Benim oyum Elsa Hosk’tan yana, ya sizin?
Lena Perminova
Romeo Strijd
Elsa Hosk
Irına Shayk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet gerçekten çok soğuk anneler, bunlar dururken bunlara anne demek, annelere hakaret olur.
Annelerin en güzel, en güzel tarzı bence böyle anneler.
bunlara derken? onları kötülemenin veya soğuk demenin sebebi giyimleri veya meslekleri ise çok yanlış yoldasın. görseldeki bayan, zor şartlarda annelik yapan bir anne, diğerleri ise daha kolay şartlarda daha çok para kazanan bir anne. ama bu onları anne kategorisinden ayırmaz :)
Dünyanın en cool annesi sizlere göre bu mankenler olabilir, bana göre dünyanın en cool annesi Yolanda Hadid'dir.
Yolanda Hadid Kimdir? Kendisi Hollandalı olup Arap eşi ile dünyaya getirdiği iki melez güzel ile anılıyor.

Dünyanın en ünlü markalarının zikrettiği iki güzel kız kardeşin annesidir, Yolanda Hadid.

Haksız mıyım?💅
Benin gözümde en cool anneyi bilmem ama en yürekli analar cumartesi anneleridir, bu bir sivil itaatsizlik liktir, yeter artık her hafta GS Lisesi'nin önünde toplanilirdi şimdiki Z kuşağı bilmez banada üniversitesi de hocam öğretti daha nice analara Mardin afyon İzmir Trabzon nice temiz yürekli saf analara !!!
Elsa bildiğin bir adım değil, 3 kilometre önde.
Gerçi biraz "Ulan çocuk da bana kaldı, toplantım da var, ne halt etmeye evlendim şu öküzle sanki!" duruşu var ama, olsun, klas.
Cevap
37Cevap
hiçbir anne -cool- kategoriyle anılmak isteyeceğini sanmıyorum bence aşağılayıcı bir cümle. sözcüğün kendisinin aşağılayıcı olması değil mesele, problem annelik faktörünün doğallığında bir kötülük görüp bunu coollukla örtmek
Cool anne mi olurmuş?
Anne dediğin hamur kokar elleri soğan kokar, bu nedenle selam olsun cool değil ailesine kul olmuş annelere..
Yaw ben sizin annenizin varya 😂😂 bu cocuklari bunlar. mi dogurmus ilginc. Bakim boyle bisi. Eee bakim icin parada olmasi lazim. Peki hepsini secebiliyoz mu. Anne annedir ayirmamak lazim yani ondan hepsini secebiliyoz mu dedim 😂
30lu yaslardan sonra kadinlar kendini fazla zayiflatip 40li kilolara inip sonra da bi deri bi kemik halleriyle sivri topuklular giyince guzel olduklarini dusunuyorlar. Ama degiller.. her yer kemik ve damar olarak gozukuyor
Sokakta yürürken bile o kadar tatliş tatliş gördüğümüz anne ve çocuğu var ki. Hem tarz hem anne ve hemde cool. Ben onların hepsini seçiyorum. Bunları değil
Lena Perminova favorim, çok güzel bir tarzı var. Daha yeni doğum yaptı ama hemen oldukça fit bir şekilde karşımızı çıktı, ne diyelim bravo. 👏
Guzellik gorecelidir Benim sevdigim anneligini hayay ettigim kadin hepsinden guzel
Anne kutsaldır. Ve hiçbir anne yarıştırılamaz. Yarış atı değil ki eleme yapasın... Lütfen! 🤔😤
Hiç biri Anne değil bunların bizim analarımız bunları tokatlar.
Romeo Strijd bence harika güzel bir anne karizmatik olmadkdan çok bal tadına bir anne diyelim
Herkezin annesi kendine göre güzeldir ve cooldur yani bu görüceli bir durum..
En cool anne olarak kendimi seçiyorum konu nezdimde tartışmaya kapalı 😏
Bunlar da anne mi be diyemem tabiki. Hepsine çok yakışmış.
Kendi annem varken başkasını seçemem kusura bakmayın
Irina Shayk diyorum 😍
Hepsi güzel o ayrı mesele
Bunların hiçbiri gerçekte bebekleri ile alakası yok
Cool olarak elsa hosk ama tatlı ve hoş olan fotoğraf 2.
Cool anne dedikleri de doğurduğu bebeği emanet gibi taşıyıp başkasının bebeği gibi muamele den hala 100 çeşit kombin yapıp asosyal umursamaz takılanlardan bahsediyolar he. Töbe töbe
KS yi yeni keşfettim 2 x olmam için beğenin bu arada yorumum Gigi hadid
Kuul dedgin icin elsa hosk ( kuul diye bilerek yaazdim jsjshsk)
Kesinlikle Elsa Hosk😍
Romeo Strijd çok güzel 😂 ve şirin bir fotoda 😍
Ne olacak secince var mı bize sana faydasi
Şeyma subaşı olmadığı için Irına shayk diyorum. :)
En cool annem benim annemdir
Anne olmuş kadın bana cool gelmiyor, gelmeyecek.
fotoğraflara bakıp söyliycem elsa mük giyinmiş
Lena Pervinova 1.0 üst gelir.. müqo...
Romeo Strijd çok güzeller 💘
Romeo çok hoşuma gitti
İrina iyiymiş ama bunlar camekan anneleri😄
Anneligin de damına koydunuz
Romeo Strijd baya iyiymis yalnız.
Hepsi tarz, ama romeo'yu seçtim🤷♂️
Bunlarda anne mi olmuş...
Bence İrina Shayk diyebilirim
hepsi birbirinden ayrı...
2 dedim poz çok samimi olduğu için.