Moda & Stil Mavi jeans pantolon genişler ya da esner mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dün mavi markasından 3 tane pantolon aldım paçaları bana kısaymış gibi geldi ama çevremdekiler iyi diyor acaba yıkanınca esner uzat mı boyu görselde ki gibi değiştirmeli miyim? Mavi jeans pantolon genişler ya da esner mi? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VivaDaCoulpe Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 94% +1 yıl Kumaşına göre değişirLikralı ise fazla bir uzama olmazNormal kot kumaşı ise bir tık esneyip uzayabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Resimde ki gibi oldu sence kısa mı Yorumla VivaDaCoulpe +1 yıl Kısa değil kardeşim. Dar paça modası böyle zatenHa dar paça değil boru paça, normal paça ise kısa Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Hani esner mi bilmiyorum ama pantolonları gerçekten çok iyi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha aldığım pantolon bu değil Yorumla Sessiz_insan +1 yıl Bu pantolon demiyorum ki ben zaten. Mavinin pantolonları gerçekten çok iyi dedim cümlemde. Yorumla Soran +1 yıl Pardon ben yanlış anladım Yorumla Soran +1 yıl Evet pantolonları gerçekten çok güzel ve bir o kadar da kaliteli Yorumla Soran +1 yıl Resimde ki gibi oldu sence kısa mı Yorumla Sessiz_insan +1 yıl Hayir bence normal Yorumla
écoutelesilence Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence hazır almışken git değiştir pantolonlar boyuna değil enine sekil aliyor hiç görmedim uzadığını mavinin pantolonunun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Resimde ki gibi oldu sence kısa mı Yorumla écoutelesilence +1 yıl Aslında değil gibi sanki 1 2 cm uzun olsa daha iyi oturunca çok yukarı kalkıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet kalkıyor Yorumla écoutelesilence +1 yıl Paçalar fazla kalkıyorsa değiştir Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Kısaysa değiştir pantolonun uzadığı daha görülmedi 🤪 mavinin jeanleri esneme yapar bollaşır.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Resimde ki gibi oldu sence kısa mı Yorumla sacmaliklardunyasi2 +1 yıl Yani buna sen karar vereceksin nasıl rahat ediyorsan, nasıl giyinmeyi seviyorsan ve altina giyeceğin ayakkabilarla dene sen karar ver... Yorumla
MuratBarlas55 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl evet. öyle olur. kumaşları kötü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Resimde ki gibi oldu sence kısa mı Yorumla
beyzalalaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl boyuna değil czvbhksfgdgxfh 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İşlevi mi önemli Yorumla beyzalalaaaa +1 yıl boyuna esnemez dedim mal mısın Yorumla Soran +1 yıl Vppucpucğucpud Yorumla Soran +1 yıl Fesatım sorry Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kumaşına göre değişir
Likralı ise fazla bir uzama olmaz
Normal kot kumaşı ise bir tık esneyip uzayabilir
Resimde ki gibi oldu sence kısa mı
Kısa değil kardeşim. Dar paça modası böyle zaten
Ha dar paça değil boru paça, normal paça ise kısa
Hani esner mi bilmiyorum ama pantolonları gerçekten çok iyi
Ahahaha aldığım pantolon bu değil
Bu pantolon demiyorum ki ben zaten. Mavinin pantolonları gerçekten çok iyi dedim cümlemde.
Pardon ben yanlış anladım
Evet pantolonları gerçekten çok güzel ve bir o kadar da kaliteli
Hayir bence normal
Bence hazır almışken git değiştir pantolonlar boyuna değil enine sekil aliyor hiç görmedim uzadığını mavinin pantolonunun
Aslında değil gibi sanki 1 2 cm uzun olsa daha iyi oturunca çok yukarı kalkıyor mu
Evet kalkıyor
Paçalar fazla kalkıyorsa değiştir
Kısaysa değiştir pantolonun uzadığı daha görülmedi 🤪 mavinin jeanleri esneme yapar bollaşır..
Yani buna sen karar vereceksin nasıl rahat ediyorsan, nasıl giyinmeyi seviyorsan ve altina giyeceğin ayakkabilarla dene sen karar ver...
evet. öyle olur. kumaşları kötü
boyuna değil czvbhksfgdgxfh
İşlevi mi önemli
boyuna esnemez dedim mal mısın
Vppucpucğucpud
Fesatım sorry