Manken Fiziğinin Güzel Olduğu Yanılgısı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mankenler elbise tanıtırken elbiseyi tanıtıyor ve özellikle vucut kıvrımlarının değilde elbisenin ön planda olması için çok zayıf olmaları gerekiyor.
Öyle ki elbiseyi satın alanlar benim üzerimde mankenin üzerindeki gibi durmadı diyemez çünkü orda gördüğü kadının fiziği değilde direk elbise olduğundan kendi üzerinde nasıl duracağını beyninde şekillendiremiyor.
Bu nedenle aldıgı elbise üzerinde nasıl durursa dursun hiç itiraz edemez elbiseye.
Elbiseyi podyumda bir mankenin değilde yürüyen bir askının taşıdığını düşünün. Manken orda zayiflıkla aslında yürüyen bir askıyı temsil ediyor.
Bunun tam tersi olup balik etli ve kıvrımlı güzel bir kadının elbise tanıttığını düşünsenize!
O zaman o elbiseyi alan hiç kimse elbiseden memnun kalamayacaktı çünkü onların üzerinde öyle güzel durmayacaktı ve en son bahaneyi elbisede veya elbise markalarında bulacaklardi.
Bunlar reklam ve pazarlama stratejileri arkadaşlar yoksa manken fiziğinin güzel olduğu falan yok.
Diyet gibi saçmalıklarla bünyenizi zayıflatıp manken gibi olacam diye hastalıklara açık hale getirmenize gerek yok. Ha manken olup para kazanma amacınız varsa o başka yoksa o tahta kuruluğunu güzellikle bağdaştırmayın.
Mesele mankenin fiziginin ideal olması değil. Yürüyen bir askı olarak kullanılmalari olayı.
Bu yanılgıdan kurtulun artık.
Eskiden yemeklerimiz salçalı kadınlarimiz kalçalı olurdu. Elbiselerimiz ütülü, kadinlarımız dötlü olurdu.
Siz nasıl ki kaslı erkek istiyorsunuz ve biz ses etmiyor gunlerce calisiyorsak biz de balık etli hatun istiyoruz. Hem sizin işiniz daha kolay. Bol bol yiyin. Ohhh missss.
Haaaa, balık etli hatun sevmeyen tek tük midesiz erkek vardır, onları göbekli erkek seven kızlar gibi istisna olarak görüyorum.
Hedef 100 üzeri kalça olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Linçlemeyin hemen!
Zayıf kadınlar candır, kandır. Birtanedir onlar.
Sabah sadece salata yiyin, öglen bir yumurta, akşam kepekli ekmek.
Zayıflayın. Kupkuru olun. Sizi gören manken gibisiniz desin.
Çok doğru yoldasınız, emin olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Aaaaaaaa: O kadarda sinirlenmeyin yahu. Siz ulusal sembolumuz erkek göbeğini yerden yere vururken benim hemcinslerim hiç sinirleniyor mu?
Manken Fiziğinin Güzel Olduğu Yanılgısı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?