Güncellemeler
+1 yıl
sorumu yanlış anlayanlar olmuş. meme ucu belli olacak şekilde hiçbir şey takmadan çıkmak hoş olmaz tabii ki belli olur ama desteksiz silikon sütyen ya da sadece meme ucu kapatıcı takınca memelerin gerçek boyutu belli oluyor ve beni o rahatsız ediyor, çünkü normal bir destekli sütyen giydiğimde iyi hissediyorum ama böyle olunca çok küçük olduğu belli oluyor direkt yani, sizi bu görüntü rahatsız eder mi ya da komik durur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Takılmayabilir ama sütyensiz şekilde meme uçları belli olacağından tercih etmeyebilirler ancak göğüs ucu kapatıcı pedler var onlar kullanılabilir sütyen yerine
Göğüs ucu kapatıcı kullanabilirsin sende onlar gibi rahat edebilirsin kendinle barışık olmalısın
Küçük görünmesi durması rahatsız etmez üstelik komik duracak bir durum da yok
Uçlarının görünmesi beni çok rahatsız eder. Birde evet belli oluyor takmayınca onun için mecbur takıyorum
Vala kanka ben asla rahat edemem o yüzden hep hep hep takarım
En iyisini yapıyorsun
Kadıköy'de çalışıyorum burada çok cesur hatunlar var göğüsler fora sutyenler out..
Ondan senin dışında kimse rahatsız olmaz :)
Burdan güzel memelere sevgiler
öyle giyinen birine hiç iyi şeyler düşünüleceğini sanmıyorum
meme ucu gözükmesi falan umrumda değil takmıyorum ben südyen küçük ise memelerin daha rahat oluyor emin ol 1-2 dene alışırsın sen uzun zamandır takmadan gezmediysen garip geliyordur
Lez misin
evet?
Severim lezleri hoşuma gider :)
Bence daha güzel olur sen destekli ile sıkı sıkı kullanmaya alıştığın için zor olabilir ama çoğu farketmez bile küçük diye de düşünme insanın fiziğine göre güzeldir 75 bence idealdir. Bence gayet seksi olursun 👍
Zikmisim sutyenini. Takmiyorum.
😂😂😅😅en iyisi saygılar
Onlarında gün yüzü görmeye hakkı var :D
Ama senin yok mk malı.
:D :D
Çoğu zaman takmıyorum
O küçük memelerle çok özgüvenli olman lazım senin
Hayır ben sütyen takıyorum
Bralet kullanıyor musun
Nazı kadınlara küçük memede yakışıyor
Takmadığım oluyor
Kadıköy'de oturuyor olmalısın :) hergun sutyensiz onca kadın görüyorum Kadıköy'de.
Takmıyorum
Etkileyici :)