Ben böyle çiçekli böcekli elbiseleri çok seviyorum. Yazın özellikle sürekli giyerim. Çiçekli elbise giydiğim için arkadaşlarım bana köylü gibi oluyorsun diyorlar. Zevksiz diye de dalga geçiyorlar. Yani bu modadan anlamayanların söz hakkı olduğunu düşünmüyorum ama size de sormak istedim. Çiçekli elbise giyen biri zevksiz midir?
Çiçekli elbise giydiğim için bana zevksiz diyorlar, çiçekli elbise giyen biri zevksiz midir?
Bence arkadaşlıklarını sorgulamalısın, çiçekli elbise zevkin yerine. İstediğini giyersin, çiçekli elbiseyi seviyorsan ve giymek seni mutlu ediyorsa, diğerleri de sana lakap takmak yerine saygı duymak zorunda. Hayatını ve kendini başkalarının fikirlerine göre değil kendine göre şekillendir, sana önerim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben nefret ederim hiç tarzım değil böyle şeyler ama kimsenin giyim zevkine karışacak kadar da cahil değilim. Kim ne isterse onu giyer. Sonuçta beni mutlu etmek için değil kendini mutlu etmek için giyiniyor
Çiçekli elbise giydi diye ötelenen ,örselenen itilen , kalkılan , toplumdan soyutlanan , hor görülen kadınlarımız sakın üzülmesin !!! Somuna kadar bu kutlu yürüyüşlerinde yanlarında olacak ve onları destekleyeceğim
Güzel kadına cidden çuval giydirsen de yakışıyor ve moda oluyor. Sen onlara bakma dede gömleği diyorlardı şimdi moda. Ya da bir ara modaydı pek takip etmiyorum ama.
Bıktım insanların şu takıntılı düşüncelerine. Onların yüzünden özgüvenimiz sarsılıyor. Ben de çiçekli gömlekler aldım. Birgün kızın biri sevgilisinin yanında tip tip bakmıştı. Sinir ediyorlar insanı gerçekten ya. En iyisi kimseye kulak asmamak. Zevksiz diyenlerin kendileri neye göre zevksiz diyor?
Tam tersi bunu diyenler zevksiz bende çok giyerim eğer gezmeye falan gideceksem topukluyla normal mahalle gibi yerlerde sandaletle kombin yaparım gayet de güzel duruyor. Önemli olan kombinleyebilmek bence
Çicekli elbiseler nedensiz yere bana da çok hoş gelit ve ben çoğu kadında inanılmaz güzel durduğunu düşünüyorum kendi arkadaşlarının zevksizliği kısaca