Güncellemeler
+1 yıl
Tamam bu kadar saçma soru yeter... akşama size güzel bi soru sorarım olur mu? anlaştık mı :/ halledeceğim söz..
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kişi de gelip demiyor ki "Sen narkissos musun oğlum?" :(

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle bir anlattın ki bende saçımı uzatıp kız versiyonuma aşık olasım geldi haha :D
ljaldas :) napıcam bilmiyorum... aynanın önünden geerken bakmadan duramıyorum. tuvalete gidince çıkamıyorum aynaya bakmaktan
Haha corona'dan beri erkek görmediğincen kendine sulanmışsın hahahahha ulan ya :D
hahaha aynen öyle oldu ama offf bi görsen var ya öfff bee
Sen kafayı sıyırmışsın dostum :D
ldjdasj :D
Ben Gayim kız gibi giyiniyorum
ne alaka sadksha
Ne delikanlısı ayol
tamam kardeşim kız olmak istiyorsan cinsiyet değiştir. bu tip hareketleri sevmiyorum gerçekten
Sen niye kızken erkek gibi olmaya çalışıyosun
Benimki farklı. ben erkek versiyonuma aşık oldum
Bende çocukluğumdan beri Gay dim sen rahatsız oluyosun diye değişemem
yav homofobik değilim ne yaparsan yap. sadece demin "ayol" demen gerdi beni.
Klasik bir homofobiksin beni görünce olağanüstü bi canlı görmüş gibi bakıyorlar alışkınım senin gibiler
öfff sana mı kanıtlayacağım homofobik olmadığımı? umrumda değil. Bu tamamen aşağılanmışlık psikolojisi, herkesin sizi aşağılayacağını zannediyorsunuz. ama öyle değil, umrumda değilsin dünyada dert edilmesi gereken daha önemli konular var, karşımdaki kişi gaymiş biseksüelmiş filan fark etmez bana
Kaç tane eşcinsel darp edildi öldürüldü haberin var mı gerçekten milletin bizi umursamadığını mı sanıyosun diğer arkadaşlarıma ölüm tehditi yapan bile oluyor sırf Gayiz diye
Ee ben mi öldürdüm? Ben umursamıyorum milleti bilemem.
Aşağılanmışlık psikolojisi dedin ya ortada olan bi şeyi söylüyorum kendi uydurmam değil bende milleti umursamamaya başladım bıktım artık yeni makyaj stillerini denemeliyim
Evet aşağılanmışlık psikolojisi var zaten eşcinsellerde genel olarak. ben mesela şimdi istememe rağmen engellemedim seni, eşcinsel olduğundan dolayı engellediğimi zannedersin diye. siz böylesiniz, size yapılan her kötü davranışın sebebinin eşcinsel olmanızdan kaynaklandığını zannediyorsunuz. mesela örnek vereyim "eşcinsel olduğum için takibime geri dönmedi" mesela böyle. basit şeyleri bile eşcinselliğinize bağlayabiliyorsunuz. Anlatabildim mi?
Peki sence toplum eşcinselliğe nasıl bakıyor sor büyüklere evlatlıktan reddederim diyorlar yani o kadar büyük bi nefret var ki sen buna yok demeye çalışıyosun
Toplum bizi kabul ettide biz mi sorun çıkardık
yok demeye çalışmıyorum. kardeşim sen okuduğunu anlamıyor musun? evet büyük nefret var farkındayım.. beni ilgilendirmiyor
Herkes sana nefretle bakarsa sende kimseye düzgün bakamıyosun Türkiyede yaşayan eşcinsellerin çoğu psikolojisi bozuk çünkü öyle bi dışlandık ki
merak ettim
ya abi ben erkek olmalıymışımmm saçımı kestiğimde o kadar yakışıklı oldum ki... o kadar yakışıklı oldum ki.. normalde hiç beğenmem kendimi ama böyle işte saçımı kestiğimden beri aynanın önünden ayrılamıyorum sdlfkjd
işte ondan diyorum seni merak ettim sjxjdn
anladım ama göremezsin flkdsj ama çoooooooook yakışıklıyım offf
ben daha güzelim dhzhdb
dlaskjkld