Arkadaşlar geniş omuzlu kadınlar hakkında görüşleriniz nelerdir benim omuzlarım geniş belim ince tişört giydiğimde içinde vatka giymiş gibi duruyor bazen hoşuma gidiyor bu durum bazen gitmiyor sizin görüşleriniz nelerdir?
Erkeklerin bile bayanda sevdiği detaydır her görüştüğüm erkek demiştir omuzların ne güzel ya diye geniş omuz diri gösterir atletik gösterir kesinlikle kadında da erkekte güzel olan detaydır
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde öyle askılı giydiğim zaman özellikle çevrem geniş omuzlusun falan diye söylüyor bide elbiseyi falan güzel taşıyor diye düşünüyorum geniş omuzlu bayanlar
Bence itici olabilecek tek yanı yok. Aynadan bile bazen omuzlarıma bakarım acayip güzel duruyor beğenmeyen erkekte kendisi kalıpsızdir karşı tarafta da bunu görmek istemiyordur 😀
Hayır tabiki ya işin şakası. Ama Bi ara sevgilimin biri geldi aracta oturturuz uzunca sohbet ö... p falna derken sarıldık ellerini kaslarıma attı aaa ibrahim hiç kas yok sende dedi. Ne güzel işte dedim. Hayır ben böyle düşünmüyordum bir onunkini ben elledim lan benimkinden kalın daşş gibi bana hiç hoşluk vermedi bu. Oysa o Sanki kaslarla sevişecdk ne alaka bu dedim ya neyse toparlan bırakıyorum snei deyip okuluna bıraktım. 😃 Gidiş o gidiş olmuştu
Aynen öyle oldu bende fit bir fizik var 175 boy ama böyle düm düz ve kilolu değilim ne gezer kızım bende kas fiziğine baktığın adamı cözemiyor musun 😛 tatlı kızdı ama git kaslı bul der gibi yaptım o an gururdan ikimizde dönmedik geriye
Yani, en basitinden şu Sıla'yı duvara yapıştırmak zor. Ahmet Kural'dan dayak yediğine de ihtimal vermiyorum, bunu duvara yapıştıracak adam dünya standartlıyla kapışır :D
Erkeğin gücüyle kadının gücü bir mi şimdi kadının görüntüsü sağlam olabilir ama bir erkeğin gücüne karşılık verebileceğini düşünmüyorum He belki bi dövüş eğitimi almış olur o zaman işler değişebilir tabi
En İyi Cevaplar