Oturma odam için bu açık ve koyu gri koltuk takimi çok hoş modern ve minimalist geldi arkadaşlar sizce nasil , fikirleriniz nelerdir.. Salon için ise gül kurusu ve ekru koltuk takimi gozume takıldı ama gül kurusu pembe falan bu renkler çok mu sıradan olur yoksa güzel mi Farklı fikirlerde açığım, duvar rengim açık gri
Yani bence 1inci foto olan açık gri ve koyu olan çok beğendim ama kullanım açısından düşünmek gerek açılıyor mu sandıklı?
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu resimleri kayınvalidem attı açıkçası hiçte aklıma gelmedi sormak , bende kullanışlı olmasindan yanayım ama renk olarak karar verirsem başka modelde olabilir
Yani salonun var sandığa gerek yok gelen misafir yatılı geliyor ise ona bi lazım açılması yoksa güzel çocuklar var mı biraz açık renk onuda göz önünde bulundurarak bakmalısın o gül kurusu chesterler güzel evet ama herkesde var ilk daha mini malist hoş geldi bana bende ayrı eve geçmek isityorm mesala o zaman köşem bakıyordum bu baya hoşuma gitti ss alabilirim heran😆
Nişanlıyım 3 aya düğünüm var nasipse 🙂Şu an çeyiz işlerinden hariç birde sıfırdan ev düşüyoruz karmakarışık oldu aklım fikir edindikçe daha da karisiyo. Birinci resmi oturma odam için, gül kurusu olanı salon için düşünmüştüm ama gül kurusunda baya kararsizim :) Yatılı misafir için çok kullanışlı evet açılır cekyatlar bakalım artık
Yani ben evliyken salonum şık oldukça küçük odam 2 çekyatdı ama sandıklı olması çok kulanılı oluyo s göz önünde bulundurarak al renkleri keza yeni evlisin salona tv koyma ki batmasın aklında bulunsun 😆 kapatır misafirden misafire açarsın o odanı ve bu gül kurusu delikli düğmeler olduğu için toz olur oralar aklında bulunsun yatılı misafir çoksa seversen yataklı olsunlar mutlaka en azından bir odan oturma olabilir duruma göre salonun da ve yüksek olsun altı unutma yere yakın asla alma herşeyin yatağın dolabın hepsi ayaklı yüksek olsun canım
Tv yi salona koyma yanlisi değilim zaten :) benim günlük alanimda oturma odasi olacağından oturma odasi mantıklı olur 🙂 Önerileriniz için teşekkür ediyorum :) oturma odasi seçmek daha kolay ama salona herzaman girmem o yüzden daha açık renkler istiyorum. Yatili misafirim bi kendi annem babam olur , kayinvalidem hemen alt katimda :)
Yani ona göre arkadaş akraba olur ya düşünün çok da açığa girme ine ne olursa olsun bide kumaşlar böyle sert leke tutan olmasın canım ıslak mendil ile bile silince leke tutmayan kumaşlar va öyle al sert leke tutanlar baş belası tay tüyü mü neydi onlar çok iyi ıslak bezle bile geçiyo krem beyaza girme kot izleri bile belli oluyor 😆 ne demej hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Yani evin büyük küçük durumuna göre bakabilirsiniz :) renkler güzeldir iç açılır yani ila pembeler mavi değilde çok güzel şeyler var araştır bak iyce 🤭
Evinin odası çok aydınlıksa koyu alabilirsin ama diğer türlü açık renkler daha iyidir. Ben modern tarları severim genelde
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duvarlarım çok açık gri beyaza yakın, oturma odasında ayrıca sadece beyaz tül perde kullanıcam fon kullanmiycam o yüzden böyle gri renkler sanki farklı olur diye düşünüyorum pudra ya da pembe rengin baskın olduğu bi tablo gibi bi aksesuarlada patlayabilirim diye düşündüm oturma odasini
Bence gri alma duvalar, beyaz pedre, gri çok boğulur... pembe ile bir renk daha kombinlersen aksesuarlarıda aynı tenkte ya da farklı ve uyumlu seçersen güzel bir dizayn olabilir
Ben sadelikten göz yormayan şeylerden yanayım, salonumda koltukları birisi renkli birisi beyaz tonlarda kullanmak istediğim için oturma odasi daha koyu olsun istedim. Birde gri ve tonları bana hiç modası geçmiyor ve de çok asil geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani bence 1inci foto olan açık gri ve koyu olan çok beğendim ama kullanım açısından düşünmek gerek açılıyor mu sandıklı?
