Giymen zor açıkçası ben giyemiyorum belki aşırı aşırı sıkı sütyenler var onları askısız giyebilirsin ama her türlü düşüyor onun kaygısıyla gün geçmez straplez sütyenlerde sütyen boyunca şeffaf slikon olmasına dikkat et tutması için yine olmuyorsa saç spreyi sıkıp sütyeni öyle takabilirsin (yağmur vardarın videosunda söylüyordu) ama yine en mantıklısı şeffaf askı oluyor bir diğer alternatif meme kaldırıcı bantlar var onlarla yukarı doğru bantlayıp sütyen değil de straplez yarım atletimsi şeyler oluyor onu deneyebilirsin.
Askıları çıkarabilirsin biraz düşer ama memeler sarkık degilse cok da düşmez. Tutmasi gerektiği kadar tutsun yeter. Onun dışında şeffaf tek yol gibi duruyor.
Ayrıca büyük meme genis omuz demek ve bence genis omuza dekolte hic guzel durmuyor.. o yüzden ben pek tercih etmiyorum.
Sütyen bedeninin sayi kismi memeyi değil sırtı temsil eder canım harf de meme büyüklüğünü sırtın inceyse Sütyen bedenin 80 85 D falandır. Mezurayla ölç netten meme bedeni hesaplayicisina yaz. Ya da pentide falan ölçtür. dogru bedenini giy. Hic taşmıyor dimdik duruyor hem sarkma önlenmiş oluyor.
straplez sütyen kullanabilirsin arkası görünüyorsa arkası şeffaf olan straplez sütyenler var alabilirsin. Bir de kolay yoldan göğüs ucu belli etmemek için trendyolda satılan pof pof lardan alabilirsin :)
İkinsicinde askıyı gözükmeyecek şekilde de yapabiliyorsunuz birincisinin hiçbir toparlayıcı kaldırıcı özelliği yok sadece memeleri sarıyor ve bi o yana bi bu yana durmasın diye ama sarkık gösterir ve düşüyor bende çekiştirmek zorunda kalıyorum sadece üst kısmı bol memelerinizi sarmayan elbiselerle tercih edebilirsiniz belki
Gerçekten inanamıyorum yazdıklarının tezatlığının elle tutulur bir tarafı yok. Bir insana bakıp tiksinti duyacak nasıl bir nefret taşıyor olabilirsin üstelik buna günah diyip erkeklerin göz kapaklarını örtmeyişlerine meşruiyet kazandırmanın , öyle giyersen bakarlar “tabi” leştirmenin cinsiyetçi kadın düşmanlığından başka bir adlandırması yok.
Hem islam a dayandırıp hem insanın kadının vücuduna yaradılana koca göbek yağlı iğrenç iğrenç sıfatlandırmaları yaparak nasıl aynı dinin söylemlerini taşıdığını düşünebiliyorsun? En son mesajın suizan dolu ne kadar niyeti kötü hiç bilmeden bir başkası için nasıl hakaret dolu şeyler söyleyebilirsin haram adı altında.. . Eğer buna günah demeyip yorumunu yapsaydın gerçekten cevap vermezdim ama bu yorumun sadece seni kapsamıyor artık... Ki eğer bu gözle bakıyorsan bu dünyada bir müslümanın ayıbını örtmenin kıyamette Allahın da senin ayıbını örteceğini gayet iyi biliyorsundur. İsteyen istediğini giyer istediğini yapar sen rahatsız oluyorsan sen bakmazsın , herkesin iradesi var hiçbirimiz üstün akıl değiliz bu kadar nefret aşağılaştırıcı söylem islamın söyledikleriyle bağdaşmıyor yargılayacak olan Allah kimseye hiçbir söz küçük düşürücü bakış düşmez. Soruyu soran kişinin kalbini kırdıysan bunun telafisi nasıl olacak gerçekten bilmiyorum yıktığın yükün altında ben eziliyorum şu an insan olarak.
Bu mudur cevabın gerçekten bu bilinmeyen bi olgu mu , birinin günahını hor görmek kötü gözle bakmak hakaret etmek kalp kırmak sevap mı müslüman olmak zorunda da değil belki bu şekilde yansıtarak dine bakış açısını etkiliyorsun Ne diyeceğimi daha bilmiyorum gerçekten