Geçen bi kız sütyensiz geziyordu ince tenini gösteren açık ten rengi askılı tişört giymiş memeler ortada direk olduğu gibi belli herşey tombul tombul nasıl yürüken sallanıyordu insan açıp emmek istiyor ne güzel öyle 😍 size de çok yakışır denediniz mi hiç ?
Bana göre yapılmaması gereken bir durumdur. Nasılki çıplak dolaşmak asla kabul edilemez bir durumsa buda öyledir.
Memeniz sadece giydiğiniz kıyafetin rengi oluyor yani her şey ortada gözükecek.
Ve böyle yapıcaksınız sonra çocuklar sizin gibilerin ortamlarında büyüyecek sonra sapıklıklar artar falan filan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaptığım zamanlar oluyor. Sadece göğüslerim küçük ondan pek dolaşmıyorum biraz daha büyüsünler özgürlük vereceğim 😁 Ha bı de giyinilen kıyafete de bağlı. Bazı kıyafetler sutyensiz güzel durmaz genelde.
@Yitikkaptan Yaşlandıkça vücuddaki tüm kaslar gevşer ve sütyen olsa da olmasa da zamanla sarkma olması kaçınılmazdır. Ancak bilhassa sıkı sütyenler, destekli sütyenler kan akışını yavaşlattığı için ve göğüs kaslarını tembelleştirdiği için sarkma daha fazla olur.
Bu iş bence sahilde bikinili kadınları 3 günden sonra farketmemeye başlamak gibi. Herkes sütyeni bıraksa yabancılar gibi 1 hafta sonra dikkat çekmemeye başlar diyeceğim ama hemcinslerimin sapıklıklarını da küçümsemek istemiyorum 😊
Bir keresinde yağmur yağarken sütyensiz birine denk gelmiştim. Tişörtü normalde belli etmeyen türden di. Ama yağmur yağıp ıslanınca o güzellik ortaya çıkmıştı