Elbise nasıl olmuş?

Fiziğin gayet güzel elbise sönük kalmış sende
Tesekkur ederim
Görüş
165Görüş
Güzel. Kibar ve şık. Abartılı olmayan bir makyaj ile bu şekilde saçların salık olarak tamamlayabilirsin. El çantan da ayakkabılarınla uyumlu olursa tamamlar. Zarif bi bileklik, kolye ve yüzük küpe ile de aksesuar olarak tamamlanır.
Bana para verseler bu elbiseyi giymem ama yakışmış. Güzel insanların üzerine b*k sürsen yakışıyor. Yine de öeh bir elbise yakışmış olabilir ama bundan çok daha güzelleri var.
Güzel ama o elbisenin altına o ayakkabı pek hoşuma gitmedi açıkcası ama elbise gayet iyi vücudunu sarmış yani
Fizik düzgün ondan dolayı oturmuş ancak biraz daha düzgün bişey de olurmuş, mesela askılı bir başka elbise.
Elbisede sıkıntı yok bacaklar iyi hadi göğüs ilgi alanım değil onuda geç ama bir bayanda kalça burdayım diyecek dümdüz kurşun kalem gibi pasifsin Tobe tobe günaha soktun şimdi Allah'ın yarattığı kulu begenmemek bana düşmez atmayın böyle resim ya😒
Elbiseyi bilmem de, sen elbisenin içinde iyi durmussun.
Harika ama çorap ten rengi olmalı bu biraz siyah kaçmış
Hatları daha dolgun ve kıvrımlı bir fiziğe daha çok yakışırmış bence.
gayet güzel olmuş elbise zaten şık vücudun da oldukca sexy olmuş elbiseye göre tam bir uyum olmuş
Elbise çok iyi ayakkabı stil de çok iyi ama farklı renk olabilirdi
Bu fotoraf aymadan çekilmemiş sen telefonu yüzüne tutmuşsun resmin çekilmiş.
Elbise fazla kısa diz altına ya da tam boy olabilirdi siyah kısa elbise hiç güzel değil
Elbise harika. Ama elbisenden önce fiziğin çok güzel. Vücudun enfes. Çoook alımlı olmuşun çoook.
Siyah aşıği birine bu sorulur mu😍ama niye bacaklarin kollarina gore daha esmer 😂
fotoğraflarda öyle çıkar
Boy kaç😄
naocan boyumu ne alaka
Uzun gibi duruyo😂ama 170 sanki
ne alaka boyla
Iyide sen soran degilsin ki
değilim zaten djdkd
Eeee o zmn😂bnde yeni farkettim
elbise üzerinde güzel durmuş ama ayakkabı olmamış gibi
Yapma ama böyle şeyler sahur vakti. Elbise de kadın da 10 numara.
Elbise güzel de ayakkabı rengi sana olmamış, bacak renginde kaybolmuş.
İyi ama fizigin daha farklı kıyafetleri kaldırabilir askılı, boyundan baglamalı ya da sırt dekolteli olsaydı daha iyi olabilirdi ayakkabıları da sevemedim
Ayakkabiyi bununla giymiycem elime o geldi giydim
yakışmış hatların biraz belirgin olsa daha şık durur 😊
Vücudun hoş
2. fotoda kalçan avuclamalik
Fotonu indirdim telefonuma
Ama elbise tercihin kötü
Neden bu elbise?
Sade bir elbise yani
Ama vücut güzel bu yüzden iyi durmuş
En İyi Görüşler