Dışarı çıkarken sütyen takmayanınız var mı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Özellikle bazı kıyafetler (sırt dekolteli, askısız gibi) sütyen takmamayı gerektiriyor ve o tarz kıyafetleri hiç alamıyorum. Yapışan silikon sütyenlerden ya da meme ucu kapatıcı silikonlardan kullanmak gerekiyor, memelerim çok küçük 75a bu yüzden destekli sütyen takmayınca dikkat çekip komik duracağını düşünüyorum. Meme ucu kapatıcı kullanan arkadaşlarım var ama onların memeleri dolgun olduğu için sütyen takmayınca komik durmuyor göze çarpmıyor. Benim gibi olup da sütyensiz dışarı çıkabilen var mı? Çok güzel elbiseler var gerçekten ama bu konuda biraz özgüven sorunum olduğu için giyemiyorum hiçbirini. Sorum hem kızlara hem erkeklere. Erkekler sizce böyle bir durum sizi rahatsız eder mi görünce ne düşünürsünüz?
Güncellemeler
+1 yıl
sorumu yanlış anlayanlar olmuş. meme ucu belli olacak şekilde hiçbir şey takmadan çıkmak hoş olmaz tabii ki belli olur ama desteksiz silikon sütyen ya da sadece meme ucu kapatıcı takınca memelerin gerçek boyutu belli oluyor ve beni o rahatsız ediyor, çünkü normal bir destekli sütyen giydiğimde iyi hissediyorum ama böyle olunca çok küçük olduğu belli oluyor direkt yani, sizi bu görüntü rahatsız eder mi ya da komik durur mu?
Dışarı çıkarken sütyen takmayanınız var mı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?