Şahsen doğru bulmuyorum. Bir tesettürlü olarak bu gibi şeylere daha fazla dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü ilgiyi ve gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Bir de biraz abes duruyor bence, yakıştıramıyorum. Tesettürün sade olmasından yanayım. Güneşten korunmak için de başka önlemler alabilirsiniz sanırım. Nihai karar yine de sizin...
Ne münasebetle şapkanın açığı kapalısı mı var saçınızı açıp gezse idiniz belki bu sorun olurdu ya da kafanızı hörgüç şeklinde bağlamanız ama güneşten rahatsız olup şapka takmak ne komik ne de günah gayet şık duruyor
Kimsenin ne dediğini umursama sonuçta bu senin hayatın ve insanların lafina bakarak hayatını yönlendirirsen üzülürsün. Yani demek istediğim kimseyi takma nası istiyosan öyle yap bence 🙃
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapanlar var. Komik de değil. Mutlu nasıl oluyorsan öyle yap
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ya güneşten korunmak hakkınız da nebilim garip duruyor
İnan bize göre de moda başlığı altında yapılan ve giyinmenin asıl anlamını hiçe sayan akımlar garip duruyor, ama takılmıyoruz. Siz de takılmayabilirsiniz. Sonuçta kızın belirli bir amacı var takmak için değil mi? Bu yeterli. Kimsenin algısına göre giyinmek zorunda değil, kaldı ki algı yapanları da gördük. Size yönelik bir saldırıda bulunmuyorum asla, moda moda diye gezip aklımıza bu algıları sokanlar için konuşuyorum.