AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Türkiye de olduğunu düşünemiyorum cıngar çıkarırlar bozom ozgorlogomozo kosotloyomozssonoooooozz
bildiğim kadarıyla zaten kuzey korede saç modelleri belliydi..
aslan yelesi zaten yasaktı..
Keske turkiyede ki ibnemsi giyinmelede de kısıtlama gelse arkadan bakınca miz erkek ayırt edemez olduk bi gün kazayla kendi kuzenimize dayımıza saplicazzz
Ay çok kötü bir düşünce bu düşünceyle sen katil bile olabilirsin gerçekten çok kötü düşünce
Yok hic bi canlı varlığa zarar verme gibi bi niyetim yok ama erkek adamda giydiği pantolon arasina girmesine müsade etmemeli dilmi sizcede daracık giyip popunun arasina girmesine ne gerek var
Tabiki gerek yok ama yönelimleri o tarafta olan erkekler var şimdi bunun yasaklanması demek o erkeklerin dışlanması demek yani şöyle söyleyeyim şimdi düşün senin istemediğin bir şey yüzünden seni suçluyor ve o şeyleri yasaklıyorlar şimdi sen söyle sence çok sevdiğin birşeyin yasaklaması hoşuna gider mi
Kim Yong adamdır delikanlı adamdır hemde kimsenin gözünün yaşına bakmaz kafasına koyduğunu yapar
Ay oha yani böyle bir adamı destekleyip biliyor musun adamın koyduğu yasakları bakar mısınız pantolon giymeme piercing yaptıramama böyle yasaklar mı olur?
Böyle adamlar Türkiye yede lazım nerde yasakları koyması gayet normal ibneleştirmeyecek ülkesini adam belliki
Buna benzer birçok yasak var zaten Kore de
Yanlış olmasına rağmen özgürlük narası atan yok orda. Bizdeki özgürlükçülere göstermek lazım gerçek kısıtlama böyle olur diye.
çok güzel söyledin
Teşekkür ederim.
Kendimizi şeytanla kıyasyayarak melaike olduğunu iddia etmek de ya şuursuzluğu ya da yandaş olmayı gerektiriyor anlaşılan.
@SERT_MATKAP gerçek şuursuzluğun darı ambarında açım diye gezmek olduğunu anlatamam ben sana şimdi.
Büyük konuşma açlıkla terbiye olursun. Sen ve senin gibi aklını kiraya vermiş tipler yaşıyor darı ambarında. Bu ülkede açlıktan intihar eden insanlar var. Ha sen diyosan ki ben kendimi darı ambarında zanneden akılsız bir tavuğum diyorsan o başka.
Anlamayacağını tahmin etmiştim.
Okuduğunu anlamayana ne kadar çaba harcasam boş. İyi günler.
Ben seni çok iyi anladım. Sen benim ne demek istediğimi daha iyi anladın. O Verecek cevabın yok. Çünkü işine gelmiyor zihin konforunu bozmak.
🙋🤐
Uha ne saçma insanlar var yaa Bu dünyada yaşmak da bir meziyet alip başimi gidesim var saçma sapan insanları gündemdem görmekten saçma insanlarin saçma saçmaaaaaaaaw
Madem ülke dıs dünyaya kapali. Bu haber taaaaa KS ye kdr nasil geliyo
Bu ne cehalet be kardeşim, bir de şu cümleyi yazmak için bile gizlenmişsin. Önce biraz mantıklı ol
Sinek vızıltısı duyuyorum
Evet bu cahillikle başka bir şey duyamazsın zaten.
Köpekler havlıyor KS de 👍😂
Köpeğin sesi buraya kadar geldi zaten. Tasmanı taksınlar da kimseyi ısırma ufaklık. Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlerimizin bu kadar teneke olduğunu görmek üzücü.
“Etme cahille sohbet küstürürsün silme cam kırığıyla dötünü kestirirsin” Nokta!
Hoşt😂
Helal olsun keşke bizim ülkemizde böyle yonetilse...
