Arkadaşlar sevgilimin ailesiyle tanışacağım ama nasıl giyinmeliyim bilmiyorum. Normal hayatımda sweatshirt tarzı ya da tişört alta da dar pantolon ya da bol pantolon giyen bi insanım. Ama düz bu şekilde gidilmez gibi geliyor. Mülayim mülayim gideyim istiyorum ama azıcık da tarz olayım. Napabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDaha klasik şık ama yaşına uygun bir seçim yapmalısın bence çok olduğundan farklı bir tarzlada gitmemeni tavsiye ederim. Çünkü seni nasıl tanırlarsa o şekilde kalacaksın onlarda ileride sorun yaşamaman adına neysen o ol ama özenilmiş şık ve zarif bir tarz tavsiye ederim. İlk tercihim benim elbise olurdu ne cok uzun ne kısa midi ya da diz üstü ya da maxi olabilir etek bluz gömlek olabilir romantik ve hanım. Hanımcık bir görüntü olur ya da kumaş ama rahat spor klasik kesim bir pantolon ve şık bir gömlekte giyebilirsin yaşını bilmiyorum doğrusu sen yaşına ve tarzına daha yakın bir şekilde revize edebilirsin bu önerileri
01 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür 😊
En İyi Cevaplar
Kendini rahat hissetmen önemli tabi ama ilk inziba da önemli o yüzden mümkün olduğunca sade ve özenli olmalısın. Makyaj yap elbette ama çok abartma. Etek giyebilirsin fakat diz hizasında olması avantaj sağlar. Bluz Veya gömlek giyeceksen dekoltesi olmamasına varsa bile dikkat çekmeyecek şekilde olmasına özen göstermelisin. Ayakkabı seçimin de aynı şekilde temiz ve bakımlı olmalı
00 Yorumla
+1 yılMerhaba kesinlikle ne giymeliyim diye düşünme. Her zaman ne isen o şekilde ol. Ben şahsen açık giyinen bir insanım ve sevgilimin ailesi ile ilk tanışma yemeğinde olduğum gibi gittim. Kimse için değişiklik yapmayın. Sizi arasında görmek isteyen, kabul etmek isteyenler olduğunuz gibi etsin. Sevgiler. <3
00 Yorumla
Sade ve fazla makyaj olmadan gitmen gerekir çünkü aile temiz ve saygılı bir kişi bekler sonra hanımefendi olmalısın ağır başlı yeri geldiğinde uyanık yeri geldiğinde saygılı yeri geldiğinde hamarat ve yeri geldiğinde sert olmalısın yoksa büyük ihtimalle baba beğense bile kaynanan gömer seni 😉
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
42Cevap
Öncelikle gideceğin aile nasıl bir yapıya sahip bunu erkek arkadaşına sormalısın ama bir de şöyle bir şey var Bir kişiye kendini nasıl gösterirsen yani İlk tanışmada nasıl olursan Ondan sonraki karşılaşmalarda ister istemez aynı seni görmek isterler Yani demek istediğim Sen şimdi diyelim ki açık giyinen bir insansın ama Onlarla tanışmak için kapalı giyiniyorsun başka bir zaman da illaki açık giyineceksin bu sefer onlara ters tepecek ve Seni öyle görmek istemeyecekler ister istemez giyimine karışacak lar O yüzden Bence günlük yaşamında nasıl giyiniyor San o şekilde giyinmelisin rahatsız olacağını düşündüğün şekilde giyinmezsin dar giyinirsen Üzerine uzun giyinirsin açık gelirsen üzerine bir şey çekersin bir şeyler yaparsın ama ondan sonraki zamanida düşünmeni tavsiye ederim
10 YorumlaSade şık bi pantolon üstüne de tatlı bi bluz Ya da tişört saçlarını da temiz özenli bi şekilde şöyle bi sal. Hafif özenli bi makyaj yaparsın. Hareket katacak bi küpe kolye işte bu kadar. Yani aman aman abartmaya elbiseler topuklular falan havada uçuşmasına gerek yok. Kendi tarzını biraz daha şık şekle uyarla daha samimi ve tatlı olur 🌸 hadi yolunuz açık olsun, iyi şanslar mutluluklar 💕
10 Yorumla
+1 yılneysen öyle davran kimse için taviz vermek zorunda değilsin sonuçta hayatın boyunca rol yapamazsın ama çok sıradan özensiz giyinme. kottan ziyade kumas pantolon daha resmi olur onun üzerine şık bir bluz giyinebilirsin ama tarzını bilmediğim için çok aklıma öneri gelmedi
10 Yorumla
+1 yılBana göre bu konuda sevgilinzden yardım almanız gerekir bir az ailesi hakkında sizi malumatlandırsın. Ancak öyle bir tercih yapın ki, hem ailesi bundan hoşlansın , hemde siz kendi tarzınızı yansıtın yani iki tarafın ortak isteklerini dikkate alın. Onlara tanışacaksınız diye tamamen kendinizi olmadığınız birine dönüştürmeyin BENCE
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHavuç pantolon üzerine aşırı absürt veya açık olmayan bi tshirt düz beyaz kısa kollu olabilir mesela, tshirtü pantolonun içine koy, altına da beyaz spor ayakkabı saçlarını ar kuyruğu yapabilirsin veya şal gitsin ama maşa veya aşırı düzleştirme falan yapma doğal haliyle temiz bakımlı olsun, makyajın da olabildiğince nude tonlarda olsun aksesuar abartma belki bir saat ya da bileklik bence okay👌🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir bluz ve şık bir pantolon veya tulum, mevsime göre usturuplu gündelik bir elbise olabilir. Ama benim tercihim şık ve sade bluz+pantolon olurdu. Saten veya şifon kumaşlı olanları tercih edersen daha güzel olur. Saçlarını da bence topla yere dökülürse veya sürekli uğraşırsan göze batar.
10 Yorumla
+1 yılAllahaşkına, 30-35 lerine deviren ben böyleyim tripleri ne takılıp, öyle normal yaşamınızdaki gibi salaş, palas pandıras gitmeyin...
Biraz özen, her zaman için iyidir..
Heleki '' ilk '' ler için...20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela doğum günü partin olsa nasil giyinirdin o sekilde giyin. Günlük şık olsun diyr doğum günü örneği verdim :D bu arada normalde aciklik kapalilik olarak nasılsan bunu aynen yansitacak türden bir sey giyin bence. Bastan belli olsun her sey ki muhafazakar aile ise seni sıkmasinlar. Boyle bir sey yasadigim icin soyluyorum tabi. Belki senin tanisacagin insanlarin onceliginde aciklik kapalilik mevzusu yoktur bilemem.
00 Yorumlanasıl biriysen öyle git gireceğin kaba göre şekil alma senden beklentileri farklı olur ve sen, sen olmaktan çıkmak zorunda kalırsın, onların istediği kişi olursun, seni kabulleneceklerse dışına değil içine bakıcaklar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu neden kasıyorlar anlamıyorum. Normalde nasılsın özel bir yere özel bir davete nasıl gidiyorsan öyle giyin. Kendi benliğinden kendi zevkinden başkası/başkaları ne düşünecek diye vazgeçecek degilsin..
00 Yorumla
+1 yıltarzını ne yansıtıyorsa/içinden ne geçiyorsa onu giymelisin. Herkesin tarzı kendine bi de sadece ilk tanışma için değiştirme hani tarzını falan. Tabii ki giyiniş de önemli ama önemli olan iç. Ama karar veremiyorsan belirt seve seve yardımcı olurumm
00 Yorumla
+1 yılÇok kastığın belli olmasın elbise giyiyprsan diz hizasında güzel şık bi elbise giyebilirsin altına da az topuklu bi ayakkabı, ya da tulum giyebilirsin siyah bi tulum çok şık olur aksesuarlarla da tamamlarsın s
00 Yorumla
+1 yılBen olsam,
Çok açık giyme, aşırı kapalı da giyme. Makyaj kesinlikle yap ama hafif bir makyaj olsun. Şı bir pantolon üstüne de çık bluz giyin. Saçlarını hoş bir topuz veya maşayla dalgalı yapabilirsin veya tamamen düzleştirebilirsin. Parfüm sıkmayı unutmuyoruz tabi. Kombine uygun çık minik bir çanta.11 Yorumla- +1 yıl
şı, ve çık kelimeleri şık olacaktı
Bence düz sade bir tulum veya Jean pantolon ile bol bir tishrt veya normal kolu kısa göbek tishrt gayet şık ve sade olur😊 umarım güzel geçer mutluluklar. .
10 YorumlaKumaş pantolon üstüne gömlek giyebilirsin. Buna benzer kombinler olabilir, çok dekolteli olmayan şık bir şeyler tercih edebilirsin. 🙃
22 Yorumla- +1 yıl
Allah sifanizi versin, ortadaki abin mi, inan kardeşim, başlarda zor, ama alisirsiniz, Allah'a emanet olun.
yırtık veya boyfriend pantolon giyme. göbeği açık giyme. normal siyah bir pantolon üzerine şık sade bluz hoş olur. sıcak diye elbise giymek istersen yarım kollu veya kolsuz ama dekoltesiz diz hizasında hoş olur
10 YorumlaBence gene günlük bir şeyler giyebilirsin. Ben elbise giymeyi seviyorum, seviyorsan sen de giyebilirsin. Kombin derdi de olmuyor elbisede, stili sana kalmış tabi
00 Yorumla
+1 yılÇok dar veya çok bol şeyler giyme. Çok klişe de olma. Kendi tarzında birşeyler giy. Bol pantolonun üstüne bir tişört giy, pantolon bol olacağından içine sok, üstüne bir gömle giyip belini bağla mesela. Bu benim tarzım gerçi ama sen de beğenebilirsin. Önemli olan doğal olman. İyi şanslar 😘
00 YorumlaKot lacivert pantalon beyaz gömlek falan olabilir. ya da diz altı etek gömlek falan ya da sıfır kol kısa kollu diz altı elbise falan olabilir dekoltesiz
00 Yorumla
+1 yılHerkes niye bol , dar giyme yazmış. İnsanları kıyafetlerine göre mi yargılıyorsunuz. Valla kaynana olsam çocuğumun sevgilisi ne giyerse giysin bir şey demem.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini nasıl tanıdıysan o şekilde giyiin. Adam yerine koyup sevgilim demişsen az çok ailesini de tahmin edersin. Bunu biz bilemeyiz. Sen bileceksin. Bilenlere de itibar etme. Sallıyorlar çünkü.
10 Yorumla
+1 yılsiyah bilekten bağlamalı bir ev topuklusu üzerinede siyah hafif dizüstü elbise saclarınıda kabart gösterisli ve zarif ol
10 Yorumla
+1 yılAğır bi gömlek, altına dar bi jean giy ve mutlaka takı kullan
20 Yorumla
+1 yılPek inandırıcı bir soru değil bu!!! Şu tam kapanma günlerinde!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılilla şimdi mi gitmem gerekiyo usta bi gün tanışılıcak işte
+1 yılBence kendin ol. Seni olduğun gibi kabullensinler. Rol bir bayana yakışmaz. Tabi açıl saçıl da demiyorum.
00 Yorumla
+1 yıleğer evde ise mom jean üstüne sadece tişort bu kadar basit restoran felan değildir herhalde kapalı çünkü
00 Yorumla
+1 yılkumaş pantolon üstüne bluz giyebilirsin seni olduğun gibi beğensinler tarzın neyse öyle giyin benimki sadece bir öneriydi
00 YorumlaFazla açık olmasın ki malum Y kuşağı bir anne bu. Bu yüzden zarif giyin git.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte nasıl şeyler zarif dediğiniz bir kombin kafamda canlanmıyor.
- Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılKadın kıyafetinden pek anlamam ama çok abartmayın düğüne gider gibi giyinebilirsin
10 Yorumla
+1 yılreyiz şöyle diz hizasında açık olmayan bir elbise giyebilirsin, seviyorsan gömlek-pantolon kombinlerde olabilir hem şık hem ciddi
10 Yorumla
+1 yılTiktokçu tarzı dışında ne giyersen giy sorun olmayacağını düşünüyorum 👊
00 YorumlaGömlek pantolon. Veya şık çok açık olmayan bir elbise. Kısacası usturuplu olsun yeter.
00 YorumlaIstedigin gibi giyin seni olduğun gibi kabul etmeliler
00 Yorumla
+1 yılKotun üzerine tatlı bir üst olabilir seksi değil tatlı.
00 YorumlaGiyinmeyeceksin kardeşim giyinmeyeceksin #direnyenigelin
00 Yorumlanormal giyin eski kız arkadaşım normal giyiniyordu tiört kot felan
00 Yorumla
+1 yılAlta bol pantolon gene üste de ceket ve tişört ile gidebilirsin kot ceket güzel durur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 tane kombin buldum hoş bi gömlek bol pantolon saçını da topla çok ağırbaşlı hanımefendi durursun. 2. Side elbise dindar bi sileyse kısa elbiseyi beğenmezler az uzun olsun elbisenin beline kemer koluna çanta saçını topuz yapmanı veya toplamanı tavsiye ediyorum
00 Yorumla
+1 yılVücut hatların çok belirgin giyinme büyükler böyle şeylere takık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa gidip jartiyer büstiyer giyme de. Normal de nasıl gidiyorsan o şekilde git sonuçta kimse için eğilip bükülmeye gerek yok
10 YorumlaElbise giy bence tek renk olur saçlarını acıksan düzleştir ya da yukardan at kuyruğu ya spor ayakkabı giy
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboyfriend kot pantalon yirtik olmasin uzerine cokta uzun olmayan bir beyaz gomlek taki makyaj saci da bunlara uydur mis gibi git
00 YorumlaModa & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. İçinden geldiği gibi giyin kendin ol öyle daha iyi 😉
00 Yorumla
+1 yılÇok abartı olmasın ama çokta sade olmasın. Normal giydiğin bir pantolon üstüne de basit bir tişört giy. Takı, ceket ve çanta gibi şeyler de süslersin kendini :))
00 YorumlaBence sade ama nazik veya tatli gozuken bisey giyin. Ornegin kot uzerine bluz olabilir. Bunu desteklemek icin kolye, bilezik veya saat takabilirsin. Umarim hersey umdugun gibi, istedigin gibi gecer ♥️
00 Yorumla
+1 yılDekolteli bir şeyler giyin sosyetye olduğun belli olsun
00 Yorumla
+1 yılRol yapma neysen öyle ol kimse için kendini değiştirme bu eşinin ailesi bile olsa beğeneceklerse seni bu halinle beğenecekler
10 Yorumlabeyaz bluz veya gomlek altina jean zarif kolue bide duru makyaj hazirsin iste nshshsjs💖
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer başın açıksa dize kadar ya da dizin az altında bir etek, üzerinde güzel şık bir gömlek giy.. fazla makyaj yapma şeftali tonları gibi yaparsın.. hanım hanım çık karşılarına. İnş günün güzel geçer
00 Yorumla
+1 yılGömlek ici crop ve mom jean ikilisi
10 Yorumla
+1 yılÇok rahat giyme çok abartı süslenme de özendiğin belli olsun ama çok abartma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNİye tanışmaya gidiyosun ki anlamadım. Ailelerle kızlar tanışmaz. Annelerle anneler tanışır. Sevgilin ailenle tanışmış mı?
15 Yorumla
Soran+1 yılusta ilk bi ben tanıyım beni sevsinler sonra ailem tanışır görücü usulü mü tanışıcam ailesiyle
Cevap sahibi+1 yılİşte sevecekleri ne malum?
Soran+1 yılsevdiricez işte ailemle mi evlenicek çocuk ilk beni bi tanısınlar
Cevap sahibi+1 yılSaçma ya sen neden kendini sevdirmeye uğraşıyorsun o senden çok mu üstün o uğraşsın neyse ya haha
Cevap sahibi+1 yılBelki de öyledir şimdi bilmeden sallamim
+1 yılBence çok kasmana gerek yok şık bir bluz ve jean kurtarır
10 Yorumla
+1 yılBunu sevgiline sorman daha makul değil mi?
Onun anne babası daha iyi bilir yani00 YorumlaKendin ol 2 gün sonra farklı giyindiğini görürler tartışma olur
01 YorumlaEğer açık giyiniyorsan öyle giyin git neysen öyle gorsunler
00 Yorumla
+1 yılKizimsi giyin böyle hafif salaş gömlekle pantolon olur gibi
00 Yorumla
+1 yılSana yakışanı giyin illede şık olmak zorunda değilsin
00 YorumlaBen tanışırken kot pantolon üstüne şık bir gömlek giymişitm
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla ciddiyet içerikli giyinme gelinlik kafi
30 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı