+1 yılSen cirkinmisn ALLAH nazardan saklasin cirkinlik kavramini bilmiyorsan sus baride kendine haksizlik etme bence masallahin var kendine haksizlik etme birak zaten seni görüşün icin sevecek sevgilden hayir gelmez seni sen oldugun icin sevsin seni kalbinle kisiliginle hanimliginla sevsin belkide ALLAH seni siniyor bence sabirli ol ve dua et zamana birak emin ol bu günlerine guleceksin ama güzelsin ALLAH sana hayrlisini versin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ben tipsizim gibi olmuş ^^ hayirlisi sayın buyugum
02 Yorumla- +1 yıl
Napalım topluca intihar edelim
- +1 yıl
Olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce şunu öğrenmelisin böyle diyerek bir yere varamazsın kendinde beğenmediğin yerleri keşfet ve telafi etmeye çalış öncelikle dişlerini birleştirmen gülüşünü daha güzel gösterebilir balık etlisin galiba zayıflayarak ve vücudunu sıkılaştırarak mükemmel bir fiziğe ulaşabilirsin geri kalanı makyaja bağlı :)
02 Yorumla- +1 yıl
Doğal olmadiktan sonra
Cevap sahibi+1 yılCanım senin amacın ne doğal olmadıktan sonra ne demek ya biz ne yapalım o zaman ne diye yazıyorsun bunu öyle yaratılmışsın yazmanda ki amaç hayır güzelsin tarzı yanıtlar almak mı yoksa yardımcı olmaları mı insanların sana
Çirkin değilsin ayrıca bu soruyu sorarken profilini gizlemedigin için çok takdir ettim :)
Hep annem derdi ''bi insanı sevdiren huyudur güzelliği değil'' diye.
Ve gerçekten hoş bir bayansin. Boşuna dert etme05 Yorumla- +1 yıl
Yok niye gizleyeyim millet cirkin görsün haline sukretsin
- +1 yıl
Kizlar+aynalar
- +1 yıl
Aynalar öyle demiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Allahın yarattığı hiç bir insan bayan erkek olsun çirkin değildir ! Böyle yaparak sen Allah karşı isyan ediyorsun Senden kaçmaları ise o onların ayıpı ne kadar günaha girdiklerini bilmiyolar intihara gelincede ise sen kimsin kide Allahın verdiği canı geri sen alıyorsun Allah canı verir ve zamanı gelincede alır !!
121 Yorumla- +1 yıl
Hocam kendini kandırma be. Çirkin de var bu hayatta, güzel de. İntihar konusuna gelirsek, sen sana sorulmadan verilen bir emaneti kabul etmek istemiyorsan, sahibinin ne söz hakkı bulunabilir ki?
- +1 yıl
eee senin bakış açın farklı o zaman illa güzellik dışta olmaz kalpte de olur Allah sana akıl fikir irade vermiş sen şeytana aldanırsan o zaman tabi Rabbimin emanetini kabul etmezsin haline şükretmezsin peki birde şu açıdan bak dünyaya bir ayağın olmayarak gelseydin? Bunuda mı istemicen bilmeden günaha giriyosun kardeşim !
- +1 yıl
Ben cirkinlik abidrsiyim
- +1 yıl
Yok aynalardan iltifat almak istiyorum
- +1 yıl
Yoo ben aynalarda değişik şeyler görüyorum
- +1 yıl
Yok değil
Onlari gercekten cok yakinimda hhissediyorum - +1 yıl
O zaman çok geniş bu hayal gücü
- +1 yıl
Cikamiyorum geçen gün uyudugum odadan kalktim sonra su saat dörtte gelecek dedi sularda kesikti sonra o saatte geldi bu ve bunun gibi şeyler
- +1 yıl
Kulagima fisiltilari geliyor bu da mi yalan yemek yediklerinde burnuma kokusu geliyor. . Catal bicak sesleri geliyor. Hiç kimse bilmiyor ama benimle beraberler
- +1 yıl
Ayrica yalniz kalinca bu dediklerim artıyor bazen bagiris duyuyorum bazen kahkaha bazen kim benim hakkimda ne konusuyor hemen kulagima geliyor
Ama bunun öncesinde başımda şiddetli bir ağrı giriyor gozlerime ani bir kararti oluyor kulagimda aşırı bir agri sonra hersey daha net duyuluyor ve görülüyor - +1 yıl
Yok ilaç kullanıyorum yalniz doktor hayal görüyor musun dedi tam evet diyecektim perdenin arkasindaki buhar hayir de yoksa iyi olmaz dedi bende hayir dedim sonra doktura dedim ya evet diyenler ne oluyor dedim o da hayir 6 ay tedavi amaçlı yatiriyoruz dedi. . Sonra o buhar gitti
Insanların seni çirkin diye nitelendirip senden kaçmaları gibi bir durum söz konusuysa burada bir hata vardır. O hatada sana aittir. Öyle bir ortamdan senin kaçıp gitmen gereklidir. Keza bir insanın dış görünüşünü kendine dalga malzemesi getiren insanların içinde işi olmamalı.
