Şimdi kusura bakma ama fiziğine göre giyinmen gerekiyor. Yani o göbeğe o kıyafet kusura bakma ama olmamış yani olmamış kardeşim. Fileli modası kalmadı artık bunuda belirtim. Giyim tarzı neye göre güzel kime göre kötü? Sıradan bir tarzın var ama bu kadar eleştiri almanın sebebi fiziğine göre seçim yapmaman
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kötü giyiniyorsun diyene "zevkler ve renkler tartışılmaz" deyip geç. Herkesin zevki farklıdır kime göre neye göre giyiniyorsun? Bana göre gayet güzel. Aptal insanlara aldanma toplumun çoğu belli bir kalıp içinde balık gibi yüzüyor. Kimse kalıbın dışına çıkmaya çalışıp baska yerlere yüzeyim demiyor. Yüzen olursa da dışlıyorlar. Takma şunları sen ne istiyorsan yap
@linkerboy1991 cahil kendinizi bilmez imiş. Bilse cahil olurmuydu hiç? Onlar kendilerinin farkında olmadiği için bize aptal damgası yapıştırıyorlar. Boşversene biz ve bizim arkamizdan gelenler zeki oldugumuzu biliyoruz. Onlar aptal olarak adlandirsa ne olacak?
@Bilinmezbirkuş Bir yahudiyi evinde misafir edip yemeğine kadar veren iki filistinli genç sayesinde David isminde olan bu Yahudi islamiyeti seçti ve müslüman oldu.. ama bu Yahudi seviciler kendileri bir zamanlar antisemitist idi şimdi ne değişti yeni dünya düzeni diyorlar buna işte yeni bir din yaratma peşindeler... Mısırda firavun gösterisi oldu Papa Irak ziyareti yaptı..
Ya ne istiyorsan o ya hadi ordan et, umursama, markete pijamayla falan git, saçın dağınık balkona çık, terlikle takıl ne istiyorsan onu yap mutlu ve rahat ol
O kot diyecegim bilmiyorum ismini o pantolon cok kötü. Fizigi iyi olan kisilere belki yakisir, o da belki. Beli ince kalcasi dışa dogru olan gibi. Neyse o hirkada olmamis pek. Omzunu durusunu düşük göstermis. Kollarini falan kıvırabilirisn bir hava katabilirisn. Kötü giyinmiyorsun giydiklerini tasiyamiyorsun galiba.
Normal giyinmek işte. Diğer konu, kilo sorununuz var biraz, üzgünüm, realite bu... Bir de giydiğiniz şeyler ve kalıp olarak üzerinize oturmayan şeyler, bol yani..
kötü denemez normal giyiniyorsun ama belli bir tarzın yok gibi kot+üst giyiyorsun kazak içi gömlek boğazlı yaka üstü crop tarzı şeyleri deneyebilirsin belki tarzını bulmaya çalış bence tam oturmamış
İnsanlar ne kadar prqspu çocuğu ya çok güzel giyiniyorsun bence biride fiziğine laf etmiş alişmişlar leylek bacağı gibi kızlara çok sinir oldum bence kötü giyiniyorsun diyenler seni kıskanıyorlar