İstanbul Şişli'de gördüm sizce normal mi bu aşırı uygunsuz değil mi İstanbul'da giymek için? 

Bu kadar açık şort uygunsuz sokak için
Uygun normal giyilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya ne deyim ki herkes giysisinde özgür tabiki zoraki birşey yaptıramazsin kimseye... Ama amaç belli herkes benim kalçalarıma baksın butun erkekler seyretsin beni.. dert bu başka bişey değil.. sonra bide bunu giyen hatun demesin mi erkeklerin gözü dışarıda diye! Hey Allahım..🤦
Cevap
17Cevap
İstanbul ya da israil fark etmez bu düzgün bir şey değil
bugün gördüm utandım yani
erkek böyle giyinse linç edilir
Aynen öyle
Heryerde uygunsuz bence, herkes özgür ama bu kadarı da fazla
bence de
Ama abazalar için sıkıntı değil bu durum
''medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar bizden daha medeni''
O zaman sen hayvansın kendini hayvan yerine koyuyorsun
@Perzkozzzkx kel alaka..
@axish2s Tamam diyor insanlar medeniyetsiz hayvanlar daha medeni demek ki kendini hayvan yerine koyuyor yanlış mı anladım bir daha oku
@Perzkozzzkx senin yapacağın görüşe ne diyeyim pp deki gibi içi boş beyinle yaşıyorsun sanırım
Sana ne desem boş anlaşamıyoruz düşünce farklılımız fazla
Şimdi ne desem linçlenirim o yüzden susuyorum 😂
de knk çekinme
Şortunda bi giyilebilecek kıvamı var direkt olarak iç çamaşırıyla çıksaymış zahmet etmiş
linçöenilmsz haklısın herkes kızın g*tüne bakıyodu yürürken onun yerine ben utandım
B*kunu çıkarttılar artık
gereksiz açık amaç dikkat çekmek biliyo herkesin g*tüne bakacağını ne gerek var kızlar ya giy normal bi şort.
Kadin ciplak gezse de erkek onun sadece yuzune bakacak kadar olgun olmali. Niyet onemlidir. Kat kat elbise altinda niyetler sakli. Ahlak vucudu ortmekle olmaz. Kadinlar sizin egittiginiz erkeklerle yasiyorsuniz. Ne ekersen onu biciyorsun.
Plaja giderken giyelebilir sokak içinde 1 tık aşağısı olabilir bence ama bunada bişi demem herkesin kendi kararı :)
Uygunsuz. Miami plajında patenci kızlar giyer bunu. Bu kadar açık şort giyen birini eş almam.
ahsgggjffs
Normal değil bu kadarı fazla. İç çamaşırı ile gezmeye az kaldı neredeyse.
Bence bu kadar kısa olması gereksiz. Ayrıca güzel de değil. Ama isteyen giyebilir, kimse karışmamalı.
Popo dilimlerini görmek benim de hoşuma gitmiyor 😄 ama karışmam seven giyer
dilimlerı mı orası
Bence çok iğrenç duruyor
herkes kızın g*tüne bakıyodu yürürken onun yerine ben utandım
Aynen ndjdmd
Giyen kişi kendini bilir beni hiç alakadar etmez bakmamda
giymesine giyersin ama bu ülke müslüman ülke dinci ülke muhafazakar cahil ülkedir
Bu denli iddialı olmaya luzum vsr mı
bence yok
Çok hoş değil ama giyebilir kimse karışamaz.
Bence normal eşimin giymesi felsn rahatsız etmezdi beni doğrusu
Özgürlük o olmaz demeyin öyle şeyler
hoş değil..
doğru dedin
Şehir neresi
İstanbul şişli
Ulan be biz göremedik
actıkca acılıyor demekkı acacak sevgılısı yok
Uygun giyilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?