Sizin düşüncelerinizle bizimkiler çok farklı bu çizgi görüldüğünde dikkat çekiyor ve tahrik edici oluyor Bizim için, kimisi dikkat cekmemek için belli olmasını istemez kimi kendince iyi görünmediğini düşünerek. , Bu arada fotoğraftaki kişinin ten renginin berraklığı ve cildinin güzelliği çok harika ve zarif. Bu güzellik ve kalçalar kime ait?
Bunu anlamak İnan benim için hiç zor olmadı , istersen anlatırım ama , burada herkese bu detayları nasıl anladığımın kopyasını vermek istemem, daha konuşmasını bilmeyip azmanlık yapanların eline malzeme vermeyelim demiii 😊😊 gerçekten harikasın istersen konuşuruz. Ne dersin?
Görünse ne görünmese ne. Bazıları tahrik oluyor erkekler demiş, alakası yok. Aksine belli olmazsa, külot var mı yok mu , tanga mı yoksa diye daha çok bakakaldığımız oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kötü durmuyor bence. Hiç bir şey olmaz senlik sorun yok ise bizlik de yok. Rengi de ne kadar tatlı
Ben izi belli eden kumaş giydiğimde kesinlikle tanga tercih ediyorum çünkü poponun duruşunu kötü gösteriyor, yuvarlaklığı yok ediyor ve iki parçaya bölüyor gibi. Fotoda da örnek olarak bu dediğim olay olmuş zaten. Rahatsız olunacak bir şey yok sadece estetik sebeplerle giymiyorum ben.
5
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Süper açıklama, yani alay edilecek bir durum değil dimi? aslnda sormak istediğim buydu☺️
Kilot giymiyorum altıma sadece Jean pantolon o kadar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sadece arkadan değil, öndende çekip atsaydın daha bir sevaba girerdin. 😂 Hem oradaki izler çamaşır izinden ziyade birikmiş yağların izi gibi duruyor. Ne olduğunu anladın sanırım. Üzgünüm ama hoş bir görüntü olmaktan çok uzak.
Estağfirullah ya😂🙈ama bak artık tanıyorum erkekleri, sen sevgiline şunu giyme vs dersin ben de artık dayanamıyorum öyle şeylerle, eskiden hoşuma giderdi sert erkek 😃
sertliği farklı alanlarda kullandığım doğrudur 🤣🤣 ama kılık kıyafet veya benzer farklı konularda hayatıma giren hiçbir kadına müdahale etmedim herkesin ilişki dışında kendine ait özel alanı olması gerektiğini savunurum hep ama kıymetimi bilmiyorlar şekerim bence şu an seni fena ters köşe yaptım 😂
Görünsün popo görünmüşte külot izide görünsün ne bu çekince anlamıyorum külot mu değerli popo mu değerli bi karar verseler keşke ya hiçbiri görünmesin ya da ikiside görünsün ben böyle düşünüyorum 😄
Sorun fitlik değil ki,40 te hem yüzü ve vücudu hem de ruhu genç ve en önemlisi güzel kalpli olmak, ben gençleri kıskanmam , kız ya da erkek hep 25 ler arkadaş çevrem, ben kıskanmam çünkü ben de 20 oldum ama sen 40 ta yüzüne bakılmaz diye düşündüğün için sanırım kıskanıyosn, öpüyorum seni, büyüynce geçer 😚
Yaşlanınca bile geçmemiş senin fesatlığın kıskançlık kelimelisini kullanan sensin attığım fotoya bak sonra yüz güzelliğinden bahset buruşmuş suratını koymadın tabi yüzünde olmayan hayırı g. tünde öi arıyacaz🤣