Dövme yaptırma konusunda çok kararsızım
Evet ise nereye?
Hayır ise neden?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dövme konusu zahmetli bir iş. Sonuçta az ya da çok acı veren bir işlem, bir de bünye hassassa sıkıntı olabiliyor. Eğer bünyeniz hassassa yani acı eşiğiniz düşükse yaptırmayın derim acı eşiğiniz yüksekse büyük şekilli bir şeyi dövme yaptırabilirsiniz. Boyun arkasına, sırta veya kola dövmenin yakışacağını düşünüyorum. Dövmenin gözükmesi önemli, kendiniz için yapıyorsunuz belki ama gözükmedikten sonra çok anlamı kalmaz gibi geliyor. Ufak bir şekilse boyun arkası olabilir, uzunlama bir şekil ise kol veya sırt uygundur.
Karar olman iyi değil, yani dövme deyip geçmemek gerekiyor. Ömrün boyunca bedeninde taşıyacağın bir şey için kararsız olman normal. Önemli olan şey: dövme yaptırmak istemen. Bunu cidden istiyor musun? İstiyorsan bu neler olabilir filan...
İstediğin bir şey varsa yaptır tabi. Bende iki tane var. Ama hiçbirini öyle düşünüp ne istediğime karar vermeye çalışarak, planlı şekilde yaptırmadım. Aklıma geldiği an neyi nereye ne büyüklükte istediğimi tam olarak biliyordum zaten. Sadece kafamdakini gerçeğe dökme kısmı kalmıştı. Hemen ertesi gün gidip yaptırdım. 3 yıl oluyor.
Cevap
108Cevap
Tabi herkezin kendi karari istersen yaptir ama bunu sana soylemek boynumun borcu kardeşim sen dersen yaptircam ona da bisey diyemem ama demem gereken sey peygamber efendimiz dovme yapanlari naletlemiş haberin olsun ben soyleyeyimde ama illa yaptiracam dersen pişman olmayacagin bisey yaptir
bence dövme cok saçma? nie mi? anlatim -
-insanin bedeni bi duvar ya da tual asla degildir ve olamazda
hep şu derinin altina su geciyo mavalına inanipta yaptirirlar ve o dövmeden sıkılınca faiş paralara lazerle sildirip tekrardan baska bi dövme yaptirirsin ve bu hep böyle süregelir dövme asi ruhu temsil eder eger amac asi ruhu sergilemekse bunu yasanti tarzinla giyinisinle ve insanlara karsi olan tutumunla yap orani burani boyamakla ne asi nede tarz olursun
Çok büyük birsey olmadıktan sonra olabilir bence , bir de çok fazla görülen biryerde , yüz bölgesi gibi , olmasın pişman olabilirsin

Ben yapma derim çünkü bana göre kötü bir görüntü veriyor.
Kulak kepçesinin iç kısmında minimal dövmeler çok tatlı duruyor. 3 minik martı yaptırmak istedim bi aralar kulak içine , sonradan sıkılırsam diye cesaret edemedim. 🤷♀️
böyle bişeye niye biz karar veriyoz istiyosan yaptır istemiyosan yaptırma millet için mi yapıcaksın ya da yapmıcaksın?
Hayır çünkü , kalıcı bir değişiklik çok korkunç benden bir seyler götürecek şu an ki hayatımda güzel ileride sevmeyeceğim. Kendimden eminim ve kalıcı değişiklik kesinlikle yapmam.
Amacına ve stiline göre değişir
Dini kararsızlığın varsa veya değişken ruh halin varsa yaptırma.
Özel birşey istiyorsan kaburga göğüs yanı kalça gibi yerler hem her dakika gözükmez hem güzel bişey olursa karşı cinsi daha çok cezbeder.
bende sürekli görmesem de olur dersen kürek kemiği ense olabilir.
Bileğine minik bişey de olabilir ilk için
Birincisi Müslüman birinin zaten dövme yaptırması caiz değil
İkincisi hep böyle genç kalmayacak tenin yaş aldıkça buruşacak ve simsiyah bir leke olacak
Herşeyin doğalı güzeldir. Orjinalliği bozmamak lazım. Benim hayat felsefem bu. O yüzden de şimdiye kadar hiç dövme yaptırmadım
Yaptırcağın dovmenin yerine veya gorunusune kendin karar vermelisin ve icine sinmeli yapistir yika yapamazsin sonucta
Geçici için birşey diyemem tercih ama kaliciya inançsal olarak bakıyorum uygun bulmuyorum. Sağlıksız olma ihtimali de cabasi
Yaptir, tam popo yanaklarinin birlsetigi, uyruk kemiginin az yukarisindaki, catalin baslangic yerine-
Yaptır ama modeli iyi düşün pişman olma. Acele karar verme sakın. Bu hatayı ben yaptım. Sonra pişman olup üzerine başka dövme ile kapattırdım :D
Mesela bn Şu an astsubayliga basvurucam ama dovmem engel olur mu diye endise icindeyim ne bileyim insan pisman oluyor sonradan yaa
Yaptırma sakın. İğrenç oluyorlar. Zaten çoğu dövmesi olan pişman ve sildirmek yaptırmaktan çok daha pahalı. Böyle şeyleri ilgi çekmek için zayıf karakterli ruh bozukluğu olan kimseler yapıyor.
