Anladım peki siz çoraplı bacağınızı mı daha çok seviyorsunuz yoksa düz çıplak bacağınızı mı elbiseyle vs.(yani bende trans biriyim yeni giymeye başladım bu yüzden hemen konuşasim geliyor bu konuda)
Müsait olduğunuz sürece sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum biliyorum biraz fazla soru soruyorum ama külotlu çorapları seviyorum yani çok teşekkür ediyorum size de anlayasiniz için dediğim gibi çorap ve. kombinden başka bir şey sormam kesinlikle :)
Spor ayakkabıyla ne tarz çoraplar giyersiniz yani bence ayakkabıdan gözükmeyen çoraplar hoş babet değilde böyle kısa olan çoraplar var ben onları seviyorum
Evet aslında ben erkek değilim demedim ki kabul ediyorum gizliden sormamın nedeni nickim belli olmasın diye pembe hesap olmamın nedeni sorulara daha çok görüş paylaşılması ama fark ettiyseniz sapıkça vs sorular sormadım külotlu çoraplar gözüme hoş geliyor ve merak ediyorum yani bu kadar daha ileriye gitmem asla. Sanırım yeterince açıkladım kendimi.
Kızlar Ne Diyor
Yani kışın genelde etek altına falan normalde nadir kullanırım.
Kış hariç çorapsız etek giyiyorsun sanırım diğer mevsimlerde
Evet, kışın elbise altına da giyiyorum bazen.
Anladımm teşekkür ederim diğer mevsimler neden kullanmıyorsunuz peki
Burda mısınız
Yani sıcak oluyor pek sevmem bir de kilotlu çorabı.
Anladım peki siz çoraplı bacağınızı mı daha çok seviyorsunuz yoksa düz çıplak bacağınızı mı elbiseyle vs.(yani bende trans biriyim yeni giymeye başladım bu yüzden hemen konuşasim geliyor bu konuda)
Çorapsız.
Bacaklarınız pürüzsüz sanırım çoraba pek ihtiyaç duymuyorsunuz en son ne zaman külotlu çorap giydiniz peki
Çok soru soruyorum farkındayım ama sadece çorap gerçekten başka hiçbir şey değil 🥺
Yok sorun değil. En son bir kaç ay önce olabilir.
Külotlu çorap giydiginizde çoraptan sıkılıp çıkardığınız oldu mu
Hayır olmadı
Açık ayakkabıları hep çorapsız mı giyersiniz yoksa daha önce çorapla giydiginiz. oldu mu
Müsait olduğunuz sürece sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum biliyorum biraz fazla soru soruyorum ama külotlu çorapları seviyorum yani çok teşekkür ediyorum size de anlayasiniz için dediğim gibi çorap ve. kombinden başka bir şey sormam kesinlikle :)
Açık ayakkabıları çorapsız giyerim genelde
Topuklu mu tercih ediyorsunuz genelde
Spor ayakkabıyı daha çok severim topuklu ayakkabı giyeceğim zamanlarda fazla yüksek topuğu olanları giymem.
Peki topukluyu çorapsız giymeyi mi daha çok seversiniz yoksa ince çorapla mı
Çorapsız daha hoş duruyor bence.
Spor ayakkabıyı nasıl giyersiniz peki ince çorapla giydiniz mi yoksa o da mı çorapsız seviyorsunuz
Yok onu çorapla..
Spor ayakkabıyla ne tarz çoraplar giyersiniz yani bence ayakkabıdan gözükmeyen çoraplar hoş babet değilde böyle kısa olan çoraplar var ben onları seviyorum
Ten rengi tercih eder misiniz peki
Burda misinizz
Kış mevsiminde 👍
Teşekkürler yazın zaten giyilmez de sonbahar veya ilkbahar kullanmaz mısınız
Soğuk olunca evet
Yazın falan giydiğiniz oldu mu çok ince bir külotlu çorap
A yo tercih etmiyorum
Çıplak bacak elbise veya etek giymeyi daha çok seviyorsunuz sanırım :)
Ben de sizin saçma sorular soran bir erkek olduğunuzu düşünüyorum.
Evet aslında ben erkek değilim demedim ki kabul ediyorum gizliden sormamın nedeni nickim belli olmasın diye pembe hesap olmamın nedeni sorulara daha çok görüş paylaşılması ama fark ettiyseniz sapıkça vs sorular sormadım külotlu çoraplar gözüme hoş geliyor ve merak ediyorum yani bu kadar daha ileriye gitmem asla. Sanırım yeterince açıkladım kendimi.
Kışın kullanırım
Diğer mevsimler hiç kullanmıyorsun sanırım
Hayır rahatsız edici olur
Anladımm peki daha önce pek istemeden de olsa yazın falan giydiğiniz oldu mu
Hayır
Kaç denye kullanırsınız genelde çorapları
Kışlık 40-60 yazın 5-8
Yazın giymiyorum demiştiniz
Külotlu giymiyorum dedim şekerim
Kısa soket ince çorap giyiyorsunuz yani e çok tatlı durur misafirlikte falan :)
Siz giyiyormusunuz gözlüğümü bulamadım zor yazıyorum lens alacağım
Ben trans biriyim evde giyiyorum evet
Bende lezbiyenim
Memnun oldum
Bende memnun oldum
Konuşabilir miyiz peki