Ben kıyafetlerimde leopar desenlerini çok seviyorum fakat her giydiğimde bu ne ya yaşlı işi diyerek dalga geçiyorlar. Ayrıca bunu da zerre modadan anlamayan insanlar söylüyor. Leopar giyinmek yaşlı işi mi?
Yaşlı ya da genç işi değil Sadece özellikle Hülya Avşar ve sonrası yaş grubu onu giydikleri zaman daha seksi olduklarını düşünüyor. Hala seven kadın çok kadınların bir çoğu kendini kedilerlerle bir tutuyorlar. Gerçekte her giyene yakışmıyor. Erkekler için çok ta önemli değil... Kadınlara göre biz kafaya takmıyoruz diyebilirim.
Leopar desenli iç çamaşıra bayılırım sevgilim olursa ilk işim hediye almak giysin gözüm gönlüm doysun ben. Bayılırım ama içine de aynısını giymen gerekiyor
Bence yaşlı işi değil. Ama neyle kombinlediğine ve leoper desenine bağlı birazda. Bunun dışında ben leoparlı kıyafetleri çocuklara yakıştırmıyorum. Bence çocuklarda kötü duruyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler sonuçta.
Leoparın tipine göre değişiyor o, güzel bir kıyafetse ve iyi giyilmişse çok güzel bir kombin yaratabilir ama baştan aşağı iğrenç turunculu bir leoparlı teyze bluzu denen bir şey de var.
açıkçası modeline bağlı farklı renkli leopar kıyafetler şık ve genç işi duruyor , ha klasik leopar tonunda bir kıyafet düşünülüyorsa leopar elbise ve pantolondan uzak durmak gerekli o biraz olgun işi. ama mesela leopar bir spor kesim bluz ve kot, veya leopar yırtmaclı bir etek , üstüne düz siyah bluz ve altına siyah bir espadril şık olabilir. kombine bağlı yani
Leopar desen cinsel fantezi ürünü bir elbise. 15 yıl önce moda olmuştu bunun sebebi de erkeklere karşısında dişi kedi varmış hissiyatı vermek bu şekilde seksi gözükmek. Zamanla erkeklerin leopar deseni ile oluşan +seks isteği gidince modası da geçti. Yakında at desenli ürünler de çıkar zira erkekler atları seksi buluyor 😂 Erkek neyden azıyorsa o elbise moda olur kadınlar da, şimdi ki erkekler leopar deseni seksi bulsa kadınlar yine kapış kapış giyer onu. Herşey erkeğin zevkine bağlı.
Yaşlıdan zıyade demode olmus bır tarz. Yaşlı ısı demelerının sebebıde bence. Genelde leopar desenlı tayt ve eteklerı ben genelde hep 40 yas cıvarlarında kadınlarda cok gordum bır dönem. Muhtemelen öyle bır algı yarattı bence leoparı farklı kombınleyebılrsen belkı gözü yormaz ancak genc bır bayanda ben leoparı cok naıf ve hoş bulmuyorum sahsen fazla agır kacan bır model
Tarz bir şekilde kombinleyenleri takdir ediyorum ama benim tarzım değil. Öyle bir furya çıktı, o kadar kötü örneğini gördük ki itici geliyor artık bana.
Yaş işi ise yaşlılar oldukça şık ve alım demektir. Önemli olan insanın kendine yakışanı yer ve zamana göre giyebilmesidir. Ayrıca leopar desen benimde favorimdir.
bazı parçalar demode olmaz klasiktir ama önemli olan nasıl kullandığın ve deseni her leopar deseni güzel değildir benim tercihim doğadaki hali yanı kürkten bahsetmiyorum desen olarak orijinal desenden bahsediyorum.
Bende 24 yasindayim ve leopar desenli seyler banada aşırı hos geliyor üst olarak güzel duruyor ama alt olarak giyince cidden bir olgunluk katiyor insana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
leopar desen sevenlerin %90 'ı tost peyniridir net, kalan %10 'da henüz fırsat bulamamıştır.
bence modern elbise kesimlerinde ya fotodaki gibi tek parca eteklerde guzel duruyor ama uzun elbiseler olmaz ya da tum kombini leopar cogunluklu yaparsan da olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç sevmiyorum bence kokoş duruyor giyenede garip bakarım
Leopar desenli kıyafetler güzel ve çekici gösteriyor ama taşıması zor bir desen. Ve 20'li yaşlar değil de daha çok 30'lu yaşların kıyafeti olgun olunca daha güzel taşınıyor benim fikrim
Ben sadece düğünlerde giymiyorum günlük hayatımda da topuklulara yer veriyorum. Sadece düğünlerde giyenlerin hâlleri normal günlük giy yorulduğunu anlamazsın.