00 YorumlaBu fotoğraf seninse çirkin filan değilsin arkadaşım ne çirkini? Hatta sempatik bir yüzün var diyebilirim. Volkan Konak'ın dişi hali gibisin aynı :)) Ön dişlerin benziyo. Ama bence çirkin değilsin. İçinde bulunduğun cemiyet çok mu güzellerden oluşuyor ki, normal olduğun halde çirkinlik psikozuna kapıldın?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılher gördüğüm insan beni iyi birisin diyorlar ağır başlı ve içli birisin diyorlar ve bir o kadar duygusalsın diyorlar arkadaşlar iyi olmak duygusal olmak ve an başta içli olmak neden bu kadar zor ve bir o kadar acımasız şuanda canım öyle acıyor içim öyle yanıyor ki arttık iyi biri olma beni iyiden iyiye yormaya başladı ne yapacağımı şaşırdım peki bu neden böyle ben neden böyleyim
00 Yorumla
+1 yılAynı dert bende de var.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1611956-hep-reddediliyorum00 Yorumlagüzellik de bir sınanma şeklidir aslında dışarıdan görüldüğü gibi mükemmel bir şey değil güzel olmak. Artısı yadsınamaz ama götürdükleri ve zorlukları da fazlasıyla var.
00 YorumlaŞunu anladım simdiye kadar cirkin kadın yok hersey senin aynaya bakısınla ilgili kendini tasımanla sen kendini seversen başkaları begenir kusurlarınla barışmayı ogren
00 Yorumla
+1 yılSakın intiharı düşünme sen gayet hoş bir bayansın seni görünce ay sanki yere indi sandım aslına bakarsan parlayan cisimlere alejim var gözlerimi etkiliyo bilseydim sen burdasın gözlüklerimi getirirdim etrafa yaydığın ışıktan etkilenmezdi gözlerim
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatimda bu kadar iyi yalan görmedim
- +1 yıl
Allahın bildiğini kuldanmı gizliyeem hem sana yalan borcum yok içimden geçenleri yazdım ve hepsi gerçek
Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Burada bir sürü erkek sana "yooo aksine çok güzelsin" desin diye açtın bu konuyu, değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Guncellemeye dikkat
Gotüme kaş göz çizsem senden güzel olur... hemde makyajsız :)
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim iltifat için
- +1 yıl
Niye cok cirkinim napalim
başındaki örtünle bu dediklerin hiç örtüşmüyor.
dalga geçiyorsan o başka...22 Yorumla- +1 yıl
Depresyondayim çok bunaldim
Moda & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Çirkin derken kim çirkin. Çirkin birini göremiyorum ben. 😎
02 Yorumla- +1 yıl
Benn
+1 yılTövbeee, çirkinlik yok bakımsızlık var... hem diyelimki dediğin gibisin peki bu bizim elimizde mi? Allah böyle yaratmış o yüzden güzel bile olsak övünülecek bir durumumuz yok!
00 Yorumla
+1 yılçirkin değilsin azıcık kilo ver bak ne oluyosun insanların senden kaçması huyundan olabilir ayrıca trollediğini düşünüyorum intihar edicemin sonundaki dil ne
04 Yorumla- +1 yıl
Delirdigimi göstergesi
- +1 yıl
bakırköye uğra o zaman
- +1 yıl
Troll ne demek
- +1 yıl
boşver uzun hikaye
+1 yılBen guzellik bakimindan ortadayim normalim yani guzel olsaydim daha cok depresyonda girerdim, iyiki boyleyim beni seven beni sevmeli suratimi degil, seni seven boyunu yuzunu degil kalbine bakmali samimiyetine sevgine bakmali
00 Yorumlayuzu olmayan insanlar varken sen bu haline isyan mi ediyorsun?
12 Yorumla- +1 yıl
Evet niye cirkinim diye
neden allah insanları kısım kısım yaratmış. kimini güzel kimini çirkin. hani nerde eşitlik. bazen düşünmüyor değilim.
