Moda & Stil 22 yaşındaki kızım için gömlek seçtim bunlar nasıl kızlar? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İçinde güzel değil dediğiniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Kızlar sizce zevkim iyi mi zevkli miyim 22 yaşındaki kızım için gömlek seçtim bunlar nasıl kızlar? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Giydikten sonra falcı nine gibi gezer artık kızacağız :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerde sectiniz acaba benimde cok hosuma gitti 1 ve 2 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Trendyol armonika sizin begendikleriniz Yorumla
Lora_blue Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl 22 yaşındayım, ikinci ve dördüncü görsellerdeki gömlekleri sevmedim, son görseldekinin dr pilelerini sevmedim ama benim zaten sade bir tarzım var, kızınız belki sever, diğerleri çok tatlı. 0 0 Yorumla
selmma44 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Şu yeşili hangii siteden temin edebilirim 😍 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Trendyol Yorumla Soran +1 yıl Armonika marka ama tükenmiş Yorumla selmma44 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla selmma44 +1 yıl Baya zevklisin abla Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gayet şık ve güzel gömlek. 1 1 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Birinci gömlek güzel zevklisiniz 😅 Yorumla
_Redamancyy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bunlardan sadece çizgili olan güzel 0 0 Yorumla
Sirottofan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Abla 1-3-4-6 numaralı gömlekler çok güzel 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Ben ilk 3 ünü beğendim diğerleri çok sıradan. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yeşilli gömlekler güzel ve yakışır kızına 0 0 Yorumla
Yeliz_97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Gayet güzel 0 3 Yorumla Yeliz_97 +1 yıl 1,3,5 ve 6 daha güzel olanları Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla Yeliz_97 +1 yıl Evet Yorumla
kardanadam28 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl kendi alsa ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendi de alıyor gömlek çok sevdiği için sürpriz yapayım istedim Yorumla kardanadam28 +1 yıl heee anladııım :) hediye diyosun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Giydikten sonra falcı nine gibi gezer artık kızacağız :)
Nerde sectiniz acaba benimde cok hosuma gitti 1 ve 2
Trendyol armonika sizin begendikleriniz
Açıkçası ben pek beğenmedim. Sanki kendi seçse daha iyi olur
22 yaşındayım, ikinci ve dördüncü görsellerdeki gömlekleri sevmedim, son görseldekinin dr pilelerini sevmedim ama benim zaten sade bir tarzım var, kızınız belki sever, diğerleri çok tatlı.
Şu yeşili hangii siteden temin edebilirim 😍
Trendyol
Armonika marka ama tükenmiş
Teşekkür ederim
Baya zevklisin abla
Gayet şık ve güzel gömlek.
Birinci gömlek güzel zevklisiniz 😅
Bunlardan sadece çizgili olan güzel
1. ve 2.'yi beğendim ben
sonuncu haric hepsi güzel
İkinci hariç hepsi iyi bence
Merhaba ✨
3. olani beğendim
Abla 1-3-4-6 numaralı gömlekler çok güzel
Ben ilk 3 ünü beğendim diğerleri çok sıradan.
Yeşilli gömlekler güzel ve yakışır kızına
Sonuncu hariç hepsi güzel
En alttaki ve en üsteki güzel
Güzel kot gibi duran ve yeşil olan hoş
İçine siniyorsa al ve giy kimseyi ırgalamaz
Gayet güzel
1,3,5 ve 6 daha güzel olanları
Bence de
Evet
güzel bende almak istiyorum da pahalı
Bana göre zevklisin
1 ve 2 güzelmiş