Moda & Stil Kuzeni̇mi̇n düğünü i̇çi̇n elbise, tulum öneri̇r mi̇si̇ni̇z? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kızlar ablamın (kuzenim)1-2ay sonra düğünü var bana elbise, tulum önerir misniz sade ama şık olsun ve fazla açık olmasın (tesettürlü değilim) Güncellemeler+1 yıl Düğün eylül de kapalı mekanda Kuzeni̇mi̇n düğünü i̇çi̇n elbise, tulum öneri̇r mi̇si̇ni̇z? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ALFABerkann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sen Michael Myers'in tulumunu giy yakışır sana 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Boş ver tulumu bebeğem çek minileri giy dokelteti yürek hoplat herkesin gözü sende olsun bebeğem 😏 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun ya sen kendine gel Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Sabah sigaramı içtim ama çayımı henüz içmedim. O yüzden kendimde değilim Yorumla Soran +1 yıl Bana ne bundan mk Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Oldumu şimdi bu bebeğem 😏 hani kankaydik hani kutuplara gidip kutup ayılarını besliyecektik 😏 Yorumla Soran +1 yıl Uza krdşm hadi Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Kezocugum birşey sorabilir miyim 😏 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Neden bukadar egoistsin kezocugum 😏 Yorumla
dalton54 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Tulum nedirr 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani şık bir tulum işte Yorumla dalton54 +1 yıl Elbise giy tulum ne düğündere Yorumla Soran +1 yıl Elbise veya tulum dedim zaten Şık bir tulum topuklu ayakkabı ve takılarla güzel olabilir bence Yorumla dalton54 +1 yıl Hımm boy kaç Yorumla Soran +1 yıl 167 boy 53kg Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Boy kilo nedir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 53kg 167boy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soyle sık bir elbise yaz tarzi Yorumla Soran +1 yıl Evet ben de öneri istedim ztn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan atamiyorumki foto model var ama Yorumla Soran +1 yıl Tamam kalsın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Instgram varsa, atarim Yorumla Soran +1 yıl Uza krdşm sana kalmadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zamn burada ne b... k ariyon ya Yorumla Soran +1 yıl Elnise modeli at dedik krdşm Link olur, marka olur anlatabiliyor muyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan bilmiyorum onu iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen Michael Myers'in tulumunu giy yakışır sana
Boş ver tulumu bebeğem çek minileri giy dokelteti yürek hoplat herkesin gözü sende olsun bebeğem 😏
Ne diyorsun ya sen kendine gel
Sabah sigaramı içtim ama çayımı henüz içmedim. O yüzden kendimde değilim
Bana ne bundan mk
Oldumu şimdi bu bebeğem 😏 hani kankaydik hani kutuplara gidip kutup ayılarını besliyecektik 😏
Uza krdşm hadi
Kezocugum birşey sorabilir miyim 😏
?
Neden bukadar egoistsin kezocugum 😏
Tulum nedirr
Nasıl yani şık bir tulum işte
Elbise giy tulum ne düğündere
Elbise veya tulum dedim zaten
Şık bir tulum topuklu ayakkabı ve takılarla güzel olabilir bence
Hımm boy kaç
167 boy 53kg
Boy kilo nedir