THE END...00 Yorumla
+1 yılSacmalama canım sen güzelsin bunu aklından çıkar senden kaçanlar çirkin mecazi anlamda çirkin yani onlar, intihar etmeyi de bir zahmet aklından çıkar
00 Yorumlaaynalardan kaçar hale gelmişsin bence kendinle barışık ol yoksa hastalığa gider bu durum inanmama olaylara negatif gözle bakma hayatan sıkılma bunalma çok zor olur senin için hayat.
00 Yorumla
+1 yılcirkin kadın yoktur bos yolda arac suren kadın vardır
00 YorumlaÇirkinim diyorsun buralarda fotoğraf paylasacak ozguvene sahipsin cok tezat :)
11 Yorumla- +1 yıl
Cirkinler ozguvene sahip olamaz mi
+1 yılhayırlısı de bekle ümitsizliğe kapılma
inşallah karşına boylu poslu yakışıklı geniş omuzlu aslan gibi biri çıkar :)00 Yorumla
+1 yılharbi çirmişsin yaa öerak edip baktım bır de zamanı gerı alınnnnn
07 Yorumla- +1 yıl
Durust olduğun için Sağol
- +1 yıl
dişlerindeki boşlugu yaptır kaşlarını kendın ınceltmıssın olmamıs gözlerını cok boyamıssın öcü gibi olmussun bılmıyorsun sen bu ısı kusura bakma
- +1 yıl
Dislerim böyle kalsin kaslarimi kuaför de yapıyorum bu tarz makyaji çok seviyorum
- +1 yıl
benı seven boyle sevsın dıyorsun yanı :)
- +1 yıl
ıkıncı foton az daha ıyı sankı dıgerıne gore
- +1 yıl
Aradan bir aylik zaman dilimi var
- +1 yıl
gittikçe güzelleşiyorsun o zaman :)
+1 yılBakim harbiden öyle :D
ama intihar etme kanka türban takma yanlışmıyım?01 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun gerçekten çok cirkinim
+1 yılAllah ibretlik olsun diye seni öyle yaratmış demek ki
13 Yorumla- +1 yıl
Degil mi çirkinlik abidesi:)
- +1 yıl
ahah +1 :))
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılSacmalama Allahin yaratttigina cirkin denmez bunu kendinde biliyosun. Hic te cirkin deilsin bence
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyleyim
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürbanlı olduğun için erkekler onlara soğuk davranacağını düşünüp sana yaklaşamazlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri diyen kim kizlar niye kaciyor
+1 yılCirkin insan yoktur herkesin bir guzel yani vardir muhim olan bu guzel yani ortaya cikartmaktir
00 Yorumlaben burada aleyhinde yazanlara da, sana da katılmıyorum. Çirkin değilsin. Asla ve kat'a.
00 YorumlaNeden boyle dusundugunu anlayamadim Allahin yarattığı hersey guzeldir halone sukretmen gerek.
00 Yorumlaallahta seni öyle yaratmış. vardır illa sana layık biri
02 Yorumla- +1 yıl
Yaa niye ben cirkinimde bir baskasi değil
+1 yılEgo tatmini part 12314214
55 Yorumla- +1 yıl
Hayir ciddiyim
- +1 yıl
Biz de ciddiyiz valla bak -,-
- +1 yıl
+1 :):):)
- +1 yıl
Inanmazsan inanma
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevimlisin, senden kaçan kızlar ortak noktanız az olduğu için kaçıyordur.
00 Yorumla Allah öyle yaratmış sus ve haline şükret şükürsüz kişilik.
00 Yorumlaher topalın bir kör alıcısı vardır sıkma canını :))
00 Yorumlaben seni güzelleştiririm bitanem sen yeterki bir adım at...:)
00 Yorumla
+1 yılAllah kimseyi çirkin yaratmamıştır. Böyle diyip isyan etme günah !!!
00 YorumlaHalimize şükretmek gerekiyor. Sakat değiliz bişey değiliz çok şükür.
00 YorumlaÇirkin kadın yoktur bakımsız kadın... vardır gayette iyisin :)
00 Yorumlaçirkin değilsin; insanlar güzelliğini görmekten acizler hepsi o kadar...
00 YorumlaÇirkin kız yoktur kendine bakamayan kız vardır
Yine zehir gibiyim affsdfaaf10 Yorumla
+1 yılKafan mı güzel kız :)
Deme öyle Allahın gücüne gider iyisin ne çirkini00 Yorumla
+1 yılAman herkes güzel mi olcak dert ettign seye bak sağlık olsun da gerisi bos
00 YorumlaEgosunu tatmin etmeye gelmiş belli he he çok güzelsin hadi
02 Yorumla- +1 yıl
Off git hadi kimseye inandirmak zorunda degilim kapiş?
