsan o kapalı numuslu kardeşleriniz ne? O zaman onlar bir melek sizin yanınızda.. töbe töbe gunaha soktunuz adamı.
Ben bakiyom demedim bende bakmam. Ama bu Türkiye standart ları olarak bakarlar. Ben sosyalist deilim komünist deilim özgürlük cu deilim bana geri kafalı deselerde bir Osmanlı torununa bu kadar Batılılaşma fazla. Yarın öbür gün bizim çocuklar dahada Batılılaşmak isticek o zaman bu ülke amerika fransa almanya vs. Den ne Farkı kalcak? Eskiden namus dedin mi kadın kafasını eğer giderdi namusuna bu kadar düşkün bir milletken şimdi neler goruyoz.. yok efendim namus neden önemli o zar orda hastalık olmasın diye var.. Türkiye çok kötüye gidiyo
Fit kızlarda çok seksi duruyor bence. Ama tabii yerine göre giyinmek gerekiyor. Mesela etek üzerine göbeği açık tişört hoş durabilir. Bunun kombinini iyi yapmak gerekiyor.
Göbek açık modası bence Türkleri kısırlaştırma Türk nüfusunu azaltma projesidir. Kızların karın bölgesi hassastır. En ufak soğuk havada karın iç bölgesi yumurtalıklar deforme olur ve çocuk olması imkansızdır. Çocuğum olsun diye doktor doktor gezer durursunuz.
En İyi Cevaplar