Elbise topuklu ile fazla iddialı olur toplu taşımada rahatsız olmak istemiyorum sırf rahatsız edilmemek adına kıyafetimi istediğim gibi giyemiyorum, her neyse beyaz spor ayakkabı ile olur mu veya sandalet?
Güncellemeler
+1 yıl
Sporla giydim ve tacize uğradım, söyleyeceklerim bu kadar
Sizce bu elbisenin altına beyaz spor ayakkabı gider mi?
Bu elbiseye zaten spor giyilmeli çünkü elbisenin kendisi çok spor Bi kumaşta yapıda, altına spor ayakkabı varsa kırmızı top küpe de olur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında ben topukluyla giymek istiyorum abim de köylü gibi olursun spor ayakkabı ile dedi ama toplu taşımada taciz ederler diye endişeleniyorum ya da sokakta laf atarlar diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu elbiseye zaten spor giyilmeli çünkü elbisenin kendisi çok spor Bi kumaşta yapıda, altına spor ayakkabı varsa kırmızı top küpe de olur
Aslında ben topukluyla giymek istiyorum abim de köylü gibi olursun spor ayakkabı ile dedi ama toplu taşımada taciz ederler diye endişeleniyorum ya da sokakta laf atarlar diye
Ben bu tarz elbiselere beyaz spor ayakkabısını yakıştırıyorum sadecee 😕
Abim köylü gibi olursun topuklu ile giy dedi ama dolmuşta biri laf atar bir şey olur diye endişeleniyorum fazla seksi oliyo topukluyla
Bebeğim abin bizimle değil👎
Spor ayakkabı giyilir buna topuklu olmaz
Bu elbisenin altina gidecek en guzel zaten beyaz spor ayakkabi topuklu gitmez sandalet te gider
Abim sporla köylü gibi olursun dedi ben de tacize uğradım diye bunu topukluyla giyemiyorum
Penye elbisenin altina topuklu giyilmez abin nerde görmüş acaba
Beyaz spor ayakkabinin ustune gitmeyen biseye rastlamadim ki ben 😂
Abim köylü gibi olursun spor ayakkabisi ile dedi topuklu giy dedi ama ben dolmuşta mesela topukluyla hiç rahat edemem
Topuklu ile fazla seksi olacak biri laf atar dokunur diye giyemiyorum
Begeniyorsan giy cok dert etme bence nasil iyo hissediyorsan oyle uydur
Abin giysin topukluyu koylulerin nesi varmis hem 😂o uslupta birinden fikirde alma bi daha ayrica
Topuklu ile çok beğeniyorum ama ya tacize ugrarsam diye korkuyorum
Neden o korku acaba
Daha önce tacize ugradigim için ve burası tr olduğu icin
Sabah sabah icim kapaniyor
Maalesef benim de için kapanıyo bunları düşünmek zorunda olduğum için
Guzel insanlara denk gelirsiniz umarim zihnen fikren ne diyeyim
Amin cümlemize
evt bahsettiğin türdeki kombine benzer kombinleri sıkça görüyoruz , güzel olur
Köylü gibi olmaz dimi?
gördüklerim gayet hoş ve güzellerdi ((: sende nasıl olur bılemem
Çok tatlı olur bileklerinde incedir umarım
Zaten amca beyaz spor ile olur