İlk buluşma için kırmızı olan kombinini daha hoş buldum halka küpe de güzel olur saçlarını aç omzuna sırtına düşsün ki daha açık gözükmesin hem açık hem de o kadar kendini göze batırmıyormuşsun gibi olur onun haricinde ben beğendim 😊ha bide beyaz spor ayakkabı çok hoş durur öptüm umarım güzel geçer
Malesef iki kombini de beğenmedim.. Kombin yaparken önce hangi dekolteyi seçeceğinize karar verseydiniz daha iyi olabilirdi bu fazlacaa abartılmış ve kombinlerde hoş değil. Zira dekolteler ve dövmeler fazla göz yoruyor karmaşık duruyor. Crop bir t-shirt altına pantolonla iyi olabilir. Sadece göbek dekoltesi yeterli olabilirdi veya sadece omuz detoltesii.. Sade ve şık giyinmen daha önemli..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1. Kombini tercih etmelisin kuzum. Diğeri abartı olacaktır. Kolye takman şart değil ama bileklik, takabilirsin hatta takmasanda olur. Ama küpe bence mutlaka tak. Yani abartı durmasın baştanda beklentiyi yüksek tutmasını sağlama ilk kombin gayet ideal ve hoş
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında bomba gibi giriş yapmak istiyorum ilk görüntü çok önemli benim için. başka fikir ve önerilerin varsa bilmek isterim
Bomba gibi girersen sürekli olarak içten içe kendini daha fazlası için sırtlayabilirsin istemsiz. Veya karşı tarafta oluşabilir bu. Öncelik sen, 2. Olarak kıyafetlerin konuşmalı diye dişünüyorum. İlk kombin tam ideal geldi
O kadar acı çektik göbeği delirdik orayı metalle kapladık illa göstermek lazım ne giyersen giy ama bu ayrıntıyı mutlaka göstermelisin. Çok ergonomik bir flörtsün zamanın kıymetini bilen kadın erkeğin de kıymetini bilir çıkarımı yapacak kadar zekidir umarım partnerin😂
İkisini de beğenmedim. Bunlar daha güzel değil mi? (Fikir olsun diye attım.)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oldu Bu açık giysileri giyde Başına bela al kızım Akıllı Düşün Açık giymen sorun değilde Ülkede Sapık Abazan çok var dışarı böyle çıksan sana bakan çok sapık olur Sonra Allah korusun tecavüz çok mu iyu olur kapalı bir şey giyin Eğer böyle giyinmek istersen kendin bilirsin sonra Demedi deme Yanlış Anlama ben senin iyiliğin için söylüyorum Ülkede Kaç tane sapık abazan oluyor Kaç kız tecavüze uğruyor Sevgili olacağını kişi yapmaz belki ama sokakta diğer adamlar yapabilir
Ben kapali giydigim halde bile tacize ugradim İstanbul'da... Şort falan giyen acik biriyim ama yazlik yerlerde giyiniyorum. İstanbul'da giymeye cidden korkar oldum
@x-Lucia-x nee Tacize mi? Uğradın Nasıl taciz Yani tam taciz mi Yoksa kurtuldun mu daha sonra şerefsiz Pislik Herif böylelerini idam edeceksin aci şekilde canlarını alacaksın o iti bilsem varya bağırsaklarını deserim
Heaa Yani Dokunmadı Sana Çok Şükür Ulan Varya O Kadar Çok nefret Ediyorum ki Şerefsizler elime geçse düşünmeden gözümü kırpmadan canlarını feci halde işkence ile alırdım bune ya heo şerefsiz Pislik Bir bitmiyorlr adamı zorla katil etmeye çekiyorlar bir gün katil olcam o olcak yani madem azdiniz Mast yapın evde elalemin kızlarına yavsamak nedir ya hiç mi insanda ahlak olmaz tabi o Sapıklar da ahlak yok ki olsuj şerefsiz Herifler Dikkatli ol canım sen yinede Tek gezme dışarıda fazla
Hem omuz dekoltesi, hem bel dekoltesi, hem de bacak dekoltesi. Modadan anlayan biriyim ve lütfen göbeğini açmak istiyorsan ya omzunu kapat, ya da bacaklarını. Üç dekolte fazla göz yoruyor. Nacizane tavsiyem birinci fotoğraftaki kot etek ile üstüne yapışan bir t shirt, ya da bel dekoltesi fazla olmayan bir crop bluz giymen. Birinci kombinindeki kırmızı üst ile, mavi boyfriend bir pantolon da giyebilirsin. Ben olsam ilk buluşma için etekten ziyade pantolon ya da şort giyer, üstünü transparan bir bluz ile tamamlardım. Şahsi fikrim tabii.
Kesinlikle ikisi de değil 👎 bence daha usturuplu şeyler giyebilirsin. Çünkü ilk buluşma ve Türkiye zihniyetinde yetişmiş bir erkekle görüşeceksen seni hafif kadın görebilir. Bu beni bağlamaz zaten çok ciddiye aldığım bir ilişki de değil diyorsan kafana göre takıl.
Bence dekolte tek tarafta olmalı her yerde olunca kötü duruyor. Kombinler benim tarzıma uygun değil o yüzden beğenmedim zevk renk, seviyorsan tercih et ama şahsi fikrimi en başta söyledim dikkate almakta sana kalmış aşko.
Kendisine saygısı olmayan, kendine değer göstermeyen birine kimse değer vermez. Göbek piercing ini göstermek için de kısa atlet tercih ediyor bir de ya 😄
tamam herkes özgür istediğini giyer okey ama Kadının da bir duruşu olmalı Kendinı sergileyerek aslında kendini pazarlamis oluyor bu da çok ozguvenliyim ben manasına siginmis oluyor.
@showbox01 @italyankurtt arkadaşlar bunda teşhircilik yok benim yaşadığım bölgede bunlar normal, yobaz ve aç birylede buluşmuyorum önceden gördüğüm yaşam tarzını bildiğim birisi. ki kaldı ki zaten küçük çocuk değiliz ucuzluk pahalılık satın aldığın bir malda olur insanlık satılık değil son artı da ciddi düşünmiyorum zaten:)
@mynameiswhat @italyankurtt ben laf söylemedikçe hakaretvari daha çok üstüme gelmeye calisicaksiniz anlasilan saygi duyuyorum:) herkes farklidir begenmek zorunda degil tabiki kimse ama 23 yaşindaki arkadaşa ablasi olarak sesleniyorum yeterince sevgili yapacak olgun zihniyete gelmemissin önünde birkac senen daha var:)
Açıkcası hiç biri hoşuma gitmedi fakat aralarından birini seçmek sorunda kalırsam ilk resmi tercih ederim. Siyah kemeri takmazdım ve başka bir çanta tercih ederim. Onun dışında çok güzel bir fizike sahipsiniz ve bol şans diliyorum!
kot etek mi kaldı allah aşkına, pileli eteğin yok mu hiç? en kötü ikinci eteği giy, hadi hiç biri olmadı bisikletçi taytı olur, ama lütfen o kot eteği giyme, üst gayet güzel, üste ikiside olur.
Hiç bir şey giymesen de olur canımın içi ne zahmet etmişsin böyle ya 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
o etekler olmamış çanta da olmamış bu tarz üstlerin altına kot pantolon kombinlenir en kötüsü siyah olduğu için bunlardan birini seçmek gerekse kırmızı derim ama öldürsen de giyilmemesi gereken kombin jfkhshfdklsjflhkls
2 resimdeki kıyafetlerin kusura bakma ama ilk buluşmaya göre fazla abartı rahat ol rahat kıyafetler giyin seni beğenecek olan her türlü beğenir zaten kasmaya gerek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkisi de cok kötü düzgün bi jean yok mu hiç siyah cropla giysen