Galiba senin koyunlarla bir akrabalığın var
Faşizm hakkında ne düşünülebilir ki? Savunan var mıdır. (Bizim halktan var gerci bazi fasizm yanlisi "amulcüler")
Kim diyorsa haklıdır. Asla yanlış demem. :D
Di mi 😂😂😂
Şimdi yorum yaptık diye roket falan atar belli olmaz onun işi
Türkiye 'de lazım böyle başbakan zinalar çoğaldı. Edepsizler çoğaldı. Saygısızlıklar çoğaldı.
Kimse kimsenin giyim özgürlüğünü bu şekilde kısıtlayamaz.
Erdoğanın yolunda ilerliyor spcphmğsxlhödşxkmv
💖👑👸 Linç yiyenler kulübüme welcome
Hoşbulduuum
Sekiz kişi beğenmemiş wğclylspcl
Erdoganin kisitladigi ne var?
Yani yazim mi şimdi buraya hepsini?
Yaz bakalim. oldugunu sanmiyorum ama neyse
Lgbtq kısıtlaması
Gençleri kısıtlıyor eğitim hayatlarını bitiriyor
Lgbtq protestolarına izin vermiyor
En önemlisi inönü ve Atatürk'e ayyaş diyor
Seçim günü gelince insanları kandırıyor
Dolar tavan yaptı
Gençlerin hiç biri mutlu değil
Ülkede onu desteklemeyen kişilere terörist diyor
Bu ülkeyi kuran adamı unutturmak istiyor
Gençlere çok hor davranıyor
Daha sayim mi
Lgbt normal bisey mi peki?
Dedigin seyler muhalefet partilerinin yalanlari
Kesinlikle yalan değil haberlerde gördük ayyaş dediğini terörist dediğini lgbtq tabiki de normal bişey insanların yönelmi kimseyi ilgilendirmez doların yükselişine her gün şahit oluyoruz bi zamanlar andımızı kaldırdı türk bayrağına fotoğrafını bastırmak istedi ders kitaplarında Atatürk'ün değilde kendisinin anlatılmasını istedi. Öyle namazla niyazla cami açmakla devlet başkanı olunmuyor çıksın desin ben gençlere şu şu yatırımı yaptım diye bin lira destek insanların neyine yeticek pandemi de almanyada öğretmenlere bilgisayar öğrencilere tablet ailelere para dağıtıldı Türkiye de internete %33 zam geldi. En önemlisi kadınlara karşı konuştuğu şeyler hiç düzgün değil hemen unuttun galiba yoksunluktan pazarda artık meyve sebze toplayıp ailesini doyurmaya giden babaları. Cebinde para yok diye intihar eden insanları. Evine ekmek götürmek için okulu bırakan öğrencileri. Kendi devletine sahip çıkmayıp Suriyelilere kapı açıp kendi devletini kendi ülkesinde aç bırakan adamdan ne bekliyorsun. Millet aç aç. Açlıktan ağlıyor açlıktan ölüyor
Afrika mi burasi açlık varsada abartma
Apflhörğdşgöyşdşv hadi açlığı abarttım bi kaç ay önce ekonomi yüzünden yedi kişi intihar etti buda açlık belirtisi bana burda Erdoğan'ı savunma ya iki köprü yapmakla müze açmakla bende Cumhurbaşkanı olurum
tamam canim bb
Devlet bankasında milyonlarca para eksik olm? Sarayına altın musluk yaptırıp karısına milyon dolarlık çanta alıp devletini aç bırakan adamı savunma bana
tamam sen 20 kusur yildir iktidar olamayan muhalif partisinin yalanlarina inanmaya devam et
Bunlar yalan değil dm den bana bunları kanıtlattırma. Bunu yaparım biliyorsun
Bizim ülkeyi de böyle yapmak istiyorlar ama izin geçit yok
O dombili kendine bakmış mı hiç aynada 😂
Üzerine alınmış biri vah yazık öyle üzüldüm ki 😂
😂😂😂
ben kesin idam edilirdim burada :D
😀😀😀evet
Kim jong tan daha b. ktan bir lider yok
Emin misin?
Adam amerikaya diz cöktüruyo ve senin dedigine bak
Eminim
Önce kendi kafasındaki saç. modelini yasaklasın :)
Adamın dibi bu hastayısıyım baba
Oyşş bunun saçını yerim mal herif
Güzel bir düşünce ve uygulama olmuş
Saçına tükürdüğümün diktatör bozuntusu.
