Moda & Stil Her kıyafetin altına terlik giymek zevksizlik mi, rahatlık mı? pembepanterFenomen Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ne giyersem giyeyim altına hep terlik giyme hissi geliyor :D Bu zevksizliğimden mi kaynaklanıyor yoksa rahata alıştığım için mi böyle? Siz her kıyafetin altına terlik giyer misiniz? Her kıyafetin altına terlik giymek zevksizlik mi, rahatlık mı? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Profilozof Takip Et Bilge Yaş: 38 , eig 100% 1 yıl Tabiki rahatlık ama iyi bir stilistlik varsa ruhunda renk konusunda kiyafetinle uyum yakalarsanız çok ucuza çok pahalı gibi giyinmiş görünebilirsiniz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bixinmlow Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 96% 1 yıl Rahatlık bu şey gibi bütün gün pantolon la dolaşıp evde şort giymek gibi ikisidr çok rahat :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 42 , eig 97% 1 yıl Her kıyafetin altına gitmediği aşikar ama tercih zevk senin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 20 , eig 98% 1 yıl Rahat ediyorsundur ama her kıyafete gitmez bnce. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kirazimsiseftali Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 yıl Giyilmez herşeyin yeri var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Karayna Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 90% 1 yıl Keşke ben de terlik giyebilsem. Rahat oluyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
selen_mls Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 81% 1 yıl Kafana göre giyin boşver insanların ne dediğini Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Olgun-bey_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eig 97% 1 yıl Uygunsuzluk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
chuacki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl acun bilir konunun uzmanı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Moda & Stil konusunda 433 görüş paylaştı. Rahatlık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Tabiki rahatlık ama iyi bir stilistlik varsa ruhunda renk konusunda kiyafetinle uyum yakalarsanız çok ucuza çok pahalı gibi giyinmiş görünebilirsiniz.
Rahatlık bu şey gibi bütün gün pantolon la dolaşıp evde şort giymek gibi ikisidr çok rahat :)
Her kıyafetin altına gitmediği aşikar ama tercih zevk senin
Rahat ediyorsundur ama her kıyafete gitmez bnce.
Giyilmez herşeyin yeri var
Keşke ben de terlik giyebilsem. Rahat oluyor.
Kafana göre giyin boşver insanların ne dediğini
Uygunsuzluk
acun bilir konunun uzmanı
Rahatlık