Moda & Stil Ne tarz yüzükler seviyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben eklem yüzükleri ve ince yüzükler severim. Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenelim pls🦍 Ne tarz yüzükler seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Taşlı vintage veya modern; taşsız düz çelik yüzükler. 1 0 Yorumla
thekarssx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnce yüzükler güzel oluyor ama fotoğraftaki gibiler bana guzel gelmiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben çektim dsjkjkdj baş harfim Yorumla thekarssx +1 yıl Anladım herkesin zevki farklı oluyor ben begenemedim Yorumla Soran +1 yıl Tabiki Yorumla
SeaSs_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Bas parmaga takilan yüzükleri severim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nereye takarsan aslında sana bağlı hepsine takan bile gördüm 😅 Yorumla SeaSs_ +1 yıl medyum keto özentileri kjfdfkd Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Gerçekten fotodaki çok guzell 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Benim elim sağol djdjddj Yorumla emrecn34 +1 yıl Rica ederim ama elinize söylemedım parmagınızdaki yüzüge söyledim 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim elim olduğu için yüzük de benim demek istedim huahdj5jsfs Yorumla emrecn34 +1 yıl 😂😂😂 eee o zaman gerçekten mükemmel çok tarz benım hoşuma gidiyo yaa tamam yaa gerçekten ellerinde güzel 🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl Sağol sağol eksik olma ahahsjsjojd Yorumla emrecn34 +1 yıl 😂😂😂 sende olma eksık o zaman 😊 Yorumla emrecn34 +1 yıl Evlimiain peki Yorumla Soran +1 yıl Yok be neden Yorumla emrecn34 +1 yıl Ögrenmek istedim 😊😊 tanımak istedim Yorumla
AkıtGelsinn Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Söz yüzüğümü seveceğimi düşünüyorum 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel:d Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnce zarif yüzükler çok ufak detayı olan 1 0 Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl böyle hayvan gibi büyük olanları 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu büyük değil ki Yorumla Baysiy +1 yıl evet biliyorum. benim sevdigim tarz yüzükler büyük olmasını istiyorum seninki normal güzel sen yanlış anladın :D Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 902 cevap paylaştı. Eklem yüzük modellerini seviyorum 🎈🖤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim kafadansın👌 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yüzük hoş duruyor ama ben alışamadım bi türlü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
Bjkdamla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yüzük sevmem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
EşofmanlıÇocukk Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bu yüzük senin mi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla EşofmanlıÇocukk +1 yıl Güzelmiş çok beğendim Yorumla Soran +1 yıl Sağoll Yorumla EşofmanlıÇocukk +1 yıl Elin de çok hoş görünüyor :)) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ama parmaklarım dolma gibi 🦍 Yorumla EşofmanlıÇocukk +1 yıl Bence çok hoş :) Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Detayda olan berbat 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baş harfim aşko Yorumla Uzeyy +1 yıl Olsunnnn pek güzel durmuyor 😐😐Daha ince olanları var, onu tak Yorumla Soran +1 yıl Zaten çok ince bu yakından olduğu için öyle Yorumla Soran +1 yıl Zevk meselesi neyse:) Yorumla
dugusal5555 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüzük sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Taşlı vintage veya modern; taşsız düz çelik yüzükler.
İnce yüzükler güzel oluyor ama fotoğraftaki gibiler bana guzel gelmiyor
Ben çektim dsjkjkdj baş harfim
Anladım herkesin zevki farklı oluyor ben begenemedim
Tabiki
Bas parmaga takilan yüzükleri severim
Nereye takarsan aslında sana bağlı hepsine takan bile gördüm 😅
medyum keto özentileri kjfdfkd
Gerçekten fotodaki çok guzell
Benim elim sağol djdjddj
Rica ederim ama elinize söylemedım parmagınızdaki yüzüge söyledim 😂😂😂
Benim elim olduğu için yüzük de benim demek istedim huahdj5jsfs
😂😂😂 eee o zaman gerçekten mükemmel çok tarz benım hoşuma gidiyo yaa tamam yaa gerçekten ellerinde güzel 🙈🙈
Sağol sağol eksik olma ahahsjsjojd
😂😂😂 sende olma eksık o zaman 😊
Evlimiain peki
Yok be neden
Ögrenmek istedim 😊😊 tanımak istedim
Söz yüzüğümü seveceğimi düşünüyorum 😂
Güzel:d
İnce zarif yüzükler çok ufak detayı olan
şu ipince oluyor ya çok zarif yüzükler
böyle hayvan gibi büyük olanları
Bu büyük değil ki
evet biliyorum. benim sevdigim tarz yüzükler büyük olmasını istiyorum seninki normal güzel sen yanlış anladın :D
Eklem yüzük modellerini seviyorum 🎈🖤
Benim kafadansın👌
bozkurt ya da ülkücü daha cok
Yüzük takmayı sevmiyorum
yüzük hoş duruyor ama ben alışamadım bi türlü
Sağol
Yakışmış
iconik yüzükler
Yüzük sevmem
Neden
Bu guzelmis
Sağol