Yazacaklarımı 16 yıl boyunca gözlük kullanıp daha sonra ameliyat olan birisi olarak yazıyorum.
Gözlük bir aksesuardır. Dereceli olsun veya olmasın, kişiye yakışır. Günümüzde birçok model var, birçok nitelikte cam var. Bunlara yuvarlak gözlükler de dahil. Mal gibi görünmüyor, ben gözlük kullanımını yakıştırıyorum. Bununla birlikte birkaç tavsiye, çevrenin genişliği yüzünüze uygun olsun, ne dar ne geniş bir gözlük. Buna dikkat edin. Yüzünüze tam oturması iyi olacaktır. Çerçevenin üst ortası kaşlarınızın arasına oturmasın, hafif düşük olması yine güzel olacaktır. Numaralarınız büyükse, kalın cam olacaktır. Bu sebeple titanyum çerçeveler iyi bir tercih olur.119 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
ameliyat oldunuz? kaç yıldır olmuş vaziyettesiniz
- +1 yıl
peki 5,50 ve 6,50 de nasıl görüyordun? ameliyattan sonra hayatın nasıl?
- +1 yıl
ameliyat riskli mi? ya her seyi anlatır mısın
- +1 yıl
:) 5,50 ve 6,50 :) gözlük kullanmadığım zaman merdivende tökezlediğim oluyordu. Göremiyordum çünkü. Ciddi yakın bir mesafeyi bulanık görüyorsun ne yazıkki. Eğer biraz optik bilgin varsa bundan sonra diyeceklerimi daha rahat anlayacaksınız ne demek istediğimi. Optik olarak bu şekilde yüksek dereceli bozukluk aynı zamanda boyutlarında bozulmasına neden oluyor. Yani gözlük kullanırken gördüğüm herşey biraz küçük geliyordu. Ameliyat sonrası herşey kendi boyutundaydı. Hatta ameliyattan çıkınca ellerime bakmıştım. Garip bir şekilde uzun ve güzel gelmişti. Herşey bir başka gelmişti. Gözlük kullananların bir diğer sıkıntısı gözlüğün zamanla kirlenmesi yani sararması. Ne yazıkki cama işliyor bu. Yani hayat hafif bulanık gibi. Bir de yani sürekli temizlemek dakka başı temizlemek olmuyor. O şekilde takıveriyorsun. Dolayısıyla hayatı bulanık görüyorsun, biraz kurşuni. Bu birazcık yani bazı zamanlar ruhsal durumunu etkiliyor. Bende böyle etkileri vardı. Ama bunlar hissedilmeyen şeyler.
- +1 yıl
Bu yazdıklarım gözlük kullanımı ve sonrasını düşünerek yorumlayarak yazıyorum. Yoksa farkedemiyorsun. Hayatının bir parçası oluyor.
Bununla birlikte, ameliyat tavsiye derim. Meslekten dolayı ameliyat oldum birde yani gözlerim düzelsin istedim. Ameliyatta bir risk yok. İyi bir göz hastanesine gidersen sorunla karşılaşmazsın. Ama lens kullanma. Lens korneayı inceltiyor ve işlenemez hale getiriyor. Korneanın dolgun olması lazım ki işleyebilsinler. - +1 yıl
çok tesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. soracağın varsa sor daha. Gözlük için epey birikimim vardır. Bilgisayar kullanıyorsan, filtreli olsun camlar. Camlar kalınsa inceltilmiş camlardan al. Karşıdan bakan gözlerini küçücük görüyor yoksa :D Çerçeve sapları mümkünse plastik olsun, zamanla terden aşınıyorlar metal ve kemikler. Yine çerçeve sapları genişleyebilsin, dikkat et buna.