Bu resimleri kayınvalidem attı açıkçası hiçte aklıma gelmedi sormak , bende kullanışlı olmasindan yanayım ama renk olarak karar verirsem başka modelde olabilir
Yani salonun var sandığa gerek yok gelen misafir yatılı geliyor ise ona bi lazım açılması yoksa güzel çocuklar var mı biraz açık renk onuda göz önünde bulundurarak bakmalısın o gül kurusu chesterler güzel evet ama herkesde var ilk daha mini malist hoş geldi bana bende ayrı eve geçmek isityorm mesala o zaman köşem bakıyordum bu baya hoşuma gitti ss alabilirim heran😆
Nişanlıyım 3 aya düğünüm var nasipse 🙂Şu an çeyiz işlerinden hariç birde sıfırdan ev düşüyoruz karmakarışık oldu aklım fikir edindikçe daha da karisiyo.
Birinci resmi oturma odam için, gül kurusu olanı salon için düşünmüştüm ama gül kurusunda baya kararsizim :) Yatılı misafir için çok kullanışlı evet açılır cekyatlar bakalım artık
Grili olanı bende beğendim düşünebilirsin bencede hoş kaba durmayan bi tarz
Yani ben evliyken salonum şık oldukça küçük odam 2 çekyatdı ama sandıklı olması çok kulanılı oluyo s göz önünde bulundurarak al renkleri keza yeni evlisin salona tv koyma ki batmasın aklında bulunsun 😆 kapatır misafirden misafire açarsın o odanı ve bu gül kurusu delikli düğmeler olduğu için toz olur oralar aklında bulunsun yatılı misafir çoksa seversen yataklı olsunlar mutlaka en azından bir odan oturma olabilir duruma göre salonun da ve yüksek olsun altı unutma yere yakın asla alma herşeyin yatağın dolabın hepsi ayaklı yüksek olsun canım
Tv yi salona koyma yanlisi değilim zaten :) benim günlük alanimda oturma odasi olacağından oturma odasi mantıklı olur 🙂
Önerileriniz için teşekkür ediyorum :) oturma odasi seçmek daha kolay ama salona herzaman girmem o yüzden daha açık renkler istiyorum.
Yatili misafirim bi kendi annem babam olur , kayinvalidem hemen alt katimda :)
Yani ona göre arkadaş akraba olur ya düşünün çok da açığa girme ine ne olursa olsun bide kumaşlar böyle sert leke tutan olmasın canım ıslak mendil ile bile silince leke tutmayan kumaşlar va öyle al sert leke tutanlar baş belası tay tüyü mü neydi onlar çok iyi ıslak bezle bile geçiyo krem beyaza girme kot izleri bile belli oluyor 😆 ne demej hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Aynen tay tüyü çok güzel ama bakıcaz artık:) amin sagolun
Kremi falan salonda kullanmiyim mi desiniz heryer çokta renkli olsun istemiyorm:))
Yani evin büyük küçük durumuna göre bakabilirsiniz :) renkler güzeldir iç açılır yani ila pembeler mavi değilde çok güzel şeyler var araştır bak iyce 🤭
Evinin odası çok aydınlıksa koyu alabilirsin ama diğer türlü açık renkler daha iyidir. Ben modern tarları severim genelde
Duvarlarım çok açık gri beyaza yakın, oturma odasında ayrıca sadece beyaz tül perde kullanıcam fon kullanmiycam o yüzden böyle gri renkler sanki farklı olur diye düşünüyorum pudra ya da pembe rengin baskın olduğu bi tablo gibi bi aksesuarlada patlayabilirim diye düşündüm oturma odasini
Bence gri alma duvalar, beyaz pedre, gri çok boğulur... pembe ile bir renk daha kombinlersen aksesuarlarıda aynı tenkte ya da farklı ve uyumlu seçersen güzel bir dizayn olabilir
mrtates17 aksesuarlarla patlatırım olmazmi
Çok renkli mi seviyorsun yoksa sade mi?
Ben sadelikten göz yormayan şeylerden yanayım, salonumda koltukları birisi renkli birisi beyaz tonlarda kullanmak istediğim için oturma odasi daha koyu olsun istedim. Birde gri ve tonları bana hiç modası geçmiyor ve de çok asil geliyor
Hee o zaman renkli seç, duvarlar zaten gri dedin aksesuarlara gri renk seçimi yaparsın gri bir halı seçersin
Bakalım olabilir teşekkür ederim yorumlariniz için:)
Rica ederim iyi günlerde kullan 😊
Gül kurusu hoş durmuyor pek onun yerine zümrüt yeşili daha iyi olabilir oturma için ise bence ideal koltuklar
Zümrüt yeşili çok koyu ama böyle yeşilin bi tonu var kına yeşiline benziyo o renkte baya hoş aklımda o da ekruyla hoş oluyor
Oturma odası işyeri gibi olmuş salon renk çünkü
Yorum için teşekkür ederimm
Güle güle kullan
Teşekkür ederim
Koyu renk hoş duruyor