Moda & Stil Arkadaşlar çok kararsızım ayakkabı nasıl? Laticarieun Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Almayı düşünüyorum. Güzel mi? Nasılsın kombinlenir? Fiyatı iyi mi? Önerir misiniz? 10 üzerinden puan verin. 0-5 5-10 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar çok kararsızım ayakkabı nasıl? Cevapla Ayakkabı Soruları Fiyat Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mjeandee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yeşil tişort ya da bluz Jean olarakta beyaz ya da çok açık mavi takıl iyi kombini 0 0 Yorumla
Orhans18 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Aşırı güzel. Kötü diyen moda dergisi karıştırsın. 1 1 Yorumla Laticarieun +1 yıl Ben de diyorum 5 10 veren koca yürekli kim xkwozmks Yorumla
_Vali_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl leşş 0 4 Yorumla Laticarieun +1 yıl Niye Yorumla _Vali_ +1 yıl bunu giyceme nal cakarim ayagima bide 250 tl Yorumla Laticarieun +1 yıl Senin ayakkabılarını çok merak ediyorum Yorumla _Vali_ +1 yıl tabi ki atarin bigun Yorumla
sekso076 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl 1 bence 0 13 Yorumla Laticarieun +1 yıl Niye Yorumla sekso076 +1 yıl Hoşuma gitmedi cok fazla desen var Yorumla Laticarieun +1 yıl İkna olmadım Yorumla sekso076 +1 yıl O zaman hemen al hemen 😂😂 Yorumla Laticarieun +1 yıl Aldım zaten Yorumla sekso076 +1 yıl Belki de kombin ile cok güzel olacak tarzına bağlı bi durum bu Yorumla Laticarieun +1 yıl O zaman niye 1 verdin Yorumla sekso076 +1 yıl Benim tarzıma göre 1 Yorumla Orhans18 +1 yıl Çok fazla desen var derken benim gördüğüm tek desen zebra deseni Yorumla Laticarieun +1 yıl Off reis haklı Yorumla sekso076 +1 yıl Benim için cok Yorumla Laticarieun +1 yıl Tek renk mi olsun isterdin Yorumla sekso076 +1 yıl Yani senin tarzına göre düz olmaya bilir ama ben tek renk severim şahsen Yorumla
_n0thing_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Çöp. 0 9 Yorumla Laticarieun +1 yıl Neden Yorumla _n0thing_ +1 yıl Kötü işte ne neden Yorumla Laticarieun +1 yıl Buna da ikna olmadım Yorumla _n0thing_ +1 yıl AYAKKABI KÖTÜ GÜZEL DEĞİL SEVMEDİM Yorumla Laticarieun +1 yıl TAMAM BENİ ALMAM İÇİN İKNA EDEMEDİN Yorumla Laticarieun +1 yıl Almamam sorry Yorumla _n0thing_ +1 yıl İkna etmeye çalışmıyorum ayakkabı ÇÖP LEŞ Yorumla Laticarieun +1 yıl Yu 2 Yorumla Orhans18 +1 yıl Kdkdkdkdkkdkckxxkkxjdjz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeşil tişort ya da bluz Jean olarakta beyaz ya da çok açık mavi takıl iyi kombini
Aşırı güzel. Kötü diyen moda dergisi karıştırsın.
Ben de diyorum 5 10 veren koca yürekli kim xkwozmks
leşş
Niye
bunu giyceme nal cakarim ayagima bide 250 tl
Senin ayakkabılarını çok merak ediyorum
tabi ki atarin bigun
1 bence
Niye
Hoşuma gitmedi cok fazla desen var
İkna olmadım
O zaman hemen al hemen 😂😂
Aldım zaten