- +1 yıl
ameliyat olalı 4 yıl geçmiş ağrı sızı bir şey oldu mu peki? ameliyattan sonra rahat rahat gözlerini ovabiliyomusun
- +1 yıl
ameliyat olalı 4 yıl geçmiş ağrı sızı bir şey oldu mu peki? ameliyattan sonra rahat rahat gözlerini ovabiliyomusun
- +1 yıl
Ameliyat sonrasında gözlerini ovalama. Aslında ameliyat ile değil, gözlerini hiçbir zaman ovalama. Gözlerine basınç yapıyorsun ve çevresel bakterileri gözlerine alıyorsun. Hatta bazen göz pınarlarına basınç yapıp zarar veriyorsun. Gözlerinizi asla ovalamayın. Ağrı sızı duymadım. Ameliyat sonrası 1 hafta koruyucu lens takıyorsunuz. Ameliyat sonrası yine 1 hafta bol bol göz yaşı damlası ve damlalar kullanıyorsunuz. Ameliyat günü ve ertesi günü hafif batmalar hissettim bunun sebebi koruyucu lensti.
- +1 yıl
ben lens takamam ki ameliyatı unutuyorum yani
- +1 yıl
anladım şimdi. peki çok teşekkürler gerçekten
- +1 yıl
ahah tamam tamam :))
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılherşey bir filmle başladı
www.google.com.tr/search12 Yorumla- +1 yıl
numaralı gözlükten bahsediyorum ben
- +1 yıl
onun da kendine göre numaraları var :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzü güzel olana yakışır minik burunlulara. Bence sen alma heveslenip falan.
02 Yorumla- +1 yıl
ulan ahahah bu cevaba niye gizli kullanıcı akjhkjda
Cevap sahibi+1 yılSen bu şekilde anır diye.
+1 yılYuvarlak gozluysen yuvarlak gözlük olmaz bnce çerçeveli daha hoş durur
04 Yorumla- +1 yıl
Yuvarlak gözlüysem mi :D neyse anladım ben teşekkür ederriim :)
- +1 yıl
Sarah hyland in gözleri de öyle büyük ve yuvarlak aklıma direk o geldi ve gerçekten yakışıyor o kıza
- +1 yıl
teşekkürlerr
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yıltanidigim bir kiz var, bu tur gozluk takiyor ve cok seksi duruyor
www.google.com/search00 Yorumla
+1 yılGözlük seçerken genel kural yüz hatlarınla kontrast oluşturmasıdır. Yüzün keskin hatlara sahipse yuvarlak hatlara sahip gözlük, yüzün yuvarlaksa ve yumuşak hatlara sahipse keskin hatlara sahip olan bir gözlük almanı tavsiye ederim. Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla "yuvarlak" gözlük olabilir gibi. Ama gidip de sualtı gözlüğü gibi de olmasın :)
01 Yorumla- +1 yıl
ahah aynen
güzellik bakanın gözlerindedir nasıl bakarsan öyle görünür yuvarlak gözlukle bakarsan yuvarlak kare gözlukle bakarsa kare :PP
20 YorumlaHayriye Potter olursun sen de artık.
Yuvarlak gözlük nedir ya adında hayır yok bir kere, yapmayın etmeyin...02 Yorumla- +1 yıl
niye yakışırsa olmaz mı
yoo güzel yüzüme otursa bende takardım
aysegulunal.com/.../4r85g.jpg011 Yorumla- +1 yıl
aynen teşekkürler
- +1 yıl
sen numaralılardan bahsediyorsun diğil mi lkja
- +1 yıl
yaaa numaralı gözlükler yakışır mı
- +1 yıl
doğruu ssnks
- +1 yıl
thanks
- +1 yıl
kişiliksiz adlı bir nick :) heer zaman farklıyım yıaaaaaaaaaa
Gerçekten bazı kızlara çok yakışıyor ne biliyim l*n sxi gösteriyorlar :D çaktırma johny sinsteki bayanlara benziyorlar :QW
02 Yorumla- +1 yıl
ajhjda
Yakışmayacağını düşünüyorum ve bir sorum var. Neden yuvarlak gözlük? Başka bir model yok mu yoksa kişisel istek mi?
