Moda & Stil Kızlar, Ne bu erkeklerin çorap takintısi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dmden surekli ayak at ince çorap at diye rahatsiz ediyolar neden bu kadar ilgi çekiyo ince çoraplar hic mi kimse atmiyo bunlara😂 hepsi yoklukta Güncellemeler+1 yıl Siz daha önce böyle birine foto attiniz mi attiysaniz başiniza neler geldi Kızlar, Ne bu erkeklerin çorap takintısi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yağmur_altında_şeker Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sexy ince çoraplar. Atmak isteyen atar. İstemeyeni zorlayamaz. Atmalı değil kimse. Sapıklar herkese yazar işte. 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Oyle bi geldin ki sanki ince çorap ihtiyacini sen karsiliyosun 😅😅 Yorumla yağmur_altında_şeker +1 yıl Benden daha isteyen olmadı. Olursa da her önüme gelene atmam tabi ama samimi bulduğuma neden olmazsın. Diğer kızlar da bi rahatlar 😏 Yorumla Soran +1 yıl Istersen atabilirim sana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende atarsin kapiştiririz Yorumla yağmur_altında_şeker +1 yıl Çorap resmî mi Yorumla Soran +1 yıl Evet ya mesaj kutun kapali 😂 Yorumla yağmur_altında_şeker +1 yıl Az önce şikayet etmiyor muydun sen. Şimdi kendin istiyorsun. Erkek misin Yorumla Soran +1 yıl Ben atayim diyorum 😂? Atmaya değer mi yorumla Yorumla yağmur_altında_şeker +1 yıl Gerek yok. Yorumla Soran +1 yıl Okeyy tabi iyisini görmeye alisik değilsin Yorumla yağmur_altında_şeker +1 yıl Aynen. Benden iyisini görmeye alışık değilim. O yüzden hiç kendini rezil etme. Yorumla Soran +1 yıl Şu an rezilim bak Yorumla
Dyssnomiaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle diyenlerin ağzını sidikli corapla tıkayasım geliyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha senden de mi istiyolar😅😅 Yorumla Dyssnomiaa +1 yıl Bunu istemedikleri bir dişi birey yoktur herhal 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha biri de atmiyoki kurtulalim Yorumla Soran +1 yıl Sana bisey diyimmi sidikli çorabi kabul edecek erkekler taniyorum sabah akşam çorapla foto atalim istiyolar😅 Yorumla Dyssnomiaa +1 yıl Nesilleri tukenmedikce kurtuluş yok sapkınlık konusunda oldukça oldukça inovatifler Yorumla Soran +1 yıl Bigun çildirip atacam da beğenmezlerse cok kötu olurum 😅 Yorumla
masallcıı75 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben aslında onlara da üzülüyorum kimi benimle bir şey yaşamak istediğini söylüyor onların da hayal dünyası ne yapıcaksın 😈 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye üzüluyon bacim 😅 Yorumla masallcıı75 +1 yıl Hayal dünyasında yaşıyorlar 😂😂😂 Yorumla masallcıı75 +1 yıl Yok göndermedim beni herkes hakedemez Yorumla Soran +1 yıl Ayyh sanki görende dünyanin en güzel ayaği sanar kezban Yorumla masallcıı75 +1 yıl Valla kendimle barışık biriyim 😏 Yorumla
4206931 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl cevabı kendin vermişin zaten son 2 kelime 0 0 Yorumla
qweqwe11_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Fetişleri var çünkü anlamadın mı bunu cidden? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamam varda herkesten istemek mi zorundalar biride atmiyo ki kurtulalim Yorumla qweqwe11_ +1 yıl Da ayrı Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sexy ince çoraplar. Atmak isteyen atar. İstemeyeni zorlayamaz. Atmalı değil kimse. Sapıklar herkese yazar işte.
Oyle bi geldin ki sanki ince çorap ihtiyacini sen karsiliyosun 😅😅
Benden daha isteyen olmadı. Olursa da her önüme gelene atmam tabi ama samimi bulduğuma neden olmazsın. Diğer kızlar da bi rahatlar 😏
Istersen atabilirim sana 😂😂
Sende atarsin kapiştiririz
Çorap resmî mi
Evet ya mesaj kutun kapali 😂
Az önce şikayet etmiyor muydun sen. Şimdi kendin istiyorsun. Erkek misin
Ben atayim diyorum 😂? Atmaya değer mi yorumla
Gerek yok.
Okeyy tabi iyisini görmeye alisik değilsin
Aynen. Benden iyisini görmeye alışık değilim. O yüzden hiç kendini rezil etme.
Şu an rezilim bak
Öyle diyenlerin ağzını sidikli corapla tıkayasım geliyor
Ahaha senden de mi istiyolar😅😅
Bunu istemedikleri bir dişi birey yoktur herhal 😀
Ahaha biri de atmiyoki kurtulalim
Sana bisey diyimmi sidikli çorabi kabul edecek erkekler taniyorum sabah akşam çorapla foto atalim istiyolar😅
Nesilleri tukenmedikce kurtuluş yok sapkınlık konusunda oldukça oldukça inovatifler
Bigun çildirip atacam da beğenmezlerse cok kötu olurum 😅
Ben aslında onlara da üzülüyorum kimi benimle bir şey yaşamak istediğini söylüyor onların da hayal dünyası ne yapıcaksın 😈
Niye üzüluyon bacim 😅
Hayal dünyasında yaşıyorlar 😂😂😂
Yok göndermedim beni herkes hakedemez
Ayyh sanki görende dünyanin en güzel ayaği sanar kezban
Valla kendimle barışık biriyim 😏
cevabı kendin vermişin zaten son 2 kelime
Fetişleri var çünkü anlamadın mı bunu cidden?
Tamam varda herkesten istemek mi zorundalar biride atmiyo ki kurtulalim
Da ayrı
Tamam