Adam yakında şeraitı getirecek ülkesine 😂😂😂
Saçma, ona ne oluyormuş elalemin ne giyeceği
Burada ahkam kesme git ona söyle Tayyip Erdoğan var sanıyorsunuz karşınızda
Gerçekten inandın mı şu salak habere?
Destekliyorum kimyonu
Adam tam bir diktatör ne isterse yapıyor.
kim jong un ne diyosa o aga
Dar pantolona katılıyorum 😅
Ben de , ben de 😂😂😂
Bende köylü gibi giyinler katılıyorum yobaz sürüsü
kuzey kore yasaklar ülkesi
Bu hayvan ne zaman gebericek
Dünyayı dize getirmeden gebermez 😀
Hangi mal dislike attı sebebi be çok merak ediyorum
Tipine sıçtımın tipsizi
Bu yasak zaten vardı yeni değil ki
Bizimki bu ve putin 😍😍üçüne de hastayım
Troll mü
sacma bir yasaklama olmuş
Bu adam çok ilginç ya çözemedim ben bunu.
Umrumda değil beni bağlamıyo
Bu adamı ithal edelim biz
Oksijen israfı bi herif
Ülkenin anasını s. i. k. yo. r.
Birşey demeyelim bizi de astırır
Jdjdjdjddj ulan kim bi bu eksikti😂😂
Bu adamın mantık seviyesini mi tartışıyoruz cidden
Malesef dikta rejiminin getirdiği saçmalıklar.
beterin de beteri varmış
böyle şeylere girmemek gerekir, talihsiz bir karar
Gayet mantıklı. Helal olsun :)
Kim adamdır gerisi fasafiso
Oha öyle bir adamı destekte biliyor musun gerçekten
Çok ileri görüşlü bir adam olduğunu düşünüyorum
iyi olmus kotu bende hic sevmem
Kendi kültürünü korumak için iyi yapmus
Aslan yelesi sac nasil oluyor
Saçma saçma kararlar olduğunu düşünüyorum
Şort giymeyi ysaklmsın da. Gerisi sorun değil.
İyi bence,
🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍
Kendini emıjiyle anlatmana gerek yoktu, profil fotoğrafından görebiliyordum zaten ne olduğunu.
Emoji^
Ouyyyyyyyyyyy karanlık ay racon
Görebildiğim kadarıyla insan dilinden de konuşamıyorsun
1-C den karanlık ay 😳
En azından bir sebebim var : )
Sebebi ilkokul lafları ile laf soktuğunu sanıp havaya girmek 🤣
Hayır havaya girmiyorum, umurumda değil pek sadece yorumuma karışan birine hakkım olarak bir cevap veriyorum
Aynen kardeşim
Amerika buraya demokrasi götürsün asıl :)
Aalah bildigi gibi yapsin
İşte bu yüzden Güney Kore
Guneykore satılık en azından Kuzey Kore herşeyi kendi yapiyo dunyanin en tehlikeli silahları bile onda 😀
Knk farkındaysan günlük hayatta kullandığın çoğu marka güney koreye ait şu an samsung bile kullanıyorsan güney kore markası
Hayır paylaştığım markaların hepsi Japon malı Guneykore ye ait değil 😀 kullandığım telefonda Sony oda Japon 😀kanka
Satılık derken yani para için kendi halkını bile görmezden gelir Guneykore 😀
Zaten günlük hayatta kullandığın dedim paylaştıkların demedim gidip güney kore markalarını araştır
Hayır öyle ülke değil araştırmadan bir makaleden veya boktan yerden görüp güney koreye böyle demen bruh
Bende biliyom Genesis. Hyundai. Kia. Daweoo. SangYong Samsung LG Hyosung gibi büyük markaları olduğunu ama gerçi benim bundan önceki telefonum Samsung A50 di 😀
O önce kendi saçlarına baksın🥴
Ayy çok iyi
Dar pantolonu yasaklamanın neresi iyi allah aşkına sen giymiyorsun diye herkes senin düşüncene uymak zorunda değil
Herkes benim gibi dusunse dunya daha iyi olur vallah
kadınsılaşmanın önüne geçmek icin yapıyor bence
Kadınsı olmak kötü bir şey mi?