16 Yorumla- +1 yıl
kişisel istek. yakısırsa ne düşünürsün diye soruyorum ben zaten
- +1 yıl
no başkalarının beni güzel görmesi önemli kjkjka
- +1 yıl
Yok şimdi biz hayal ederek yakışmaz diyoruz ama baktın gerçekten yakıştı giyersin. O zaman olumlu yorumlarda artar. Bu şeye benzedi. Burada çok sorulur başkası hakkında şu ne düşünüyor acaba bunu yaptıysa bu mudur diye? Biz karşı tarafı tanımadan o kişi hakkında yorum yapabilir miyiz? Şahsen ben yapamam. Belki yaptığım yorumun tersini düşünüyor? Anlatabildim mi? Bu da öyle bir şey. Belki bizim yaptığımız yorum gerçekten doğru değil? Sonuçta tahmini yorum yapıyoruz ve yanılma payımız yanılmama payımızdan yüksek.
- +1 yıl
peki güzel arkadaşım thanks
+1 yılçok pis dalga geçerler. yapmayın. sade bir şey tercih etseniz böyle dikdörtgene çalan bir şey, en iyisi.
02 Yorumla- +1 yıl
niye dalga geçsinler?
- +1 yıl
niye geçmesinler? :D
Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Yüzüne yakisacagini dusunuyorum ama yuvarlak gozluk herkese yakismiyor ve secimi cok zor
Denemeden görmeden söylemek zor04 Yorumla- +1 yıl
secimi çok zor?
- +1 yıl
:))
Bazılarına çok çirkin oluyo bazılarına çok güzel oluyo. Sana yakışacağını düşünüyorum. Görmeden bişey demek zor.
01 Yorumla- +1 yıl
bencedee
+1 yılNumaralıysa yuvarlak alma bence kemik gözlük alabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
yok bana göre kemikler itici ama yorum için sağol
Kare gözlüğe göre hatun kişiye yakışma ihtimali oldukça az.
00 YorumlaYuvarlak gözlü kızları çok çekici bulmuşumdur herzaman
03 Yorumla- +1 yıl
yanlış yazmışım yuvarlak gözlüklü kızlar?
- +1 yıl
tamam sence nasıl
sekreter gözlüğü takan kızlar iyi oluyo, yuvarlak gözlük bazı kişilerde kötü olsa da bazılarına da aşırı fena gidiyo ya :D
00 Yorumlabence kemik takmalılar böyle kocaman bana hep çekici gelmişlerdir bilmiyorum ama
00 YorumlaYuvarlak gözlü kızlar derken kare gözlüler de mi var ki?
06 Yorumla- +1 yıl
hhaha yanlış yazmışım gözlüklü kızlar
- +1 yıl
ney
- +1 yıl
yok ya neyse kjqhwkds
+1 yılprofil resmindeki sen isen yakışır tatlım. bide tak öyle resim gönder :)
02 Yorumla- +1 yıl
henüz almadım evet benim
- +1 yıl
bekliyorum
Benim gordugum yuvarlak kizlara yakisiyor cok sexi duruyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
bildiğimiz yuvarlak cam model?
- +1 yıl
görsel atabilir misin
- +1 yıl
numaralı?
Yüz tipiyle alakali yakisip yakismicagi ama profil fotogtafindaki sensen kemik gozluk onerim. Bende kullanıyorum gozluk berbat bişey :)
02 Yorumla- +1 yıl
kaç numara
bu kadar güzelliğe sahip olan bir kadının erkeği, nasıl mutludur kim bilir...
00 Yorumla
+1 yılgenel olarak seksi görünür ama önce fotonu görmemiz lazım foto atsana
00 YorumlaKemik gözlüğün hastasıyım kızlar kemik gözlük takın sizi çok zarif gösteriyor.
00 Yorumlaben gözlüklü kızları daha sexi buluyorum ama gözlüklerle sevişicez :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun bir yüzün var iyi durabilir sende. Yakışana çok yakışıyor.
