Kot eteğin altina converse mi babet mi giyilmeli? Converse giyenlere kezban muamelesi yapiliyor da bir sorayim istedim.
Babet
Converse
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı babet giyen kızlarda palyaço ayakkabısı giymiş gibi oluyor. Aynanın karşısına geç bak, hangisi daha güzel duruyorsa onu giy... Çünkü giyeceğin ayakkabı o kot eteğin modeline, rengine senin dış görünüşüne göre değişeçektir.
Ayrıca Converse giyen kızlara kezban gözüyle bakmak saçma. Önemli olan yakışanı giymek. Converse giyen insanlar azımsanamayacak kadar çok... Hatta taş hatunlar bile giyiyor ablacım. :)
Bende converse i seviyorum ama kezban falan diyenler oluyor sacma sapan konusuyorlar ondan sormak istedim tesekkurler :)
converse, babeti tayt altına giy, ya da penye eteğin altına
Ben sevmiyorum öyle sınıflamaları ya..
Ama genel anlamda kot etekle babet ya da açık ayakkabı yakıştırıyorum..
Senin ne hoşuna gidiyorsa onu giy..
Peki tesekkurler :)
Tabii ki converse. Babet in lafı bile olamaz :) Ama bileğe kadar olan converseleri tercih ederim :)
Peki tesekkurler :)
Cevap
10Cevap
Senin tarzın ve dolayısıyla kot eteğinin tarzıyla alakalı. Daha pastel tonlarda giyinen romantik bir tarzın veya klasik bir tarzın varsa babet giymen, daha çok spor bir tarzın varsa converse giymen uygun olacaktır.
Kot etek giyilmemeli. Giyeceksen de bez babetler var onlardan giyebilirsin. Ya da lacoste
Kot etek neden giyilmemeli?
önce ayaklarına sorsana canım bakalım hangisinde rahat edecek
Sandalet disinda hepsiyle rahat ediyor tesekkur ederim
bnce kot ettege convers cok yakışır ve tatlı durur ayrıca etek miniyse sexi görünüm saglar
Hangisi yakışırsa o.. Hiç farketmez bence.
Peki tesekkurler
lastik ayakkabı giy naturel durur
Guzel fikir aslinda
Converse daha güzel durur
Peki tesekkurler
Hangisine gücün yetiyorsa onu alıp giyi.
içine ne giydiğin önemli. ben ona bakarım
İkisi de gider kanka
Tesekkurler kanka
Babet daha şık
Babet panpa
Sagol panpa
Babet daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar