agalar şimdi ben bugün bursumu aldım kendime 4 tane tişört aldım 2sinin önüne anime iconları var hani sanırım günah falan babam kızdı çünkü ve zaten baskıcı bi ailem var en azından babam öyle abi hepiniz bilirsiniz ayakkabı var jordan onlardan almak istedim izin vermediler çakmasını bu arada 90 lira abi hayır ben anlamıyorum cidden neyse tişörtleri trendyoldan aldım daha bugün sipariş ettiğim için geç gelir bence babam da demin geldi iptal edicem onları dedi abi gerçekten açık saçık bişey değil bildipiniz tişört kısa falan değil uzun lütfen babamı ikna etmek için yardım edin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin inancın allahla senin aranda. O seni bir kez uyardı tamam Daha fazlası haddine değil
kanka açık şeyler değil ciddiyim ki zaten kısa kollunun içine uzun siyah budy giyiyorum
Babana direkt söyle. o an kızar ama o da neyin ne olduğunun farkında
demin dedim zaten deri ceket almıştım bir de gayet güzel ayrıca herşeyin 1 beden büyüğünü alıyorum kızmasın diye ama yine de yaranamıyorum bazen camdan atlasam nolur ki diye düşünüyorum
Yok o konuşur konuşur susar. sen sıkma canını
assında hiç de öyle olmuyor istediğini yapmadığımda telefonumu alır ve döver
Babam öyle biri olmadığı için nasıl davranırsın bilemedim :/
yine de yardımın için teşekkür ederim bu dünyada babasıyla arkadaş olanlar 1-0 önden başlar :) ben öyle değilim napalım bu da bizim şansımız
Rica ederim :)
Kız yaşamayı seviyor
ikna edebilmem için bişey söyleseydin keşke 😣
İkna ol ikna ol ikna ol baba de bence belki olur 😃 babanla iyi diyaloğunuz var ama arada fren yapıyor galiba
hiç iyi bi dialoğumuz yok assında birbirimize tamamen uzağız akşam yemeğinde ve kahvaltıda görüyorum bi tek ve giyim konusunda baskıcıdır ciddi anlamda
Baban bunu niye yapıyor sence?
Amacı ne?
nedeni dinci bi aile olmamız din konusunda çok hassastır zaten dedem hacıydı ve babam da küçüklüğü boyunca imam hatip yurdunda büyümüş mesele erkeklerle konusunca bana kızar çünkü assında biliyomusun çünküsünü asla öğrenemiycem
Yani amacı ne sen okumuş görmüş bi kızımızın , baban dinle alakalı değilde senin geleceğinle alakalı endişeli olabilir mi? Çünkü bir kızın 16-23-24 yaş aralığı riskli dönemdir. Baban seni kendi bildikleri ile korumaya çalışıyor olabilir mi? Yoksa hangi baba çocuğunun üzülmesini ister? Mesela aldığın o tshirtlerin parası kaldığın ev cebindeki harçlığın yine babacığından çıkmıyor mu 😏
Bu arada bende imam hatipte okudum ama oruç ta tutmam zinada ederim çok sağlam yani aklına ne gelirse yaparım 20 yaşında başladım ve geldiğim nokta pişmanlık adama baban kendini geliştirip sana arkadaş gibi yaklaşsa daha mı faydalı olur 😏😃 belki babanın orada eksikleri olabilir ama bilki baban aslında o evde göstermesene en fazla düşünen
assında babam bana kuruş vermez kendim burs alıyorum dönemlik 800 lira onunla işte istediklerimi yavas yavas alıyorum ayrıca babamın tek derdi kapanmam ama ben kendimi hazır hissetmiyorum babam da mesela beraber kıyafet almaya gidiyoruz tunik al diyor düşünsene evde oturuyosun baban ne zaman kapanıcaksın diyor bi süre sonra gerçekten bunalıma giriyor insan
assında koronadan beri alışveriş merkezine gidip bişeyler almadık ya trendyol dan 4 5 ayda 1 ya da almayız yani ben bir genç olarak bence gençliğimi yaşamak hakkım
😂😂 senide anlıyorum babanın biraz yöntemleri eski . Bursun olabilir ama ben bugün 800 TL ye bir akşam yemeği yiyorum yani çok para değil bence sen babanı değiştir diyaloğunu düzelt babanın sana nasıl yaklaşması gerektiğini ona göster bence o daha başarılı olur
Tabiki hakkın 😏
Sadece baba kız arasındaki diyaloğu düzgün hale getirirseniz bence mutlu olacaksın
evde durup dururken bana canım diyen bi babam var bazen içim acıyo ama ne desem demeye devam ediyo bıktım artık annem bile deme öyle çocuklara diyo ama babam dinlemiyo ya bi kız annesiyle alışveriş yapar dimi ben tam tersi annem küçük kardeşlerimle bişeyler alır ben babamla
Sen ilk çocukmusun?
evet 800 lira çok fazla birşey değil ama istediklerimi almama yetiyor
bu arada ilk canım demişim klavye hatası canım olucak o
maalesef evet ilk çocuğum
Onu sistem çeviriyor , yanlış söz sahibine aittir ☺️
sanırım kötü söz olduğu için canıma çeviriyor
Baban biraz seni erkek çocuk gibidir görmek istiyor bi taraftan seni korumaya çalışıyor genelde ilk çocuklar biraz şanssızdır. Eve giden ilk gelinde şanssızdır çünkü herkes yaşayarak öğrenir o yüzden çok kırılır insanlar
yardımın ve güzel kalpli yorumların için teşekkür ederim napalım bu da benim kaderim değiştiremiyceğime göre bu hapiste kalmaya devam
Öyle , sana tavsiyem babanın korkularını yenmesine yardımcı ol ona çok iyi davran arada git sarıl kahvesini yap ve aslında senin dışarıda kendi kararınla onun istediği gibi dik ve dirayetli bi kız olduğunu göster öyle olursa babanın üzerindeki o gereksiz yükte kalkmış olur. İletişiminin yoksa değişiklik bekleme diye boşuna söylenmemiş
Hapis bile olsa içini güzelleştirmeler olan sensin )) yani açık hava hapishanesine çevir önce orayı sonra babanı al oranın içinden ve baba kız harika takılın gezin ☺️ Sen artık büyüdün babanı yönlendirebilirsin. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Babanla diyaloğunu düzelt sonuçları güzel olacak. Ama tabiki her evde ufak tefek sorunlar her zaman olur önemli olan diyaloğunun kopmaması ve senin sorunlara güzel çözümler getirmen belki nasip olursa 3.5 sene sonra şeninde çocugun olacak sorumlulukların olacak şimdiden çözüm geliştirmeyi öğren bence
Hadi iyi geceler 晚安了
haklısın deniyeceğim tekrardan çok teşekkür ederim iyi gecelerr
Ve unutma başaranlar asla denemekten geri duramayanlar ve pes etmeyenlerdir 😏 ben başaracağına inanıyorum 👏🏻🖐🏻🖐🏻