00 YorumlaAsk ilişkileri?
Yüz biçimine bağlı01 Yorumla- +1 yıl
ahahah doğru
Çok kötü o kadar gözlük varken neden yuvarlak :D
01 Yorumla- +1 yıl
yakışırsa neden kötü olsun
Sen yuvarlak gözlü değilsin ki panpa
00 Yorumla
+1 yılHer insana yakışmaz, sana yakışırsa sorun olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
thanks
Evet mal gibi görünürler
19 Yorumla- +1 yıl
neden :/
- +1 yıl
pekii
- +1 yıl
nooooooooooo
- +1 yıl
yoo alcam djakjda en azından farklı bişey olur
Neden yuvarlak başka olsun :D
03 Yorumla- +1 yıl
yok belki yuvarlak istiyor :D?
- +1 yıl
pekii
gözlük takan kızlar çok iticidir.
02 Yorumla- +1 yıl
neden yaaaaa
+1 yılgözlüklü kızlar bana hep çekici gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yılYıvarlak gözlükmü yuvarlak gözmü?
016 Yorumla- +1 yıl
gözlükk
- +1 yıl
Foto seninse uzak dur ondan
- +1 yıl
Benim kardeş her türlüde kanıtlarım
- +1 yıl
fotoğraf benim.
- +1 yıl
Dekolte güzelmiş
- +1 yıl
La bir s*ktir git mk ergeni fotonu önceden görsem cevap bile yazmazdım zayıflıkdan kemikleri gözüküyor bide kas yaptım diye geciniyor gerizekalı hadi abim sen git kumda oyna az
- +1 yıl
şşştt sakin
- +1 yıl
Resmen kıskanıyon bizide burada yalancı durumuna düşürüyorsun şimdi bunu okuyan kozlara bişey demek istiyorum inanmayan varsa mesaj atsın skypeden ya da nereden isterlerse oradan onlar cam açmadan kanıtlarım
- +1 yıl
Yani kızların cam acmasına gerek yok ben acar kanıtlarım
- +1 yıl
l*n c2 de aynı resmi görenin anasını avradını eşekler anırta anırta a*dan s*ksinmi?
- +1 yıl
Bunu kabul et sırf o laffı yemen için çekip resim atcam hızlı resimden
özel bir düşüncem yok :D
02 Yorumla- +1 yıl
yaaaaaaaaaaaaa jkadhhsa
Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. aslında insandan insana değişiyor gözlük tipleri
04 Yorumla- +1 yıl
ya diyelimki yakıştı?
- +1 yıl
numaralı mı takıyor
- Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılNumarali gozlukse yakışır panpa
01 Yorumla- +1 yıl
thanks
fazla yakışmaz o kadar büyütmesin canım :D
00 YorumlaGüzel oluyorlar genelde
00 YorumlaMal gibiler
21 Yorumla- +1 yıl
hımmmmmmmmmmmmm
+1 yılBazı kızlara yakışır
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorum ben :d
00 YorumlaBabannem gibi
16 Yorumla- +1 yıl
-1 -1 -1 ewljkljer
- +1 yıl
vermedim zaten canımm
- +1 yıl
* git burdan
+1 yılSeksi duruyorlar:D
06 Yorumla- +1 yıl
ne gibi kjwdkja
- +1 yıl
Ne bileyim bana seksi geliyorlar :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
- +1 yıl
peki :D
- +1 yıl
:PPPPPPP
- +1 yıl
sen numaralı gözlüklerden bahsediyorsun dimi
- +1 yıl
Numarası beni ilglendirmez, beni o gözük ve kırmızı çerçevesi ilgilendirir:D:D:D:D:D
bir farkı yok...
01 Yorumla- +1 yıl
nedenn
herkese yakışmıyor
00 Yorumla
+1 yılKaynakci gözlüğü mü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence mal gibiler
01 Yorumla- +1 yıl
hımmmmmmmmmmmmmm
Ca va?
00 YorumlaKimisine yakışabilir