Moda & Stil Bu çorap şöyle çizgi çizgi olmadan nasıl giyilir? melindaa__ Takip Et Xper 7 Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor kafayı yiyeceğim ya hiçbir yere takılmadan bu hale geliyor. Napmak lazım var mı püf noktası? Bu çorap şöyle çizgi çizgi olmadan nasıl giyilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl hafif pudralarsan bacaklarin nemini alir kolay giyilir. ama renk verecek kadar olmasin 2 3 Yorumla melindaa__ +1 yıl deneyeceğim teşekkür ederimm <3 Yorumla Çiğdemcecik +1 yıl rica ederim Yorumla Bayhay27 +1 yıl Cok guzel bir tavsiye Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Giyerken de medikal şeffaf eldiven giyebilirsin takılmaması icin 0 10 Yorumla melindaa__ +1 yıl O daha beter yapmaz mı Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Sanmam giyerken ellerindeki capaklara ve tırnaklarına takilmaz Hiç olmassa oluşan çizgileri önleyebilirsin Yorumla melindaa__ +1 yıl Denerim o zaman teşekkür ederim Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Rica ederim Giyerken de aslında kaygan cildin olması giyerken rahatlık sağlarNemlendiricili cilt kremi kullanabikirsin Yorumla melindaa__ +1 yıl Diğer yorumda da nem olmaması lazım pudra kullan denilmiş ikisini de denerim bakalım Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Nemli cilt bence daha guzel olur çorabını rahatca acele etmeden giymen içinPudra kullanmak corabini giyince tekrar cekmene sebep olur Yorumla melindaa__ +1 yıl En iyisi giymemek ya kim uğraşcak bi çorap için yok eldiven yok pudra yok krem Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Ama giymenin güzeliği sıklığı giydikten sonra size kattığı güzellik daha farkli gostermiyormu Yorumla melindaa__ +1 yıl Ben çıplak bacak olmasın diye giyiyorum yoksa havalı durması dışında aynı Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Anladım ama sonbahar kış kombinleri yaparken oluşan çizgiler etek ve elbise altında ve streç çizme ile belli olmaz Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Kumaşından kaynaklanıyor bence daha sentetik kumaşlı olanlar baya net oluyir 0 2 Yorumla melindaa__ +1 yıl Daha kalın yapılı olanlar böyle olmuyor Yorumla İstif01 +1 yıl Ya zaten çok ince olduğu için hasas oluyor böyle ama bazıları gerçekten doğru kumaşı sayesinde harika oluyor Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. toplanmış gibi ya da darda olabilir, bence kötü durmuyor ama 0 4 Yorumla melindaa__ +1 yıl yok tam bedenime göre ama çizgi çizgi oluyor nedense Yorumla İnce_Memed +1 yıl farklı marka kullan istersen daha önce oluyor muydu ki... Yorumla melindaa__ +1 yıl Hep oluyor zaten kalın yapılı olanlarda olmuyor Yorumla İnce_Memed +1 yıl anladım.. belkide dediğin gibidir Yorumla
dilantsn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 529 cevap paylaştı. Bence giyim hatası ya da makinada yıkıyorsan böyle olabilir 0 1 Yorumla Bayhay27 +1 yıl Sende nasil oluyor corap Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanlış ürün tercih etmişsin, pentide daha kaliteli çoraplar var asla bu sorunu yaşatmayan 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kızlara özel soramadım mı bu soruyu sanki biz giyoz ak 1 1 Yorumla melindaa__ +1 yıl pardon değerli kardeşşşim salça olacağını tahmin edemedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bacak yapın ve kilon güzel. Bir de penti den denesen diyorum. 0 8 Yorumla melindaa__ +1 yıl Oradan aldım zaten tırnak takılsa böyle olmaz diye düşünüyorum. Giyerken bir şeu oluyor anlamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cildinde sivilce kabuğu falan mı var acaba? Yani bilemedim. Yorumla melindaa__ +1 yıl Hiçbir şey yok fazla çekiyorum belki de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bu olabilir işte. Bir de küçük geliyorsa. Yorumla melindaa__ +1 yıl Küçük değil de rahatsızlık hissi sonucu galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım. Çoraptan mı rahatsız oluyorsun? Evetse niye? Yorumla melindaa__ +1 yıl Alışık değilim sanırım her an yırtılacak rezil olacak gibi hissediyorum zçdmeld sürekli kontrol ediyorum çekiyorum falam Yorumla Bayhay27 +1 yıl Ben kadinlara cok yakistiriyorum bacagindada baya guzel durmus bence okadarda nazarlik olsun Yorumla
Ferahzy Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bence kurtulmanın en kestirme ve kısa yolu çorabı giymemek :) giyme ya boşver zaten yaz geldi etek falan giyeceksen düz çıplak bacak giy 0 3 Yorumla Bayhay27 +1 yıl Bencede ciplak ol Yorumla Ferahzy +1 yıl @Bayhay27 çıplak olsun demedim çorapsız etek giysin onu kastettim Yorumla Bayhay27 +1 yıl 😂😂😂pardon Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanmış külotlu çorap kokusu buraya geldi ıyyy :D 0 1 Yorumla melindaa__ +1 yıl Iy pislik Yorumla
Ilaydagünes44 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sadece bu kısımdamı yoksa her bölgede mi böyle 1 15 Yorumla melindaa__ +1 yıl Yoğunluk bu bölge Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Nedense çorap kalitesiz duruyo gibime geldi Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Başka siyah çorabın var mı aynı denye Yorumla melindaa__ +1 yıl Hayır ya pentiden aldım bende beceriksizlik Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Onu da giy onda olmazsa kalitede Yorumla melindaa__ +1 yıl Bu incelikte olanların hepsinde oluyor ve ikinciye giyemiyorum çıkarırken tırnak falan illa bir şey takılıp kullanılmaz hale geliyor özmdşscö Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Farklı marka Giydigin çorap bende de var fotoğraf atıyim istiyosan bende olmuyo bu çizgiler Yorumla melindaa__ +1 yıl Marka ismi versene Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Calzedonia Yorumla melindaa__ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Foto fake degil demi Yorumla melindaa__ +1 yıl Hayıe Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Sanki ben seni instagramda gormustüm ama ismin bu değildi 😂fake olan hanginiz Yorumla melindaa__ +1 yıl Bulduğun hesabı atarsan tartışabiliriz çünkü imkansız böyle bir şey. Benzettin ya da yanılsama var Yorumla Ilaydagünes44 +1 yıl Mesaj atarmisin bana Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. Kalitelisini almak 1 2 Yorumla melindaa__ +1 yıl işe yaramıyor Yorumla Mitroglu +1 yıl Siyah değil de başka renk dene Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yenisini alarak 0 1 Yorumla melindaa__ +1 yıl yeni zaten aynısı ikinci kez giyilmiyor Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ütü yap 0 1 Yorumla melindaa__ +1 yıl buna ütü yapılmaz Yorumla
anarşist_üye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl düşüyor mu böyle? 0 1 Yorumla melindaa__ +1 yıl düşmüyor çünkü bacak bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
hafif pudralarsan bacaklarin nemini alir kolay giyilir. ama renk verecek kadar olmasin
deneyeceğim teşekkür ederimm <3
rica ederim
Cok guzel bir tavsiye
Giyerken de medikal şeffaf eldiven giyebilirsin takılmaması icin
O daha beter yapmaz mı
Sanmam giyerken ellerindeki capaklara ve tırnaklarına takilmaz
Hiç olmassa oluşan çizgileri önleyebilirsin
Denerim o zaman teşekkür ederim
Rica ederim
Giyerken de aslında kaygan cildin olması giyerken rahatlık sağlar
Nemlendiricili cilt kremi kullanabikirsin
Diğer yorumda da nem olmaması lazım pudra kullan denilmiş ikisini de denerim bakalım
Nemli cilt bence daha guzel olur çorabını rahatca acele etmeden giymen için
Pudra kullanmak corabini giyince tekrar cekmene sebep olur
En iyisi giymemek ya kim uğraşcak bi çorap için yok eldiven yok pudra yok krem
Ama giymenin güzeliği sıklığı giydikten sonra size kattığı güzellik daha farkli gostermiyormu
Ben çıplak bacak olmasın diye giyiyorum yoksa havalı durması dışında aynı
Anladım ama sonbahar kış kombinleri yaparken oluşan çizgiler etek ve elbise altında ve streç çizme ile belli olmaz
Kumaşından kaynaklanıyor bence daha sentetik kumaşlı olanlar baya net oluyir
Daha kalın yapılı olanlar böyle olmuyor
Ya zaten çok ince olduğu için hasas oluyor böyle ama bazıları gerçekten doğru kumaşı sayesinde harika oluyor
toplanmış gibi ya da darda olabilir, bence kötü durmuyor ama
yok tam bedenime göre ama çizgi çizgi oluyor nedense
farklı marka kullan istersen daha önce oluyor muydu ki...
Hep oluyor zaten kalın yapılı olanlarda olmuyor
anladım.. belkide dediğin gibidir
Bence giyim hatası ya da makinada yıkıyorsan böyle olabilir
Sende nasil oluyor corap
Yanlış ürün tercih etmişsin,
pentide daha kaliteli çoraplar var asla bu sorunu yaşatmayan
Kızlara özel soramadım mı bu soruyu sanki biz giyoz ak
pardon değerli kardeşşşim salça olacağını tahmin edemedim
Bacak yapın ve kilon güzel. Bir de penti den denesen diyorum.
Oradan aldım zaten tırnak takılsa böyle olmaz diye düşünüyorum. Giyerken bir şeu oluyor anlamıyorum
Cildinde sivilce kabuğu falan mı var acaba? Yani bilemedim.
Hiçbir şey yok fazla çekiyorum belki de
Bak bu olabilir işte. Bir de küçük geliyorsa.
Küçük değil de rahatsızlık hissi sonucu galiba
Anlamadım. Çoraptan mı rahatsız oluyorsun? Evetse niye?
Alışık değilim sanırım her an yırtılacak rezil olacak gibi hissediyorum zçdmeld sürekli kontrol ediyorum çekiyorum falam
Ben kadinlara cok yakistiriyorum bacagindada baya guzel durmus bence okadarda nazarlik olsun
Bence kurtulmanın en kestirme ve kısa yolu çorabı giymemek :) giyme ya boşver zaten yaz geldi etek falan giyeceksen düz çıplak bacak giy
Bencede ciplak ol
@Bayhay27 çıplak olsun demedim çorapsız etek giysin onu kastettim
😂😂😂pardon
öyle daha iyi takılma buna
Yanmış külotlu çorap kokusu buraya geldi ıyyy :D
Iy pislik
Sadece bu kısımdamı yoksa her bölgede mi böyle
Yoğunluk bu bölge
Nedense çorap kalitesiz duruyo gibime geldi
Başka siyah çorabın var mı aynı denye
Hayır ya pentiden aldım bende beceriksizlik
Onu da giy onda olmazsa kalitede
Bu incelikte olanların hepsinde oluyor ve ikinciye giyemiyorum çıkarırken tırnak falan illa bir şey takılıp kullanılmaz hale geliyor özmdşscö
Farklı marka Giydigin çorap bende de var fotoğraf atıyim istiyosan bende olmuyo bu çizgiler
Marka ismi versene
Calzedonia
Teşekkür ederim
Foto fake degil demi
Hayıe
Sanki ben seni instagramda gormustüm ama ismin bu değildi 😂fake olan hanginiz
Bulduğun hesabı atarsan tartışabiliriz çünkü imkansız böyle bir şey. Benzettin ya da yanılsama var
Mesaj atarmisin bana
Kalitelisini almak
işe yaramıyor
Siyah değil de başka renk dene
Yenisini alarak
yeni zaten aynısı ikinci kez giyilmiyor
Ütü yap
buna ütü yapılmaz
Koptum ya 😀😀😀😜👋
Bacaklarini kremlersen giyilir
düşüyor mu böyle?
düşmüyor çünkü bacak bu