Moda & Stil Zincir kolye takan erkekler kro mudur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi yaş aralığında olursa olsun zincir kolye takan erkekler bana inanılmaz çekici geliyo ama çevremdekiler kro gibi falan diyolar. Sizce öyle mi? Zincir kolye takan erkekler kro mudur? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır kro falan değil bende açıkçası çok hoş buluyorum 1 0 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Severek kullanıyorum kro bulup bulmamalari umrumda değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse kro bulmuyo çok çekici zaten Yorumla
MermaiD_0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır. Bazen t-shirtlerin üstünde hoş görünüyor. Ama kalın zincir olan güzel. 0 0 Yorumla
ClairDeLuna Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fotoğraftaki gibi değilde zincir şeklinde benim hoşuma gider 0 0 Yorumla
Nothios Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yaniii ben pek kro olduğumuzu düşünmüyorum ama saygı duyarım düşünen insanlara da. 1 2 Yorumla Nothios +1 yıl @littlebabyyy haha napiyim bende takıyorum Yorumla Nothios +1 yıl Ha ama lafım köpek tasmasi gibi kalın kullananlar için geçerli değil onlarla bir tanisikligimiz yok Yorumla
dreamcatcher__ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kroluk değildir, yakışana yakışıyor gerçekten... Ama işte gömlek yakası açık boyunda bi zincir falan iğrenç duruyor. Tişörtün üstünde olabilir bu fotoğraftaki gibi. yakışır da 0 0 Yorumla
Fativa34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bende alakası yok ve erkeklerin bazılarına da yakışıyor 0 0 Yorumla
Nickyokkiii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yooo abimde takiyo seviyorum ben erkekte kolye 0 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kıroyuz amma para bizde hatunlar 🤑 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yav. Şak ikide bir yorumumu şikayet etme Yorumla
KaranlıktakiMum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben takıyorum kroluk umrumda degil am2k 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsan gibi konuşamıyor musun Yorumla KaranlıktakiMum +1 yıl Ya samimiyetlik diyelim biz ona Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kesinikle kro dur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanmışsın bence sen Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Yok hayır bana itici geliyor genelde kıskanmak ile alakası yok ne alaka ki Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kro nedir? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Halk arasında kaba ve argo davranış gösteren aykırı ve saçma davranan kimselere söyleniyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır kro falan değil bende açıkçası çok hoş buluyorum
Severek kullanıyorum kro bulup bulmamalari umrumda değil
Kimse kro bulmuyo çok çekici zaten
Hayır. Bazen t-shirtlerin üstünde hoş görünüyor. Ama kalın zincir olan güzel.
Fotoğraftaki gibi değilde zincir şeklinde benim hoşuma gider
Yaniii ben pek kro olduğumuzu düşünmüyorum ama saygı duyarım düşünen insanlara da.
@littlebabyyy haha napiyim bende takıyorum
Ha ama lafım köpek tasmasi gibi kalın kullananlar için geçerli değil onlarla bir tanisikligimiz yok
Kroluk değildir, yakışana yakışıyor gerçekten... Ama işte gömlek yakası açık boyunda bi zincir falan iğrenç duruyor. Tişörtün üstünde olabilir bu fotoğraftaki gibi. yakışır da
Bende alakası yok ve erkeklerin bazılarına da yakışıyor
Kro ve itici bana geliyorlar göre
13 14 yaşlarına yakışıyor daha çok
Yooo abimde takiyo seviyorum ben erkekte kolye
Kıroyuz amma para bizde hatunlar 🤑
Yav. Şak ikide bir yorumumu şikayet etme
Ben takıyorum kroluk umrumda degil am2k
İnsan gibi konuşamıyor musun
Ya samimiyetlik diyelim biz ona
Kesinikle kro dur
Kıskanmışsın bence sen
Yok hayır bana itici geliyor genelde kıskanmak ile alakası yok ne alaka ki
yakışıyorsa hayır
En ağır keko bence.
hayır yakışanlar var
Yooh
Alakası yok
Genellikle evet
Hayır değiller
Kro nedir?
Halk arasında kaba ve argo davranış gösteren aykırı ve saçma davranan kimselere söyleniyor
Altınsa evet
Bence öyle
Yok.