+1 yılfotodaki sensen güzelsin bence haksızlık yapma kedinine :)
00 YorumlaAllahın verdiği cana ve güzelliğe nasıl kıyacaksın sen?
06 Yorumla- +1 yıl
Güzelliğe kiyilmaz ama cana evet
- +1 yıl
Estağfurullah asla şirk kosmam
- +1 yıl
Degil
+1 yılorta hallicesin. neden bukadar kafaya taktın onu anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakış açısı
https://youtu.be/eI1lIZlStxk11 Yorumla- +1 yıl
mükemmeldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkin değilsin gerçekten söylüyorum senide beğenen isteyen biri çıkar elbet
04 Yorumla- +1 yıl
Begenip begenmemelri onemli degil goren kiz kaçıyor
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani? niye kızalarla derdin ne anlamadım ben sevgili bulamdığın için böyle yazdığını düşünmüştüm
- +1 yıl
Yok ya ne sevgilisi çokta tin kizlar arti aynalar disliyor beni
Cevap sahibi+1 yılne diyeyim ki o da düzelir inşallah
Çirkin demeyelim yoklukta giderin var.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya defol burdan
+1 yılBuda ego yükseltmenin başka hali
11 Yorumla- +1 yıl
Yok değil ama aynalrdan nefret eder hale geldim
+1 yılsacmalamissin ya ;)) yarica guzel bir bayansin
04 Yorumla- +1 yıl
ayrica demek istedim ;))
- +1 yıl
Hayir canim aynalara kustum
- +1 yıl
roberto carlosla bir akrabalığın var mı armina, maşaallah baldırlar
+1 yılÇirkin değil şımarıksın..
14 Yorumla- +1 yıl
Hadi be
- +1 yıl
Ciddiyim..
- +1 yıl
Nerden bu kanı
- +1 yıl
Güzellik görecelidir... İnsanların güzelliği kişiden kişiye değişir... Her fiziksel ve ruhsal güzelliğin bir taliplisi vardır.. Önemli olan onu bulmak..
kafan olmasa aslında güzelsin ya
02 Yorumla- +1 yıl
Yok cirkinim
- Moda & Stil konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılGel beraber edelim :D
16 Yorumla- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
hadi ama şeytan yapma böyle şeyler :)
- +1 yıl
Peki hocam :D
- +1 yıl
aferin sözlüne yüksek veriyorum :D
- +1 yıl
Bu benim için bir ilkti teşekkür ederim :D
Annemiz bizi doğururken kezzap içmiş dostum :D
00 Yorumla
+1 yılRabbim Öyle yaratmış :)
05 Yorumla- +1 yıl
Keşke adalet olsaydı
- +1 yıl
Düşüncen kesinlikle çok yanlış , ve bu düşüncen seni (eğer müslümansan) dinden bile çıkarmaya kadar gider.
Düşüncenin yanlışlığının sebebi ise şu İnsanlar, ne güç bakımından birbirine eşittir, ne akıl bakımından, ne duygu bakımından, ne ahlâk ve ne de güzellik bakımından. Güçlü-zayıf, akıllı-akılsız, iyi-kötü, duygulu-duygusuz, güzel-çirkin zıtları arasında değişik salınımlar sergiler insanoğlu. Bütün dünyaya iyi ahlâk örneği sunan insanlar kadar, ahlâkının kötülüğünden bütün dünyanın sakındığı insanlar da vardır. Gücüyle efsanelere kadar uzanmış insanlar çıktığı gibi, parmağını kıpırdatmaktan aciz insanlar da yaşamıştır. Güzelliğiyle dillere destan olanlar olduğu gibi, çirkinliğiyle şöhret bulmuş insanlar da vardır. Kimin güzelliği kalbinde kimininse yüzündedir. İnsanlar derecelidir. herşeyin aynı olmadığı gibi bu kâinat, ya siyah ya beyaz, ya güzel ya çirkin, ya iyi ya kötü, ya aydınlık ya karanlık gibi mutlak, kesin ve keskin ayrımların diyarı değildir.. - +1 yıl
Bu arada Gerçekten Çirkin Değilsin ;)
- +1 yıl
Neden acaba beni secti sormuyor değilim hani
- +1 yıl
imtihan :) sende olan bir özellikte bende yoktur mesela :)
Profildeki güzel kız sen misin? :))
02 Yorumla- +1 yıl
Resimdeki benim
+1 yılbuna nasıl karar verebiliyor insan ki?
17 Yorumla- +1 yıl
Aynalar sağolsun
- +1 yıl
aynalar sana çirkinmisin diyor
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
neyini begenmiyorsun sorusuna cevabın nedir
- +1 yıl
Güzel göstermiyor
- +1 yıl
iyide bu senin bakış açın?