Moda & Stil Siyah ince çorap giyince nasil topuklu ayakkabı giyilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sizce nasil giyilir? Ben bulamadim birşey yardimm Ebise giycem üstüne Siyah ince çorap giyince nasil topuklu ayakkabı giyilir? Cevapla Ayakkabı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl En alttaki hoş Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Bence de Yorumla Soran +1 yıl Onun tabanı kırmızı olanı alcam güzel dururmu Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Güzel durur bence Yorumla
Cansuuuu2 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bence burnu çok hafif açık veya burnu tamamen kapalı platform olur külotlu çorap giydiğin için topuk boyu yüksek olsun derim 0 0 Yorumla
ClairDeLuna Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Burnu kapalı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah platform olurmu Yorumla ClairDeLuna +1 yıl Tarz olarak platform beğenmiyorum ama burnu kapalıysa olur Yorumla
sdsdfds Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Siyah olsa? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Siyah platform nasıl Yorumla sdsdfds +1 yıl Bencede cok. iyi olabikir ve biraz da tenin ile alakali olabilir..Fizigine guvenirmisin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sdsdfds +1 yıl Bu cok iyiymis...Bence oyle. yap kesinlikle yakisacaktir...Siyah seversij gakiba Yorumla Soran +1 yıl Dolabimin hepsi siyah sarışın olduğum için yakışıyor Yorumla sdsdfds +1 yıl Cok. iyiymis. gercekten insan daha ne. ister ki?Sanırım. Kiyafet onemli senin icin. Makyaj da oyle mi Yorumla Soran +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla sdsdfds +1 yıl Bencede haklisin..Burada da yenisin sanirimHosgeldin diyimUmarim begenirsin Yorumla
Panterakay52 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Fiziğin nasıl 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Zayıfım Yorumla Panterakay52 +1 yıl Ölçülerin Yorumla Soran +1 yıl 75 60 87 Yorumla Panterakay52 +1 yıl Özel Bi yere mi gideceksin Yorumla Soran +1 yıl Gece gidicez eğlence mekanına Yorumla Panterakay52 +1 yıl Deri kıyafetin var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok birtek deri ceketim var Yorumla Panterakay52 +1 yıl Deri etek güzel gider Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En alttaki hoş
Bence de
Onun tabanı kırmızı olanı alcam güzel dururmu
Güzel durur bence
Bence burnu çok hafif açık veya burnu tamamen kapalı platform olur külotlu çorap giydiğin için topuk boyu yüksek olsun derim
Burnu kapalı
Siyah platform olurmu
Tarz olarak platform beğenmiyorum ama burnu kapalıysa olur
Siyah olsa?
Siyah platform nasıl
Bencede cok. iyi olabikir ve biraz da tenin ile alakali olabilir..
Fizigine guvenirmisin
Evet
Bu cok iyiymis...
Bence oyle. yap kesinlikle yakisacaktir...
Siyah seversij gakiba
Dolabimin hepsi siyah sarışın olduğum için yakışıyor
Cok. iyiymis. gercekten insan daha ne. ister ki?
Sanırım. Kiyafet onemli senin icin.
Makyaj da oyle mi
Evet kesinlikle
Bencede haklisin..
Burada da yenisin sanirim
Hosgeldin diyim
Umarim begenirsin
Stiletto
Fiziğin nasıl
Zayıfım
Ölçülerin
75 60 87