Yazı tura seç parayı at havaya daha para yere düşmeden hangi tarafın gelmesini istiyorsan onu yap o doğru karardır 😃
göğüs arasına
göğüs altına
sırt
köprücük
bilek
bacak
kalça
hepsine yakışır aslnda
Bence evet yaptır. Köprücük kemiğinin üzerine veya bileğinin iç yüzüne ya da diz kapağının sağ üst kısmına
Beğeniyorsan yaptır. Tereddütteysen küçük bir bölgeye küçük bir dövme yaptır. Sevmezsen de seni rahatsız etmesin
Ben olsam bedenimde kalıcı bir iz bırakmak istemem. Görüntü olarak da beğenmiyorum. Kirli duruyor.
Omuz kısmına, göğsün hemen üstüne, sırtın alt tarafı ve özel bölgene yapabilirsin
Bilek omuz bacak bel vücudun güzelliğine göre buna sen karar vereceksin
Hayır çünkü insan daha sonra pişman olabiliyor. 🤷♂️
Kadınlar da Ense ve sırt a çok yakışıyor bacağa da öyle 😇
Nereye yaptıracağımı bulsam ben de yaptırcam da çok kararsızım 😁
Dikkat çekecek yere mi yaptıracaksın yoksa özel bölgene mi?
Tam iki kürek kemiği arasına derin anlamlı bir şekil yaptırmak isterdim ya da koluma ve gogusume
Yaş geçtikçe o izler itici sarkıyor ve çirkinleşiyor.
vücuduna kazıyacak kadar iyi bir hikayen yoksa bence yaptırma 😊
Ben kendi adıma HAYIR diyorum.
Neden mi HAYIR?
Çünkü ;
Ferrariye sticker yapıştırılmaz.
dövme senin karakterini yansıtır önemli olan şeyleri hatırlatır vs bunu düşünerek yao ne yapacaksın
İlk kez yaptıracaksan çok iyi düşünmelisin sevmediğin bir şey olursa ömür boyu senle kalır
minimal bi dövme yaptırabilirsin kol arkası kısmına
Eşim isterdi karşı değilim evladımızın adını yazdırdı ben sevmem dövmeyi
Yaptırana saygılar
Güzelim vücuduna abuk subuk bir şey yaptırmaya değer mi sence?
Bel karın kol bacak istediğin yere yaptırabilirsin Bence koluna yaptırabilirsin ya da sırt bölgene
Dövme yaptırmak bana geleceğe ipotek koydurmak gibi geliyor nedense. Ya pişman olunursa...
Bilemiyorum kadınlara daha çok bel ve bacak çevresine baya yakışıyor
İstersen yaptırabilirsin nereye yaptırmak istersen oraya
vücudun mükemmel iyi olur ben de gelip bakayım nasıl olmuş diye
Boynuna ensene ya da ayak bilegine muazzam oluyor bayanlara ayak bilegine minik bi kelebek olabilir
bence yaptırma..
gün gelecek beğenmeyeceksin çünkü..
Aşko bak şimdi, dövmeci güzel/yakışıklı ise her yerine olur ama çirkin ise minimal bir şey yaptır. Tipini beğendiysen birkaç tane daha yaptır. Ben tüm vücudumu kaplatmayı düşünüyorum... 👁️👄👁️
Sorunun cevabını nerene yaptırmayı düşündüğüne göre değişir...
Sevmiyorum yapana saygımız var benlik bir olay değil.
dövmenin içine su geçmiyor ömür boyunca cenabet gezersin ama benden söylemesi.
Bence geçici yaptırabilirsin
Enseme veya başımın arkasına yani insan vücudunda beyinin bulunduğu ensenin üst kısmına barkod dövmesi yaptırma hayalîm sürekli vardır
Seviyorsan göğsüne yaptır çekici duruyor tabi boğazın hemen altındaki göğüs boşluğuna oranın adı neyse oraya
Kalcada veya göğüste hos duruyor ama ne veya nasıl bir dövme yaptıracagına baglı ayrıca sırt bölgesinde de güzel duruyor
“Dövme yapana da yaptırana da lânet olsun! Onlar Allah’ın rahmetinden uzak kalacaktır!”
~Hz. Muhammed (sav)
Nereye yaptoracağın sana kaşmış ben üst arka kola yaptırdım ve gayet memnunum
Nerene nasıl bisey düşünüyorsun
Bende düşünüyorum
Yap. Bilek ya da göğüs altı olabilir.
Omuz veya bilekler olabilir ya da sırt
Bende 2 tane var 3. Yü düşünüyorum jwlwls
canı gönlün bilir.. ben sevmiyom şahsen
Esim izin verse istiyorum da
Nerene
Bence bacak en güzeli ya da boyun bölgesi 😉
Yaptırma sıkılırsın teyze